Trend Alert: The Best New Beauty Sprayer

Indholdsfortegnelse:

Trend Alert: The Best New Beauty Sprayer
Trend Alert: The Best New Beauty Sprayer
Anonim
Evian vand facial misting har længe været et billede, vi har knyttet til de mest forkælede og privilegerede blandt os - og der er en grund. Sprøjtningen af rensede ingredienser på hud, hår og krop tager et niveau af pleje og formulering, der ikke findes på noget apotekshylde. Og som tendenser tendens til at cykle ind og ud, ser det ud til, at et væld af mærker søger at sprays for at lancere spændende ny teknologi.
Evian vand facial misting har længe været et billede, vi har knyttet til de mest forkælede og privilegerede blandt os - og der er en grund. Sprøjtningen af rensede ingredienser på hud, hår og krop tager et niveau af pleje og formulering, der ikke findes på noget apotekshylde. Og som tendenser tendens til at cykle ind og ud, ser det ud til, at et væld af mærker søger at sprays for at lancere spændende ny teknologi.

Fra den let overkommelige til den ekstravagant epikuriske, her er den nyeste i skønhedspray videnskab.

MERE:The Power of Facial Cleansing Oils

1The First Clay Spray

Clayspray Glow, Toning, Brightening, Pore Refining, Mattifying, Komfort og Hydratmasker, $ 60 hver

Den ogsåy-gooky lermaskeoplevelse får en ren makeover med denne nye serie af lerarter, der kommer i pakninger, så du ikke rører ved behandlingen, før den kommer på huden. Formuleringer spænder fra porrraffinering til lysning og hydrering og indeholder 60 til 65 procent ler, mod de typisk mindre end 20 procent, som findes i de fleste traditionelle lermasker.

2 Kun for Brunetter

Sachajuan Dark Volume Powder, $ 32

Dette voluminerende pulver er formuleret med rige pigmenter, der forbedrer dybe hårfarver med fløjlsagtig matt finish og forfrisket følelse, der ikke efterlader nogen resterende rester. Brug som tørt shampoo til at opsuge en olieagtig hovedbund og forlænge tiden mellem vaskninger, som en volumizer til kronen eller som et gråt hår til at maske udgrodende rødder indtil din næste farve.

MERE: Særlig tørschampo til fedtet hår

3Sunscreen Spray

Goldfaden MD Sun Visor, $ 45

Goldfaden MD's solcreme klipper vores sokker af flere årsager: Du kan sprøjte den på efter du anvender makeup til et troværdigt SPF 30-skjold, det er oliefrit, hurtigabsorberende og fri for den funky solcreme duft. Økologisk rød te tilsættes for antioxidant og hudfornyende fordele. Vi er forelskede.

Dette produkt er tilgængeligt på vores søsterside BeautySage, hvor vi kun sælger produkter, der har vist sig at fungere!

4Fancy Opfriskning

Restorsea Genopladning Facial Mist, $ 100

Dette er luksuriøst, selv for jet-set besætningen: Restorseas hydratiserende nye spray er lavet med renset vand fra den norske babylaksekspejsesæson, som indeholder mærkeets proprietære enzym, der frigives under processen. Enzymet fordøjer kun døde hudceller for at tilbyde lignende foryngende fordele ved glykolsyre uden bivirkningerne. Nu skal du bare have nogen til at blæse dig …

MERE: Alt om din hudtype

5Do-It-All Volumizer

L'Oréal Professionnel Volumetry Root Spray, $ 26

Tre teknologier fusionerer i L'Oréal Professionnel's nye rodspray: Intra-cylan fungerer som fyldstof i hjertet af hårfiberen for at give det op, salicylsyre renser hovedbunden for at fjerne olieagtig opbygning, og lette balsamstoffer tilføjer glans uden at veje strenge ned. Du kan også spritz langs hårets længde for at tilføje endnu mere krop.

6Body Breakout-Blaster

Neutrogena Body Clear Body Spray, $ 9

Neutrogena tilbyder lindring for de pinlige kropsudbrud med salicylsyre (en derm-favorit ingrediens til rydning af tilstoppede porer) behandling, der har en 360 graders dyse, der sprøjter jævnt fra enhver vinkel - herunder på hovedet. (Hej, nogle gange må en pige gøre, hvad en pige skal gøre.) Naturligvis er der en forfriskende agurkekstrakt til forfriskning.

MERE: Hvordan man slippe af med Bacne

7Oil-Fighting Primer

Urban Decay B6 Vitamin-Infused Complexion Prep Spray, $ 33

Med den første stabiliserede form af topisk vitamin B6 til at absorbere overskydende olier omfatter Urban Decay's energibesparende spritz også pilebark, der er naturligt rige på salicylsyre for at holde porerne klare. Sprøjt på den mikrofine tåge om morgenen, om dagen for at holde frisk eller om natten som en booster før din regelmæssige hudpleje rutine.

8Strand Strengthener

Brazilian Blowout Acai Brazilian Dry Oil, $ 26

Brazilian Blowout blander kraftig antioxidant açai med en tør olie formel til glat og styrke hår uden risiko for at veje det ned som i et traditionelt serum. Hurtigt at absorbere og praktisk talt vægtløs rekonstruerer de sydamerikanske næringsstoffer beskadigede tråde, mens de forlader hårskakten brændt med strålende glans.

MERE: Tips til at genoplive dit skøre hår

9Saline Sinus Skyl

Ocean Complete Sinus Skyl, $ 15

Koldt og influenzesæson kan tilstoppe bihuler og forårsage en række skønhedsforstyrrelser - fra bløde øjne til fladende næser og irriteret hud. Ocean Complete's nye naturlige saltblandingsformel er ikke medicineret og sikker til daglig brug. Den orange dyse udsender en fuld saltvandsstrøm for at hjælpe med at skylle bihuler, mens den hvide dyse giver en beroligende tåge for at holde bihulerne fugtige og komfortable. Vi fandt ud af, at det er langt mere bekvemt at tage på farten end en netpotte.

10Makeup Mist

Merle Norman Expert Touch Finishing Spray, $ 16

Hvis din makeup kan lide at trække en forsvindende handling, kan en indstillingsspray hjælpe pigmentet med at blive på plads. Merle Normans ultrafine tåge danner en usynlig og mikroskopisk maskelignende maske mod miljøindtrengere som fugtighed, der notorisk nedbryder makeup. Når dit ansigt er færdigt, skal du blot sprøjte over for at indstille inden for få sekunder.

MERE: Hvordan man ser godt ud i høj tempo

Populært emne.