6 produkter der øger hårvæksten

Indholdsfortegnelse:

6 produkter der øger hårvæksten
6 produkter der øger hårvæksten
Anonim
Image
Image

Aveda Scalp Benefits Balancing Shampoo, $ 17

Sæt fundamentet for sundt hår ved at afbalancere hovedbunden. Denne shampoo fjerner overskydende talg og opbygning uden overdrypning, så de med tørt eller kløende skalpe kan få den fugtighed, de har brug for, samtidig med at håret bliver rystende rent.

1Hair Essentials kosttilskud, $ 40

Dette vegetariske, ikke-GMO, grusom og glutenfri hårtilskud er lavet af urter og næringsstoffer og er designet til naturligt at bekæmpe hårtab, reparere beskadigede follikler og fodre hår ved kilden for at fremme sund vækst. Det hæmmer også DHT, hormonet, der forårsager hårtab.

2Phyto Phytophanère Hair and Nails kosttilskud, $ …

Specielt formuleret med de vigtige næringsstoffer, der fremmer hår og negle sundhed, føder dit daglige supplement dit hår med præcis, hvad det skal vokse langt, skinnende og sundt, herunder fedtsyrer og antioxidanter.

3Glytone af Ducray Anastim Hair Lotion Concentrate, $ 85 …

Denne nærende formel hjælper med at genoplive håret og bekæmpe lejlighedsvis hårtab med biotin og et proprietært kompleks af ingredienser, der stimulerer hovedbunden til bedre at kunne levere styrke, volumererende næringsstoffer til hår.

4Clear hovedbund og hårintensiv hydrering Deep Hydrating …

Anvendes en gang om ugen, supplerer og hydrerer denne dybt hydrerende maske hovedbunden med vitaminer og næringsstoffer, herunder vitaminer B5, C & E, solsikke, mandel, sojabønner og kokosolie, glycerin og aloe vera.

5Phylia de M. Re-Connect, $ 80

Dette super hår og hovedbundsserum hjælper med at aktivere ny hårvækst, som stimulerer hårsækkenet, samtidig med at jeg opretholder styrken af eksisterende hår. Det indeholder mærkeets proprietære formel, en blanding af aloe, tanninsyre og fulvinsyrer, der fremmer en sund forbindelse mellem nerver og hårsække, der tillader keratin at blive gennemført i hårfibrene.

Populært emne.