Ikoniske Celebrity Hair Colors

Indholdsfortegnelse:

Ikoniske Celebrity Hair Colors
Ikoniske Celebrity Hair Colors
Anonim
Hårfarve er synonymt med de mest ikoniske kvinder i vores tid; fra den evergreen glamour af Marilyn Monroe's platin blonde bob til den tilnærmelige elegance af Julia Roberts signatur røde låse, kan farven endda definere et årti. Rejs gennem verdens mest berømte nuancer - sammen med ekspert tips om hvordan du får dem selv - i det følgende diasshow.
Hårfarve er synonymt med de mest ikoniske kvinder i vores tid; fra den evergreen glamour af Marilyn Monroe's platin blonde bob til den tilnærmelige elegance af Julia Roberts signatur røde låse, kan farven endda definere et årti. Rejs gennem verdens mest berømte nuancer - sammen med ekspert tips om hvordan du får dem selv - i det følgende diasshow.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

1Marilyn Monroe - Platinum Blonde

Født en jordbærblonde som Norma Jean Baker, Monroe's platinblonde transformation indvarslede Hollywoods storhedstid og kom til at epitomere starlet glamour. Fra "Some Like It Hot" til "Gentlemen Prefer Blondes" viste hendes signaturskygge selv den perfekte mus til filmisk inspiration.

GALLERI: Fejrer med blondt hår

2Marilyn Monroe - Få udseende

Platina blonde er den mest høje vedligeholdelsesskygge af alle, og Monroe rørte op en gang om ugen med en Q-tip plus en olieapplikation for at beskytte sine allerede overarbejdede tresses fra yderligere skader, siger celeb colorist Michael Canale. Dagens skumteknologi gør det muligt for farver at forblive, hvor du placerer det, ligesom lige ved rodprøven John Frieda Skum Precision Color i Beige Blond 10B.

John Frieda Skum Precision Farve i Beige Blond 10B, $ 12.99

3Julianne Moore - Kobber

Når Moore skrev børnebog "Freckleface Strawberry" om at blive mobbet som en ung rødhårede, var det langt fra den sultne siren. Oscar-vinderen ville i fremtiden spille film i storskærm som erotisk thriller "Chloe" og den perennially red lipsticked og keder husmor i "langt fra himlen" - der bragte hende ikke mindre end 16 kritisk anerkendte priser.

FORSKNING: Redheads føles mere smerte

4Julianne Moore - Få udseende

Spidset i strålende kobber, kan denne skygge af rødt trækkes af med både lyse og dybe toner, givet et varmt skønheds undertone. L'Oréal Feria Multi-Faceted Shimmering Color 3x Highlights i Copper Shimmer 74 vil resultere i skyggen som vist, hvis du starter med lys blond til medium brun hårfarve. Dybere hår vil få mørkere, mere mahogni resultater.

L'Oréal Feria Multi-Faceted Shimmering Color 3x Highlights i Copper Shimmer 74, $ 7.99

5Elizabeth Taylor - Dark Brunette

Hvad ville "Butterfield 8" være uden Taylors smolende brunette låse? Med legendariske lavendel øjne og varemærke forvirrede bølger, skabte skuespilleren kærligheden (og diamanterne) af syv mænd samt Cleopatra's en-i-en-livstidens hovedrolle.

MERE: Brunetter Mere Attraktiv, Study Shows

6 Elizabeth Taylor - Få The Look

"Jo varmere vandet i bruseren bliver, desto hurtigere vil farven falde ned i afløbet", siger San Diego stylist og salonindehaver Jet Rhys af Taylors rige nuance. Forsøg at holde skyllene tættere lunken, især ugen efter en frisk farve, og kold skylle når det er muligt at lukke kæden og forstærke brunette glans. Paul Mitchell Color Protect Locking Spray indeholder solsikkefrø ekstrakt for at forhindre fading fra shampooing og solstråler, mens silikone og panthenol låser i farve og glans.

Paul Mitchell Color Protect Locking Spray, $ 11.99

7Jennifer Aniston - Brun-Blonde

Gjorde berømt af sin rolle (og ansigtsrammer lag) som Rachel på 90'erne sitcom "Friends", kvinder stemplede saloner i tal, der ikke er set siden Dorothy Hamills kile og Farrah Fawcett ' Nu et årti senere er det den solskinnede fladskygge, Aniston bærer så ubesværet, at det er en af de mest efterspurgte lister på saloner over hele landet.

MERE: Find din signatur frisure

8Jennifer Aniston - Få The Look

"Bed om papir tynde højdepunkter gennem den del og omkring ansigtet, trækker mild blegemiddel gennem hver anden folie af varmt til subtilt guld," siger Canale, som er Aniston's colorist. Vil du prøve, før du begår dig? Andre Walker Hair Makeup anvender faux højdepunkter, der tørrer i sekunder og vasker ud med din næste shampoo. Wandsne er også nyttige til at dække rødder og nye grå i mellem farvestoffer.

9Lucille Ball - Lyserød

Som komedies grand dame var Lucille Ball lige så berømt for sine ildrige røde låse, da hun var de komiske situationer, hun snakede ind i hver uge med gal pal Ethel på den populære 50-tals sitcom, "I Love Lucy." "En gang i hans levetid, hver mand er berettiget til at blive forelsket i en smuk rødhårede, "sagde Ball én gang berømt - selvom det var et helt land, der faldt til den berømte jokester.

GALLERI: Berømtheder med rødt hår

10Lucille Ball - Få udseende

"Lucys fabelagtige røde røde virker bedst på alabast hud," siger Rhys - og den varme nuance ser især levende ud med blå og grønne øjne. Garnier Nutrisse nærende farve creme i lys rødlig blonde # 94 kombinerer farve med frugtolie og avocado balsam til en pulserende finish.

Garnier Nutrisse nærende farve creme i lys rødlig blonde # 94, $ 7,99.

11Christie Brinkley - Blonde

Denne livslange blonde er bedst kendt for en tre-torv: scoring en trio af back-to-back Sports Illustrated Badedragt Issue covers, plus snagging musiker-hendes husbond Billy Joel efter de to mødtes på sæt af hans musikvideo, Uptown Girl.Parret kan have adskilt måder i 1994 (med to flere mænd for at få det samme heave-ho), men supermodelens solskin slår strømmen på.

12Christie Brinkley - Få The Look

Hvede og smørblonde ser bedst ud på overflader, der er rørt af guld, siger Rhys, selv om skyggen er tilbøjelig til at blive brassy på grund af oxidationsprocessen. For at bevare farve skal du bruge en mild shampoo og balsam som Alterna Bamboo UV + Farvebeskyttelse Vibrerende Colour Shampoo, der er fri for at strippe sulfater og natriumchlorid, og styrker håret med rent organisk bambusekstrakt og Kalahari melon.

Alterna Bamboo UV + Farvebeskyttelse Vibrant Colour Shampoo og Conditioner, $ 20 hver

13Christina Hendricks - Rød

Joan Holloways vellykkede kurver på "Mad Men er kun overskygget af sit livlige røde hår. Men Hendricks er en naturlig blondine - en nuance, som skuespilleren siger, at hun ikke har set siden 10 år, da hun begyndte at eksperimentere med hårfarve for at efterligne litterær heltinde "Anne of Green Gables" og hendes foretrukne tv-stjerne, Ginger of "Gilligan's Island. "Havde hun noget inkling, da hun en dag ville være den foxy redhead vi kopierer nu?

MERE: Skønhed, Inside & Out Interview med Christina Hendricks

14Cristina Hendricks - Få udseende

På grund af den store molekylære struktur, der ikke tillader rødt farvestof til fuldt ud at trænge ind i strengen, er denne skygge den hurtigste at vaske ud. (Faktisk kan en gander ved dine håndklæder efter de første par gange du vasker efterfarve ligne "Mord på Orient Express.") Davines Alchemic Red Shampoo and Conditioner er en blanding af destillerede rene farvepigmenter med fugtighedsfremmende mælkeproteiner til intensivere og bevare levende rødfarve.

Davines Alchemic Red Shampoo ($ 24) og Conditioner ($ 28)

15Helen Mirren - Champagne Grå

Fra scenen til skærmen har denne kongeligt salvede dame givet prisbelønnede forestillinger som episke tegn, der spænder fra dronning Elizabeth I til dronning Charlotte, konge til George III i "The Madness of King George." Mest briljant har Oscar-vinderen gjort meget af det i brændende grå låse-forvandler skyggen fra det, der en gang var skjult som et tegn på aldring af Hollywood skuespillerinder til et symbol på stolthed, skønhed og styrke.

16Helen Mirren - Få udseende

For at slå en blandet grå skygge, gå til en lyseblå base for at opretholde en farvefarve og derefter tone med grå, som en femoghalvtreds blanding af Wella's White Lady og Silver Lady tonere, siger Canale. Den resulterende skygge er perfekt til lyse til mellemstore hudtoner, med dybere skind, der kræver en stærkere andel grå. "Undgå alle serum og voks, når du stiler, ellers bliver du gul," tilføjer Rhys. Prøv Rene Furterer Naturia Dry Shampoo for at tilføje volumen og tekstur, samtidig med at den uberørte skygge opretholdes.

Rene Furterer Naturia Dry Shampoo, $ 12- $ 24

17Diana Ross - Sort

Fra den elektriske blysanger af Motown-gruppen The Supremes til inkarnationen af kulturlegenden Billie Holiday i "Lady Sings the Blues", er Ross elsket som en af de første afroamerikanske stjerner til at gøre naturligt tekstureret hår til en stilfuld udtalelse. Er det endda muligt at forestille sig denne stjerne uden hendes varemærke halo af krøller og skråstreg af sort kohl, der syntes at definere hele æra med diskotek?

MERE: Haircut for meget struktureret hår

18Diana Ross - Få udseende

Hudton er nøglen til en skygge, der er så rig og bedst bæres af dybere oliven til mørke hudtoner med en understrøm af mahogny. Hvis du anvender farven selv, skal du være særlig omhyggelig med at anvende skyggen lige bag hårlinjen for at undgå vanskeligt at fjerne farvning, siger Rhys. Prøv Clairol Nice 'n Easy Color Blend Skum i sort, til en dryppfri formel, der giver fuld dækningsfarve præcis, hvor du placerer den.

Clairol Nice 'n Easy Color Blend Skum i Sort 2, $ 9.99

19Gisele - Dark Blonde

Som led i den brasilianske brigade af supermodeller til at komme ved det nye årtusindskift, krediteres denne krøllede 5'11 stunner også ved at lukke kapitlet om et årti af 'heroin chic' modeller. Fra Victoria's Secret Angel til Leonardo DiCaprio's kæreste og nu kone til New England Patriots Quarterback Tom Brady har Gisele gjort alt med signatur dybe blonde tresses i slæb.

MERE: Blondiner tjen mere, gift dig mere

20Gisele - Hent udseendet

Supermodelets mørke blonde nuance virker bedst med mellemstore og brune hudtoner og giver huden en lysere lys med solbrændte højdepunkter, der rammer ansigtet. Brunt hår kan opnå den dobbelte tone med tynde højdepunkter spredt overalt og vedligeholde et nyt udseende længere ved hjælp af en rod-touch-markør som TouchBack i Golden Blonde, som også virker til at skjule grays mellem farvestoffer.

TouchBack Marker i Golden Blonde, 29,95 dollar

21 Julia Roberts - Mørke Auburn

Da Vivian Ward omdannede fra nedtonet Hollywood-prostitueret til sofistikeret socialite i "Pretty Woman", ændrede hendes garderobe, makeup og manerer helt - men hendes flammende røde låse gjorde det ikke. Kunne det være hemmeligheden bag Roberts 'kommando af dagens højeste lønsedelspris for en skuespillerinde (uden tvivl at tilføje til hendes anslåede $ 140 millioner formue) eller kraften bag hendes rekordbrud 11th nominering som People magazine's 50 smukkeste mennesker i verden?

QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

22 Julia Roberts - Få udseende

"Julias variationer af rige auburn og ahorntoner gør det altid, at solen ser efter hende," siger Rhys. Bedst til lys til ferskener er en flødefleksioner, nøglen er at lede efter en auburn shade, der har dybde, som Samy Fat Foam Hair Color i Medium Reddish Brown.

23Bonconcé - Honey

Fans har længe været "Crazy In Love" med sangstressens honningslåse siden hendes debutdage som hovedsanger for den vellykkede pigegruppe Destiny's Child, lige igennem til hende Bootylicious "solo karriere. Beyoncés tekstur kan uudtømmeligt forandres fra stor n fabelagtig til pin-lige natten over, men en ting er altid et sikkert bud: længden forbliver så længe croonerens ben er lange.

MERE: Beyoncé og Celebrity Baby Bumps

24Beyoncé - Få udseende

En langvarig hårfarve regel er aldrig at gå mere end et par nuancer lysere end din naturlige nuance, men Beyoncé viser, at det kan trækkes af smukt, så længe du holder dig til højre undertone, som karamel til oliven til dybe hudtoner. Bevar så meget farve fra at tørre af mørke tråde som muligt ved at bruge en vaskefløde til at neutralisere hovedbunden og sæt skyggen, som Leonor Greyl Crème Aux Fleurs, for at vaske farve ud.

Leonor Greyl Crème Aux Fleurs, 43 dollar

Populært emne.