Bedste produkter til langt hår

Indholdsfortegnelse:

Bedste produkter til langt hår
Bedste produkter til langt hår
Anonim

1Brushes With Greatness

The Shine Brush, $ 20 og The Original Tangle Teezer, $ 13

Disse afskærmning værktøjer er designet til at arbejde på både vådt og tørt hår. Skinnebørsten har en blanding af bløde, fleksible nylonbørster og naturlige børhårbørster til forsigtigt nixknob og øget glans. Det ergonomiske design af The Original Tangle Teezer gør det nemt at manøvrere konturerne på dit hoved, mens de strukturerede tænder løber ud.

RELATERET ARTIKEL: Hvordan man stiler langt hår

2Best New Blow Dryer

Harry Josh Pro Værktøj Pro Dryer 2000, $ 300

Rul det røde tæppe ud for denne nye Rolls Royce af slagtørrere. Denne blæserør er skabt af kendte stylist Harry Josh (Gwyneth Paltrow, Gisele Bundchen og Rose Byrne), der er håndlavet i Frankrig og blæser luft op til 81 km / t, hvilket betyder at det kan tørre dit hår omkring 60 procent hurtigere end almindelige tørretumbler. Det har også en kontrolafbryder til ionteknologi-flip den til glatte resultater, flip det for mere volumen. Det er dyrt, men det skal vare i 15 år, hvilket gør det til en klog investering.

3Detangling Spray

Leonor Greyl Lait Luminescence Bi-fase afvænning Milk Styling Spray, $ 45

Denne indvendige, silikonefri sprængende stylingspray indeholder planteekstrakter og naturlige olier i en tofaset lotion, der bliver mælkagtig, når den rystes. Sprøjt på fugtigt hår til at glatte ud tangles og beskytte hår mod varme styling eller sol eksponering.

MERE: Smuk Brunette Hårfarve Inspiration

4Mane Mender

Sensai Intensive Hair Mask, $ 57

Denne nærende hårmaske indeholder orientalske urteekstrakter til at opføre, reparere og hydrere beskadiget hår, forbedre glathed og glans. Brug hver sjampo, koncentrere dig om enderne.

5Hey, Softie

Dove Daily Moisture Shampoo og Conditioner, $ 5 hver

Hader, hvordan nogle fugtgivende shampooer og balsamstoffer kan veje dit hår ned? Denne duo gør det ikke. De begge vægtløst føjer fugt til dit hår, plus bidrage til at styrke det med essentielle aminosyrer og keratin.

MERE: Kan hår blive brugt til shampoo?

6Just kold det!

Coolway Transform Spray, $ 20

Denne kloge styling spray virker bedst med lav varme fra din tørretumbler, hvilket betyder, at du kan undgå brændende temps og stadig få en smuk blowout.

7Superhero Serum

Living Proof Satin Hair Serum, $ 29

Dette oliefri, silikonefrie serum gør det nemmere end nogensinde at tæmme blødt hår, samtidig med at det blokerer fugt og afviser snavs.

MERE: Non-Crunchy Hairspray eksisterer!

8Hair-Friendly Hair Slips

Goody Ouchless Neutral Animal Ribbon Slips, $ 4 til en fem-pack

Undgå at rive dit hår ud, når du fjerner din hestehale med disse bløde, låsfrie hestehaleholdere. Ikke alene er de gode til dit hår, men de ser også ud som et sødt armbånd rundt om dit håndled, så du kan altid have en til hånden.

RELATERET ARTIKEL: Hvordan man stiler langt hår

Populært emne.