Inside New York Fashion Week: Hårtips

Indholdsfortegnelse:

Inside New York Fashion Week: Hårtips
Inside New York Fashion Week: Hårtips
Anonim

1Sachajuan Ocean Mist

Jeg stalkede Hiroko Mima uden for Wes Gordons smukke Chelsea-sted. Hun gør denne meget SJP-værdige bolle sig selv og hævder, at den varer fra kl. 8 til 8 pm. Som korrespondent for FOX Japan, der er ansvarlig for at dække op til seks udstillinger om dagen, er det bedre. Hendes hemmelighed er Sachajuan Ocean Mist, som hun hårdt blæser i håret ved hjælp af hendes fingre. Hun fejer hår i en høj hestehale på kronen. Hun bruger en kam til at tæle længden af hestehale og SOFTLY vrider længden i en doughnutform. Hun sikrer bolle med kun tre ben. Hun hader flyveveje langs halsen og bruger voks i stedet for hårspray, hun er ikke partisk til nogen bestemt voks, men en stor en at prøve er Davines Wonder Wax.

2Jawbone

For Helen Steed, Creative Director of Jawbone, nøglepartner denne sæson på Milk Studios (hvor mange shows afholdes) handler det kun om skære og produkt. Hun har været trofast på Eric på Cutler Salon for at holde håret kort i mange år. Hendes hår forbliver lagt via et par lagdelt produkter. Hun sværger ved Bumble og bumble Grooming Creme påføres fugtigt hår. Når det er tørt, definerer hun ender med Bumble and Humble Thickening Creme Contour. Kort hår tager arbejde for at få stilen lige så, men når det sætter dig, behøver du generelt ikke at tinker med det for meget. Selv efter at have festet med Kendrick Lamar på Jawbone's jam-packede fashion week soiree, så hun stadig serene og polerede.

3SheaMoisture Rekonstruktive Afslutnings Elixir

Jeg elsker en god hængende bøfssalat mellem shows-protein er fantastisk til hår! Standardens bøjlebøf er den bedste. Da jeg ventede på et bord (sammen med Rachel Zoes fashionista søn Skyler), fik jeg nedgangen på værtinde Cipriana Quanns skulpturelle bun. Hun har meget hår og sværger af SheaMoisture Reconstructive Finishing Elixir påført fugtigt hår. Hun adskiller hendes hår til EIGHTEEN individuelle vendinger og skaber denne fantastiske dual chignon. Hun elsker at bruge 100 procent ekstra jomfru kokosnøddeolie eller 100 procent ekstra jomfruolivenolie som efterbehandler i stedet for silikonebaserede serum. Få denne pige og hendes gale færdigheder backstage!

4Redken All Soft Conditioner

>

Hilliary Latham vasker hver dag, selv under skøre travl modeuge. En del af Marketing / VIP Dressing / Social Media-holdet på CFDA / Vogue Fashion Fund-finalisten Todd Snyder, hun kender ikke kun mode, men kender hendes hår godt. Hendes fine hår virker bedst ned, og hun elsker en blødt vinket stil. Hun (som mig!) Er en stor fan af Redken All Soft Conditioner, og hun elsker også Fresh Soy Shampoo. Hun vælger en stil, der er let at røre ved, holder en mini tørr shampoo og kam i hendes taske for at give låse en nulstillingsknap. Ved den sjældne lejlighed vasker hun ikke håret, hun stoler på et arsenal af vintage tørklæder med høflighed af bedstemor.

5 hvem hvad der bærer

En del af marketingteamet for den stadig voksende Who What Wear-franchise, Heather Duchowny må race fra møde til møde med forskellige kunder og publikum. Hun er faktisk på vej til lufthavnen i dette billede og stilte ikke håret. Hendes hemmelighed er Teddi Cranford hos Sally Hershberger og show-stop farve af Nikki Ferrara. Hun får det farvet hver sjette uge og kan ikke leve uden Davines Alchemic Shampoo og Conditioner i Rød for at udvide hendes nuance. Når dit hår er denne levende, kan du ofte snyde i andre områder og stadig se godt ud. Hendes Miu Miu lejligheder gør heller ikke ondt.

6Linda Gaunt Communications

"Der er lidt tid til selvforberedelse, når du hjælper designere med deres shows," siger Dana Nover, direktør hos Linda Gaunt Communications, som gentager designere som Jen Kao, Clover Canyon og ADEAM. "Vi har normalt syv til ni shows hver sæson, så vores kjolekode skal være enkel … iført sort. Makeup, hår og negle skal altid se ud til pleje og rent. "Dana sværger ved blowouts på Drybar og hendes hemmelige våben Bumble and hump Hairpowder in Brown. Og hvornår i et bind kaste det i en hestehale!

Hun er herren

Det er præcis det jeg gør. Jeg bærer næsten altid mit hår tilbage i modeugen. Jeg har ingen stylingsteknik bagved det, og jeg synes, det kan se utroligt smukt ud, hvis du får adgang til udseendet korrekt. Det er en fantastisk mulighed for at bære en poppet krave og en glat læbestift i en udsagnsfarve som tranebær eller endda foråret / sommeren '14 skyggen valg: orange. Jeg holder resten af min outfit meget dæmpet og monokromatisk, så min læber og hud tager centret. YouBeauty-redaktøren Courtney Dunlop ved en eller to ting om dette udseende også. Hun er herren.

Populært emne.