Haircut for bølget hår

Haircut for bølget hår
Haircut for bølget hår
Anonim

Berømtheder foretrækker forvirret, bølget hårklipp til den uklare, jeg-vågnede-denne måde, de skaber på det røde tæppe. Men det vi ikke ser i Paparazzi fotografier er den hær, det tog til at skabe de nævnte bølger. Fra hårklippning til udblæsning til krøllejern til omhyggeligt påført produkt, er de mest eftertragtede bølgete frisurer ofte de mest opretholdte. At opnå perfekte bølger behøver ikke at være svært. Det hele kommer ned til dit hårklipp. For mange lag kan få håret til at se for runde og for voluminøse (og det gør det igen svært at klare), mens ingen overhovedet kan få det til at virke boxet. Nøglen er at vide, hvad skåret er rigtigt for denne hårtype - og så vil du også have en rød tæppeværdig stil.

Mekanik i et bølget hårSkæring naturligt bølget hår har sit sæt udfordringer. "De største bekymringer for kvinder med denne hårtype er to gange: Lad mit hår ikke se ud som en svampe og skære det på en måde, der gør det nemt at stile", siger Rene Sera, medejer i New York Citys Rum Salon. Lag er vigtige for at afværge en "svampe" eller "afrundet" effekt, men hvordan de skæres og hvor de er placeret kan gøre eller ødelægge din stil.

Når du tilføjer lag, skal din stylist regne for foråret - de kan ikke være for korte eller for mange. Du ønsker også at sikre, at de er placeret i hele indvendig og udvendig af håret, hvilket hjælper med at skabe den ønskede draperingseffekt. Eksperterne anbefaler at skære med saks, mens værktøjer som barbermaskiner kun skal bruges til at tilføje blødhed og definition.

Haircut for langt, bølget hårFor kvinder med hår, der falder langt under skuldrene, er din mest smigrende snit lang, gradueret lag med en sidevinklet eller fejende bang. "Lange lag i denne længde gør det muligt for bølgen at frigive sig og give sving og bevægelse til håret," siger Sera. Et par ansigt-indramning stykker er også en mulighed for at holde håret fra crowding eller endda forlænger dine funktioner.

QUIZ: Mål, hvor sundt dit hår ser ud

Haircut til skulderlængde, bølget hårLigesom langt hår ser mellem- eller skulderlængden bedst ud med lange lag. "Lagene skal skæres i hele hårets indre og indrammes rundt om ansigtet," siger kendte stilist Gina Bertolotti. Ved ansigtsramning skal lagene falde fra kindbenene til kravebenet. Undgå stump eller bob stilarter med denne længde, ellers tilføjer Bertolotti, "Bunden bliver for tung og håret vil påtage sig en trekantet effekt."

Haircut til kort, bølget hårKorte bølger eller hår, der har øre til haklængde, bør vælge en enkeltlængdesnit. "I modsætning til langt eller mellemhår vil for mange lag få det til at blive afrundet," siger Bertolotti. "I dette tilfælde har du brug for hårets vægt for at holde det fra at springe op," tilføjer hun. Tilføjelse af et langt bang er muligt (det skal starte ved kindbenet og ikke kortere) og teksturering af enderne for at tilføje blødhed er også en mulighed.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

Updos for bølget hårHvad angår updos, er eksperterne enige om, at en løs chignon med et par bølgede stykker, der falder rundt i ansigtet, og en halv-halv-ned-stil er hovedrotere. "Disse to stilarter forkæler eller skjuler ikke bølgen, men værdsætter faktisk det og viser det," siger Bertolotti. Hvad er din yndlings frisyre, der får dig til at føle sig smuk? Send et billede til skønhed @ vores portal og vis det af.

Populært emne.