Bedste hårspray til enhver stil

Indholdsfortegnelse:

Bedste hårspray til enhver stil
Bedste hårspray til enhver stil
Anonim

1Anti-Fugtighed

En blanding af arganolie og kokosnøttekstrakt til næring af tråde, mens der dannes en barriere mod fugtighed (de hævder, at den reducerer frizz med 87 procent). Denne fine tåge tørrer øjeblikkeligt med at give let hold.

Nexxus Frizz Defy Frizz Protection Hair Spray, $12.

2Unscented

Denne europæiske stilistfavorit lavede land på vores kyster fire kort år siden og fandt hurtigt en ny legion af hengivne for sin restfri holdbare hold, der forblev blød at røre ved.

MERE: Den hotteste hårklipp til dit ansigtsform

Nyt i år, en userceret version: L'Eller éal Paris Elnett Satin Ekstra Stærk Hold Ubesætet, $15.

3Color Protection

Formuleret uden vand for at beskytte hårfarve, giver dette ikke-dulrende, hurtigtørrende spritz medium, fleksibelt hold uden flak. Brug det som et styling eller efterbehandling produkt.

MERE: Den bedste hårfarve til dig

Pureology ColorStylist Styrkelse Control Nul Dulling Hairspray, $24.

4Variabel Hold

Nogle stilarter (beachy bølger) kræver bevægelse, mens andre (en up-do) skal shellacked på plads. Samme penge og diskplads med en multi-taker, der lader dig ringe op eller ringe ned intensiteten. Tre styrkeindstillinger (blødt, medium og stærkt) giver fleksibelt hold.

Forene GO365 Hairspray, $31.

5Rock Solid Hold

I disse tider er du nødt til at holde hvert eneste hår på plads, få varig løft og otte timers fugtighedsbeskyttelse takket være denne hårsprays E-vitamin og antioxidant-infunderet Spray-Strong Complex.

MERE: Vejr Hårsituationer, Løst

Redken Forceful 23 Super Strength Finishing Spray; $17

6Volume

Tilføj liv til blanke lås ved at målrette rødderne for fuldhed, løft og hold. Denne formel står op til luftfugtighed, statisk og UV-stråling. Ideel til fint hår.

Big Sexy Hair Spray & Play, $16.99.

MERE: Videnskaben om forårens skønhedstendenser

7Shine

Lås i sassy stilarter med en hårspray, der tilføjer lysstyrke uden opbygning. Arganolie efterlader hår vægtløs, håndterbar og berørbar.

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, $21.

8Waves

Genskab en dag på stranden med en tekstureringsspray til en rystet, havlufttekstur. Mist på vådt hår og luft- eller blødtørre til store bølger, krøller og definition, der varer.

MERE: The New Wave of Curling Irons

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray, $18.

9Green

Elsker udførelsen af hårspray, men føler sig skyldig i aerosols effekter på miljøet? Find hele dagen børstbar hold i en hurtigtørrende, flake resistent formel, der modregnes af vedvarende energi finansiering for en netto-nul påvirkning på jordens klima.

Aveda Control Force Firm Hold Hairspray, $26.

10 anden dag stil

Injicer nogle oomph i sovende stilarter, blød ud olier og tilføj tekstur med denne tørre shampoo og volumiserende hårsprayhybrid.

MERE: Videnskaben bag din hårtype

John Frieda Luksuriøs Volume Anytime Volume Refresher, $7.

Populært emne.