Celebrity Party ser du kan emulere til helligdage

Indholdsfortegnelse:

Celebrity Party ser du kan emulere til helligdage
Celebrity Party ser du kan emulere til helligdage
Anonim
Med en endeløs strøm af rødt tæppe begivenheder og fester, der cykler videre som "Groundhog Day", er det ikke underligt, at celebs konstant skifter op makeup og hår for at holde tingene føle sig friske. Fra retro røde læber til øverste knuder med sass, få inspireret af disse glamourøse Hollywood-udseende, når du rammer feriepartiet kredsløb.
Med en endeløs strøm af rødt tæppe begivenheder og fester, der cykler videre som "Groundhog Day", er det ikke underligt, at celebs konstant skifter op makeup og hår for at holde tingene føle sig friske. Fra retro røde læber til øverste knuder med sass, få inspireret af disse glamourøse Hollywood-udseende, når du rammer feriepartiet kredsløb.

QUIZ: Hvilke farver passer bedst til din øjenmakeup?

1 Taylor Swift

CoverGirl's ansigt klipper det retro ved at parre klassiske rubinæpper med flydende sort flydende liner og flapper-esque bølger spærret op og væk fra ansigtet. Swift's vingede eyeliner understreger den smalle form af øjnene og giver hende en mystisk kærlighed. For at holde røde læber på plads gennem cocktails og kys, lag fundament ned på frisk eksfolierede læber, udfylde let med nøgne lip liner og top med en rig velveteen finish lipcolor, siger YouBeauty Makeup Expert Fiona Stiles.

KOLONNE: Omfavn fede læber

2Kate Winslet

Moderne chic kommer nemt til den 36-årige Brit, der blander rosa læber med røgfyldte øjne og en aften tager den klassiske hestehale. Volumen ved kronen er afgørende for at binde en pony med en sådan tekstur, som du kan opnå ved "spritzing løfterløfter på tørt hår, mens du lægger hovedet på hovedet, før du styler", siger New York salon ejer og stylist Mark Garrison.

QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

3Selena Gomez

Skinne på som sangestress Selena Gomez med låse, læber og låg berørt af lys. Hår som glat og slank som Gomez udstråler en sund, smuk glød. For at replikere hendes look, krøl hår i sektioner med et kæplet krøllejern til glatte krøller og tåge hele med skinnespray. Opt for fersken på læber og kinder, vask champagne over låg og i crease. Afslut med en sultry kohl linje og masser af voluminerende mascara at bringe fokus til øjnene.

MERE: Alt om dine smukkeste øjne

4Gwen Stefani

Stefani's signatur røde læber og winged liner møder punk med en top knude, der er højt på både glamour og stil. Medmindre du har langt hår, vil du sandsynligvis bruge et klip-in hårstykke for at replikere udseendet. "Smid let håret i en høj pony, og vrid og hold fast, når du spinder håret i en bolle", siger Garrison. Hvis du klipper i et stykke, passer håret til din farve, eller gå en skygge lysere til nogle spark, som Stefani. Hendes høje øverste knude balancerer også de mindre proportioner af hagen og bringer lodret symmetri til hendes ansigt.

GALLERI: Ikonisk Celebrity Hair Color

5Keri Hilson

Keri Hilson parrer en vinklet blond bob med sætning øreringe og sultry midnat blå øjenmakeup-en skygge, der er universelt smigrende på alle hudtoner. "Bland en glitrende flåde fra midten af låget mod det ydre hjørne, og en dab sølvblå lige på det indvendige hjørne," siger berømthed makeup artist Tina Turnbow.

MERE: Videnskaben om makeup

6Zoe Saldana

Elegant og stærk, Zoe Saldana's krøllede fletning ser utroligt kompliceret ud. Blot side del og glat hår tilbage i en lav hestehale, fletning og pin ned som du arbejder dig rundt om kronen. Vælg en creme rose lip farve og ren blush af samme nuance, og komplement smukt præparerede og trimmet brows med en fed slag af flydende flydende liner. Saldana's dramatiske vipper åbner øjnene og giver hendes ansigt et ungdommeligt udseende til kontrast med hendes sofistikerede frisure.

KOLONNE: Skal have makeupbørster

7Lindsay Price

For et blik, der overgår til enhver form for fest fra virksomhed til eftertid, Lindsay Price parrer rene popsicle rødfarvede læber og blødt definerede øjne med flydende bølger. For at få bølger, der varer, vind en-tommers sektioner omkring en en til to inch tønde krøllejern, varme op, fjern jern og straks spray med hårspray. "Bør så forsigtigt bølgerne for en mere naturlig finish," siger Garrison.

MERE: Den bedste frisør til din hårtype

8Miranda Kerr

Når dyreforsøg er i fokus, er stramme læber den perfekte dansepartner. Hold tingene rene og skinnende med en rouge lipgloss, der også vil hydrere læber, og gå bare efter et strejf af varm rødme, liner og mascara for ikke at konkurrere. Den rosenrøde rødme på ærterne af Kerrs kinder giver hende en frisk, feminin glød. For rystede bølger som Miranda Kerr, krølle forskellige størrelser af hår med et jern, så udseendet kommer ud som utilsigtet sexet - og ikke konstrueret.

9 Sarah Jessica Parker

Mens den originale fashionista er kendt for at skubbe til grænsen, kan denne legende jeweled updo inspirere virkeligheden. Til kort hår, sæt pin krøller for et snoet look, børste gennem med fingrene og skubbe tilbage på plads med et smykkede hovedbånd. Langere hår kan trække håret ind i en høj pony, krølle med et strygejern og en pin i ridset mode, efterbehandling med en kunstigt klippet broche barrette. Parker balancerer vertikaliteten af hendes updo med cirkulære dråbe øreringe.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

10Lucy Liu

Kører til en cocktailfest med snavset hår efter en lang dag på kontoret? Opfrisk dit udseende som Lucy Lui ved at skære en dyb sidedel og arbejde tør shampoo i rødder for højde og volumen. Placer højt på ryggen af hovedet i en hestehale. Genoplive din hud ved at fejre lyserøde bløde hen over kindbenene, skrue på lyserødt-tilføj et par nye jakker af mascara og en stødende hals, og du er ude af døren som en Charlie's Angel.

QUIZ: Er du tilfreds med dit ansigt?

Populært emne.