Men alvorligt, hvorfor snakker ingen om disse berømte dudes hår?

Indholdsfortegnelse:

Men alvorligt, hvorfor snakker ingen om disse berømte dudes hår?
Men alvorligt, hvorfor snakker ingen om disse berømte dudes hår?
Anonim
Beyoncé tager ud af sine forlængelser og sporter en pixie cut og de kollektive interwebs mistede deres sind. Vi analyserer og overanalyser enhver stilændring, en berømt dame gør med hendes hår. Men gutterne? De får mest et pas. Nå det slutter nu. Mine herrer, vi har nogle spørgsmål til dig.
Beyoncé tager ud af sine forlængelser og sporter en pixie cut og de kollektive interwebs mistede deres sind. Vi analyserer og overanalyser enhver stilændring, en berømt dame gør med hendes hår. Men gutterne? De får mest et pas. Nå det slutter nu. Mine herrer, vi har nogle spørgsmål til dig.

MERE: Hvorfor det kunne være værd at skære det hele ud

1Justin Timberlake

Kære Justin: Vores minder er ikke så korte. Vi ved, du har helt kinky krøller. De var en del af grunden til, at vi først blev forelsket i dig og dine drengeband-y måder. Nu vil vi aldrig anbefale en tilbagevenden til disse cornrows-det var bare ikke sødt. Men vi slags savner dine bølger nu, hvor du er gået alle keratinbehandlinger på os. Stilist Claire Bunham fra Butterfly Studio Salon i NYC er enig i, at der er nogle straightening på gang: "Justin, smukt smukt, er helt rigtigt rette hans hår for at opnå dette udseende. Kemikalier og formler til side kunne vi arbejde med en rund børste, hårtørrer og et jern - enten en flad jern eller et stort tønde krøllejern - for at skabe denne stil. "Der er ikke en krøl i syne med denne nye" Suit & Tie "version af JT. Det er glat … men måske er detogså glat? Diskutere.

MERE: Berømtheder, der omfavner deres krøllede hår

2Jason Alexander

George Costanza's balding hoved var midtpunktet for mange en vittighed og plotline på "Seinfeld." Og nu har han magisk hår? Nå, ikke så magisk. Alexander er faktisk ret åben om hans stykke, som vi helt respekterer. Da han først begyndte at få spørgsmål om det, tog han til Twitter og forklarede, at skaldetheden berørte ham personligt og professionelt og efter meget diskussion valgte et semi-permanent hårstykke. Måde at eje det, Costanza!

MERE: Sandheden om kosttilskud

3Brett Michaels

Den bandana-over-paryk situation er narre ingen, sir. Selv hvis du tror det gør. Vi kan kun forestille os, hvad det syntetiske hår føles som at røre ved, fordi det ser meget, meget skinnende ud. "Brett ser sikkert ud som om han rocker en paryk eller hårforlængelser for at udfylde hullerne, så at sige - for at tilføje længde eller bredde til det hår, han har. Rockstjerner vil jo være rockstjerner og holde udseendet og livsstilen i live ", siger frisør Claire Bunham. Og lyt, vi ser, hvor du kommer fra: Det er svært at være den aldrende tidligere frontmand af et hårbånd, sans hår. Men det er en hård løgn at leve for evigt. Hvad vil det tage for at frigøre dig fra de (hår) bånd, der binder dig?

MERE: Nye måder at reparere hårskade

4Jeremy Piven

Skuespilleren og undertiden kviksølvgiftoffer har haft mange hairlines gennem årene. Og mens vi ved, at disse ofte falder over tid, er hår ikke kendt for pludselig at vokse tilbage over et tidligere skaldet sted. Vi ønsker, at Piven ville tage Jason Alexander-ruten og bare eje sine stik eller stykker, men vi ser det ikke til at ske nogen gang snart. Hvad skal vores ekspert Claire sige? "Jeremys hårfjerning er en gentlemands mareridt, der går i opfyldelse. Det er generelt et meget berørt emne at tale om med alle mænd. De er mere bekymrede for udtynding og faldende hårfjerninger, end du tror, og de sætter pris på produkter, der gør håret tæthed. Jeremy får hjælp fra hårpropper, men det er helt at fjerne det helt. Før du tager en sådan indsats, prøv en hår- og hovedbundsbehandling for at stimulere hårvækst og forbedre udseende af tynde hår som Kerastase Specifique Traitement Intensif Anti-affinement (Behandling for fint og tyndt hår)."

MERE: 7 Fastgør til tynde hår

5 John Travolta

Der er ingen måde at beskrive Travolta's nylige frisurer som noget andet end underligt. Er det maling omkring hårlinjen? Er der små stik, der giver den længden og lydstyrken? Det er svært at sige, men vi savner virkelig super floppy, naturlige låse af yore. "Brug af en sort eller super mørkbrunfarvet spray eller pulver kunne være et af hans tricks for at give illusionen af tykkere tekstureret hår. Produkter, der både efterligner og udvider hårfibre, er gode til at camouflere, hvilket lille hår der er tilbage uden klæbemidler eller klip-ins. En pigmenteret tør shampoo eller tekstur spray kan gøre bare tricket, mens du tilføjer lidt tekstur og holder til en stil, hvilket gør hårklipp med lidt længere længde mere brugbar. "Og ikke engang få os i gang med denne ansigtshårssituation. Er det limet på spåner tilbage i vasken? Eller måske mimler han bare det 80'ers kids spil, hvor du kunne flytte håret rundt magnetisk. Uanset hvad det er, håber vi det forsvinder stat.

MERE: De bedste nye sprøjtbare produkter derude

Populært emne.