6 grunde til at vente på at blive gravid, indtil du er klar

6 grunde til at vente på at blive gravid, indtil du er klar
6 grunde til at vente på at blive gravid, indtil du er klar
Anonim

Selv om det er en kendsgerning, at efter 30-års alderen begynder dine chancer for at blive gravid, så slip endnu hurtigere, når du når 40, er der stadig ingen grund til at hoppe på pistolen på processen. Som med enhver anden supermagt kommer det store ansvar for moderskabet stort ansvar, og det er noget ikke kun værd at tænke på, men virkelig bor på, indtil du helt sikkert ved, at at have en baby er det rigtige valg for dig. Lad ikke din mor eller dine venner, der har babyer, skræmme til at tro, at du løber tør for tid, fordi du ikke er det. Siden 1970 er fødselsraten blandt mødre mellem 35 og 39 gået fra 1% til 14,2%, så hvad er det store rush? Nå, der er ikke en.

Alder til side, der er andre grunde, der burde komme i spil, når man tænker på at have en baby. Hvis du er helt baby skør og ikke kan fortælle endnu en grund til hvorfor du skal vente, så fortsæt med at læse. Her er seks grunde til at vente på at få en baby er faktisk langt mere gavnlig end du måske har overvejet i fortiden.

  1. Du har ikke afsluttet din uddannelse.

Statistisk set er de mindre tilbøjelige til at få en baby, mens de ikke er gift. Ifølge en nylig undersøgelse fra Population Association of America har 87% af high school dropouts mindst en baby før 31 år og 71% af kvinderne, der er færdige gymnasiet, men aldrig gået på college har en baby på den alder såvel. I tråd med temaet, at uddannelse næsten virker som en form for prævention, er de 67% mere tilbøjelige til at få en baby, mens de ikke er gift.

Dette er ikke til at antage, at man skal være gift med et barn, men at have en baby med en partner er lidt lettere, og mere uddannelse kan føre dig i den retning. Hvilket bringer os til en anden grund …

  1. Du har ikke fundet den rigtige partner.

Ingen sagde at finde ægte kærlighed ville være let, men hvad er endnu vigtigere end sand kærlighed er at finde en livspartner med hvem du kan rejse en familie, før du selv tænker på at have et barn. Med skilsmisse satser mellem 40 og 50% ifølge American Psychological Association, er det vigtigt at finde en partner, der er i den for at vinde og ønsker at være en lige del af børneopdrætsprocessen, og dreng, tager det tid at finde dem.

  1. Du er ikke økonomisk sikker endnu.

Ifølge Børnenes Forsvarsfond er næsten 3.000 babyer født i fattigdom hver eneste dag, og næsten 15 millioner børn lever under den officielle fattigdomslinie.

Fra september 2014 faldt antallet af børn, der lever i fattigdom mellem 2012 og 2013, med latinamerikanske, hvide og asiatiske børn, der ser et lille fald i antallet. Men sorte børn har stadig den højeste fattigdom i USA, hvor 40% af dem falder under fattigdomsniveauet i 20 stater. I 21 stater er mere end "25 procent af børn under 6 år fattige på tidspunktet for den største hjerneudvikling", hvilket vil føre til både mentale og følelsesmæssige problemer senere i livet.

Med børn der udgør den fattigste aldersgruppe i USA (en ud af fem er fattige), der ikke bidrager til epidemien i børnefattigdom og venter, indtil du er helt sikker i din økonomi, er helt sikkert en af de bedste grunde til at afskedige have en baby

  1. Du er fysisk ikke klar endnu.

Mens vi altid er hurtige til at tænke på den økonomiske og følelsesmæssige ende af en graviditet, bliver det fysiske aspekt undertiden overset. Jeg talte med Dr. Didi Saint Louis om, hvor vigtigt det er at have din krop i tiptop form, før du selv tænker på at blive gravid.

"Som en Ob / Gyn, når jeg rådgiver en patient om at forsinke gravid, er det normalt relateret til at sikre sig, at hun er i den bedste fysiske form for graviditet, fordi graviditet sandsynligvis er den største stresstest, du kan gennemføre. Så hvis f.eks. Personen har kroniske sygdomme som f.eks. Hypertension eller diabetes, er det vigtigt at få deres sygdom under den bedst mulige kontrol for at de skal have den mest sundhedsmæssige graviditet. Hvis personen er overvægtig eller overvægtig, så er det en god mulighed for at finde motivationen til at tabe sig, før han bliver gravid. Alle eksisterende sygdomme kan påvirke både resultatet og den lethed, som en kvinde kan forestille sig."

Så som en læge, der diskuterer med en patient om at forsinke graviditeten er relateret til at hjælpe dem med at være fysisk klar til at få den sundeste graviditet og en sund baby, fortalte Dr. Didi YouBeauty.

  1. Du har en karriere, du gerne vil blomstre.

Mens ideen om at kunne have det hele virker for kvinder, der er i stand til at afbalancere både en familie og en karriere, viste en undersøgelse fra Pew Research Center i 2013, at 51% af kvinderne sagde, at det var en arbejdende forælder, der gjorde fremskridt i deres karriere svært. Den samme undersøgelse viste også, at kvinder mere sandsynligt skulle beskæftige sig med familierelaterede afbrydelser i deres karriere end mænd, med 42% af arbejdsmødrene nødt til at reducere deres timer på jobbet på et eller andet tidspunkt.

Hvis du har gået i skole med en drøm og har fået uddannelsen, ville det være ret tåbeligt at smide håndklædet så tidligt i spillet. At gøre fremskridt og fremskridt i en karriere bør være ret højt deroppe på listen over vigtighed.

  1. Du har stadig nogle levende at gøre.

Ifølge en undersøgelse fra 2012 ved Institut for Sundhed og Aldring ved UCSF er et af de største plus for at vente på at få et barn, at du har fået alt det vildt ud af dit liv. Du har en "følelsesmæssig beredskab og en" særskilt "ingen beklagelse" mentalitet ", fordi du har levet dit liv og nu er klar til at slå sig ned. Som en af deltagerne i undersøgelsen satte det: "Jeg ved, at jeg er mere selvbevidst, end jeg var for 20 år siden. Jeg føler mig som bedre i stand til at kommunikere bedre med mit barn, "mens andre ældre forældre var enige om, at livserfaring hjalp dem til ikke at" svede de små ting ", hvilket gør forældre måske lidt mindre stressende end det er for yngre forældre.

Populært emne.