Enkle løsninger til dine hårfarveproblemer

Indholdsfortegnelse:

Enkle løsninger til dine hårfarveproblemer
Enkle løsninger til dine hårfarveproblemer
Anonim
SELF polled alle fra farvefarver til farve jomfruer for at afdække de største farveklager og fundet løsninger til de fem bedste skygge stressorer. Strålende!
SELF polled alle fra farvefarver til farve jomfruer for at afdække de største farveklager og fundet løsninger til de fem bedste skygge stressorer. Strålende!

56% af dem af dig, der siger farve, "Mit hår plejede at være sundt. Nu er det ikke."

Heal det hjemme. Farvning dit 'gør kan parchere hår (som varme styling gør), så dens bounce og skinne kan være svært at holde fast i. For at reparere tidligere skader, skal du anvende en fugtighedscreme som Aloxxi Color Rich Treatment Masque, $ 25, som har sheasmør til at blødgøre. En anden grund til at helbrede forfarvning: Sundt hår holder farve længere.

Læs mere

Let gør det For en levende farve, der er mildere, jage en salon, der bruger ammoniakfri L'Oréal Professionnel INOA. Denne et-of-a-kind system bruger olie til at infuse den indre cortex (centrum af en streng) med pigment i stedet for at tvinge åbne beskyttende ydre lagskader advarsel! -Som meget som ammoniak gør. Smart, ikke? Læs mere

Lad der være mørke. Overvej at gå mørkere, da lowlights fordybe farve og er mindre destruktive end højdepunkter, som lettere hår. Hvorfor? Når du fremhæver, er din krybdyr tvunget åben og farve strippes ud, efterlader tråde udstødt og skinnesløst. Når du bliver mørkere med lavlys, åbnes din krybdyr, derefter belagt med pigmenter, der virker som lim for at hjælpe med at forsegle huller. Tænk på det som læbestift: Det ændrer ikke din læbe farve; det indfører simpelthen en ny tone oven på din naturlige nuance.

Forkæle med protein. hvis du gøre bliv blændende eller lys flere niveauer (jo lettere du går, jo mere skader du pådrager), sidestep problemer efter aftale med Pureology Perfect4Platinum MiracleFiller, $ 24, en daglig behandling fyldt med proteiner - hårets byggesten - for at udfylde lille skinne -pustende huller, som farvning kan forårsage langs dine tråde.

1Gør dit hår.

44% af læserne siger, "Jeg har ikke to timer at bruge i en farvestolts stol!"

Til zip ind og ud, ankomme på salonen med dit hår uden tangler og uden klæbende stylister, tør shampoo og root concealers (de camouflaging hår mascaraer), som tager tid at vaske ud. Rene tråde, hvilket betyder, at du har vasket dit hår i de sidste 24 timer - vil forlænge levetiden for din farve, fordi farvemolekyler ikke behøver at virke så hårdt at trænge ind i opbygget snavs, fedt og produkt for at nå dit hårskakt, siger Kathy Galotti, farve direktør hos Rossano Ferretti Hairspa i NYC.

Læs mere

Gå halvsies. Hvis du normalt får et fuldt farvekugle, så prøv at skifte til et halvt hoved og bede din pro om at fokusere kun på de sektioner, der rammer dit ansigt og det meget øverste lag af hår, for at lyse uden at tiden suger. Ved at væve i nogle få højdepunkter rundt om hårlinjen og øverste lag, kan du være ind og ud på mindre end en time. Ja, tak! Læs mere

Multitaske. Når du får rødderne retoucheret, så spørg din farvelæge, hvis hun kan opdatere resten af dit hår med en glasur nu, mens din rodfarve udvikler sig, versus senere, i vasken, når de fleste stylister anvender den. Derefter, i stedet for at læse den nyeste celebrity sladder for den dybeste gang, ramte receptionen at betale din regning, stuff tip konvolutter og planlægge din næste aftale for at spare 15 til 20 minutter. Nu kan du være klar til at skrue ud af døren, så snart du er tørretørret.

MERE FRA SELV:5 måder at slå tør hud

2Mix 'n' mingle

45% af colorholics ønsker at afslutte regelmæssige besøg, men føler sig fanget af telltale rødder.

For at forklæde rodgenvinding, spring over allover nuancer og højdepunkter, og chat med din farvelist om en ny teknik ved navn Flamboyage. Det kan lyde som noget RuPaul ville gøre, men det er faktisk fremragende til udfasning af farve. I stedet for traditionelle folier bruger din farvelægte en klæbrig strimmel, der hedder flamboyage mèche (som er en slags lintrullebånd) for at få fat i enkelte tråde for at farve. I modsætning til højdepunkter, der skaber klumpede striber og indlysende rødder, hjælper dette værktøj din pro-mal kun klare tråde, så du er tilbage med en subtil udvækst og smuk farve. "Genvækst er praktisk taget uopdagelig, fordi farvestoffet anvendes så fint," siger Edoardo Paludo, Davines farveambassadør i London.

Læs mere

Fade til sort (eller brun) Hvis du har gået lysere i årevis og vil sprænge dig selv fra stolen i det hele taget, så spørg om en demipermanent farvestof en skygge mellem dine naturlige og fake farver. Fordi det langsomt falder over seks til otte uger, får du prøve at køre en farve tættere på den skygge, din mor gav dig, inden du forpligter dig fuldt ud, siger David Stanko, en Redken-farvelist i New York City. (Det hjælper også med at forbyde brassiness, mens du venter på din egen farve at komme ind.) Gentag, indtil dit lyse hår vokser ud. Så er du fri for folier for godt!

3Din farve ind HD!

49% af farve jomfruer elsker ikke deres nuance, men frygter store forandringer.

Forbedre din sande nuance uden at ændre det meget ved at bruge en konditioneringsmaske, der indfører farve. Vælg en tæt på din naturlige tone, og for at sikre, at den ser subtil ud, skal du fortynde masken med din balsam og anvende den hver anden uge, så længe vejledningen rådgiver (halvdelen, hvis du er nybegynder). Brug et 50-50 forhold til farvebalsam til regelmæssig balsam. For ekstra blødhed, skylles på en klar farvebeskyttende efterladnings conditioner dagligt.

Læs mere

Få tung vægtning. For at opgradere din naturlige farve, få en in-salon conditioning behandling som Nigelle (ca. $ 70), siger Hitomi Ikeda, en colorist på Louis Licari Salon i NYC. Behandlingen hjælper med at vende om skader fra sol og varme styling, en stor velsignelse, fordi sundt hår afspejler lyshilsen, skinne! - gør din farve mere levende. Forkæle dig selv hver femte uge for evigt lysende, hoppende hår.

MERE FRA SELV: Easy Beauty Routine Tweaks for større resultater

4Kul det

49% af læsere, der ikke farve, undgår det, fordi det er for dyrt.

Farve er meget mere overkommelig, hvis du forlænger tiden mellem aftaler fra seks uger til ni. (Du smutter dine årlige farveomkostninger med en tredjedel.) Hvis du beslutter dig for at farve, lås i levetiden for din nye skygge ved at holde brusere lunkne: Varmt vand "kan svulme kutiklen, så farvestofmolekylerne kan undslippe", siger Tohmas Elmlund, en colorist hos Valery Joseph Salon i NYC.

Læs mere

Smart udslipning For at undgå salonen endnu længere, skal du ikke shampoo mere end tre gange om ugen, og bruge en lette, farvesikre shampoo (som Kérastase Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm, $ 42). (Test det i din håndflade for at se, hvor meget det skummer op.) "For meget skum kan lække farve ved at gnide farvestofmolekyler," siger Elmlund. Afslut med en balsam (som Nexxus Color Assure Radiant Colour Care Conditioner, $ 15), der har UVA og UVB filtre for at beskytte mod farvende sol for udstråling, som er uvurderlig.

MERE FRA SELV: Tilmeld dig SELF's Beauty Quick Tip Nyhedsbrev!

Populært emne.