Ny Smartphone App fortæller dig, hvornår du skal stoppe med at drikke

Ny Smartphone App fortæller dig, hvornår du skal stoppe med at drikke
Ny Smartphone App fortæller dig, hvornår du skal stoppe med at drikke
Anonim

At tage en drink med pigerne er en vanskelig forretning: En cocktail bliver normalt til flere, og alt vi er tilbage med næste morgen er vores tillidsfulde, jeg er aldrig-drikker igen tømmermænd. Binge drikker er ingen joke, og de fleste af os indser ikke, at vi overdriver det … du ved, indtil det er for sent. Så hvad er en tipsy pige at gøre?

En ny app kaldet Alcohol Tracker kan være din ridder i skinnende rustning. I modsætning til de fleste drikkerapper, der handler mere om underholdning end selvforbedring ("Lad os blive bortkastet"), er Alcohol Tracker en legit wellness-app, der hjælper med at bremse drikkevaner frem for at opmuntre dem.

Udviklet af læger i Singapore bruger appen en mere præcis måde at spore dit alkoholindtag end de fleste på: I stedet for at estimere blodalkoholkoncentrationer som drikkerapper fra yore (hvilke forskere anser uber-upålidelige), registrerer brugerne antallet af besætninger, de nyder På det regelmæssige (1 øl, 1 glas vin osv.) og appen konverterer hver drink til standard enheder, der giver et klarere billede af dine drikkevaner.

Bedst af alt holder det nede på dit indtag både dagligt og ugentligt - så det vil ikke kun appen varsle dig, når det er tid til at ringe det afslutter på lørdagens bachelorette parti, men også hvis du har nået det anbefalede maksimum for Ugen kommer onsdagens happy hour. Dåne.

App'en indeholder et indeks af sundhedsoplysninger, der lærer dig, hvordan kaste en ryg kan være med dit helbred og tilbyder målretningsstrategier, der hjælper dig med at skære ned. Der er også et praktisk spørgeskema, der hjælper dig med at bestemme, om dit drikkevand er ved at gå fri.

Alkoholtracker er i øjeblikket tilgængelig til download via Google Play. "Der vil blive yderligere forbedringer i den senere del af året, hvor iPhone-versionen forhåbentlig blev lanceret sammen med den nye version af Android-bygget", fortæller app-udvikler Dr. Melvyn W. Zhang. Medscape Medical News.

I mellemtiden undgå at vågne op ved siden af en fyr med taggtrådtatovering ved at fokusere på de små ting: Alternativ mellem alkohol og vand for at blive hydreret, køb drikkevarer, der ser alkoholiske ud, men ikke, og skære ned på stress, så alkohol gør ikke Jeg bliver ikke nødt til at slappe af. Tag det, gå af skam!

Populært emne.