Haircut til lige hår

Haircut til lige hår
Haircut til lige hår
Anonim

Til dem der ikke har det, er lige hår misundelsesværdigt - det sjældent frizzes, smukt afspejler lys og er så simpelt at style (for ikke at nævne temmelig alsidig). Så hvorfor klager så mange kvinder med lige hår på deres hårtype?

Ifølge de eksperter, vi talte med, har lige hår tendens til at falde fladt. Og når det skæres forkert, "det kan få dig til at se ud som om du har mindre af det", siger Renee Serra, medejer af Manhattans hip Space Salon. "Pin straight har ingen forgivende faktor, så enhver fejl - dårlige vinkler, lag eller bangs - vil vise i spader," tilføjer hun. Præcis hvorfor den rigtige (og perfekte) skæring er kritisk.

QUIZ: Mål, hvor sundt dit hår ser ud

Mekanik med en lige frisyre

Den rigtige snit: En slank stil eller hår, der er skåret lige på tværs. "Cutting stump holder hårets tykkelse og fylde, hvilket er særligt vigtigt med fint lige hår," siger Billy Lowe, kendte frisør og skønhedsekspert. Tilføjelse af et par lange lag er en mulighed - det blødgør linjerne og skaber bevægelse. Selvom for mange kan tynde ud bunden og få håret til at virke snoet.

Tørring med saks er den foretrukne teknik med denne hårtype, fordi den skaber stærke og præcise linjer, og siger Edward Tricomi, medstifter af Warren-Tricomi-saloner, "Du kan se alle bevægelser, du gør og føler formen meget bedre. "Razors er forbudt - de renser håret og adskiller enderne, så det ser ud som om deres splittelse.

MERE: Den bedste frisør til din ansigtsform

Haircut for langt, ret hår

Hvis dit hår er længe, som nævnt, er en stump base bedst med et fejende eller tungt lige bang (en la Sandra Bullock på dette års Golden Globes). For den fejende stil "skal banget begynde ved toppen af kinnbenet og vinkle rundt om ansigtet, bare ved at øje på øjenbryn til anden side," siger Serra. For et mere flot brag, trækkes mere hår frem og skæres. Et par lange, strategisk placerede lag omkring ansigtet åbner det op, tilføjer bevægelse og kan gøre kuttet mere interessant og moderne.

Haircut til skulderlængde, lige hår

Med mellemlang eller skulderlængde er Bob bedst. Enhver variation vil arbejde - fra en klassisk stump til en mere gradueret stil, hvor håret er lidt længere foran end ryggen. Hvis dit hår er fint, foreslår Serra at holde kuttet på kortere side. "Den længste du skal gå er omkring en tomme eller to forbi dine skuldre, ellers vil den blive vejet ned og vil være svært at tilføje volumen til når styling."

Haircut til kort, ret hår

En Pixie cut gør kuttet til kort hår-beskåret på siderne med længere stykker på toppen (tænk Pink eller Ginnifer Goodwin). For at opnå det: "Du ønsker at skære ind i håret på en abstrakt måde for at skabe lag, der tilføjer volumen," siger Tricomi. I modsætning til langt lige hår giver lagene (og mange af dem) denne stilbevægelse, løft og alsidighed. Du kan bære den løs og tøset, lidt spidset eller graciøst slicket tilbage.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

Updos til lige hår

Med hensyn til updos er en klassisk eller lav hestehale tidløs og virker i næsten enhver anledning. Også populært blandt eksperterne er en grundlæggende chignon, der er kun bundet lidt løstere, så det ser mere moderne ud.

Hvad er din yndlings frisyre, der får dig til at føle sig smuk? Send et billede til skønhed @ vores portal og vis det af.

Populært emne.