Sort hårfarve til din skintone

Sort hårfarve til din skintone
Sort hårfarve til din skintone
Anonim

At have jet-sort hår betyder ikke, at du ikke har kreative muligheder når det kommer til farve og højdepunkter. Du skal bare vide, hvordan man arbejder med en så mørk farve - og hvordan man komplementerer den til din skintone.

Ifølge Kelly Van Gogh, hårfarve og grundlægger af Kelly Van Gogh Hair Color har sort hår mange røde undertoner til det. Derfor klager folk med rigtigt mørkt hår på at det bliver rødt. "Solen løfter de mørke pigmenter i håret og gør det rødt - ligesom en hårfarve vil," siger hun.

BEDSTE HAIR COLOR FOR DIN SKINTONE GUIDE

  • Hårfarve og Skintone
  • Blond Hårfarve og Skintone
  • Brunt hårfarve og skintone
  • Sort Hårfarve og Skintone
  • Rødt hårfarve og skintone
  • Grå Hårfarve og Skintone

På grund af dette anbefaler Van Gogh at holde sig tæt på din nuværende og naturlige nuance, når du tilføjer farve eller højdepunkter. "For at matche din skintone ville jeg absolut ikke gå mere end to niveauer lettere," sagde hun. "Når du fjerner farve ud af jet sort hår, får du en rød-violet undertone. Jo mere du løfter, jo stærkere er den røde. Og så kommer appelsin ud, som ikke altid er komplementær til forskellige hudtoner."

Så, hvis du vil tilføje noget bling til dine mørke rødder, gå til en smuk rød-violet skygge af højdepunkter. "Hvorfor ikke?" Spurgte Van Gogh. "Du er naturligvis den tone under alligevel." Hvis du går forbi dette stadium, kommer du til en rød-karamel eller varm brun, som også kan være dejlig, men pas på ikke at gå meget lettere. "Hvis du forsøger at annullere den røde ud med for meget farve, ser den virkelig falsk, kedelig og flad ud uden lys der afspejler det." Og hvis du vælger ikke at farve, er der ingen bekymringer - sort hår er skinnende og smukt alene.

Nikki Ferrara fra Sally Hershberger Downtown i New York er enig. "Mørk sort hår er en fantastisk sætning, især hvis du har lyse øjne - det gør dem virkelig pop." Her er hendes forslag til at matche den perfekte skygge af sort til din skintone:

Lys skinnetoner: Mørke neutrale toner, der grænser på den mørkebrune side er bedst. Må ikke gå for mørkt, men fordi det vil vaske dig ud og fremhæve eventuelle røde pigmenter i din hud.

Mellemtonetoner: Vælg en skygge, der er mørk brun, næsten sort, for at supplere farven i din hud. Bare undgå en rødlig sort nuance, fordi det vil medføre for meget gul i huden.

Mørke skinnetoner: Fordi du har en mørkere skintone, kan du gå med en super mørk og fed bold eller sort hårfarve. Gør det klart af noget med en blå-sort tone. Det vil medføre for meget oliven i din hud og kan give den en grøn nuance.

Berømtheder med sort hår

Når du tænker på smukt jet-sort hår, er alt hvad du skal gøre, kigget mod Hollywood. Stjerner som Lindsay Lohan og Katy Perry kan trække denne mørke nuance ud med deres lette skintone. Katie Holmes, Demi Moore og Megan Fox gør det bedst med deres mellemstore skintone. Og selvfølgelig gør ingen mørke hud kvinder det bedre end The Kardashians!

FOTOS: Berømtheder med sort hår

Ferrara's sidste råd? Vælg ikke en farve med nogen blå toner. Også gå en skygge lysere end din målte hårfarve, så det ikke ser fladt ud. "Det er en risiko, der bærer en jet-sort farve uden at se for" witchy "," tilføjede hun. "Hvis du tænker på at gå sort, start med en mørk brun-du kan være tilfreds uden at gå til ekstremer!"

Populært emne.