Frisurer ved ansigtsform

Frisurer ved ansigtsform
Frisurer ved ansigtsform
Anonim

Mens en stor frisure kan løfte år ud af dit udseende og få dig til at føle dig helt genoplivet, forstår kun få, at det er dit ansigt, der virkelig er i spil. Som fundamentet for enhver hårklippning bestemmer ansigtets fornemmelse, hvordan dit hår vil lægge vægt på dine øjne, læber og kindben. "Med en stor hårklipp og lægningsteknik, der finjusteres til din ansigtsform, kan du virkelig gøre det bedste ud af dig selv, og straks bringe mere liv og vitalitet til dine funktioner, "siger Guido, YouBeauty Hair Advisor. For det første vil du gerne bestemme, hvilken faconform du har naturligt.

QUIZ: Hvad er dit ansigtsform? Find ud af nu

Tekstur af dit hår - uanset om det er lige / bølget, krøllet eller stærkt tekstureret - er en anden vigtig del for at bestemme, hvordan dit endelige snit vil se ud. "Texture bestemmer, hvordan dit hår kommer til at falde. Du kan planlægge et hårklipp efter din ansigtsform, men hvis du ignorerer hårets tekstur, kan dit skære endda se meget anderledes ud end det du forventer, "siger Guido. For eksempel har tykke krøller tendens til at rebel mindre og lag fladere, hvis de har længere længde at veje strenge ned. På den anden side kan fint hår, der er lige, se fladt og tyndt, hvis det skæres for lang.

At basere et snit på dit ansigt og hårtekstur kan få dig til at se dit bedste ud, og oversætte til at spare dig for en seriøs stylingstid om morgenen. "Hvis du har det rigtige snit, kan du nemt råd til bare at stå op og gå med dit naturlige hår, da det vil falde den rigtige vej og smigre dig. Du behøver ikke at kæmpe imod det, "siger Guido.

Du ønsker også at tage din livsstil i betragtning, når du vælger dit hårklipp, fra miljømæssige faktorer som fugtighed, som du måske skal gøre med, om du foretrækker at trække dit hår tilbage i en hurtig pony til et løb eller mens du arbejder. "Don ikke bekæmpe virkeligheden af den måde du bor på. Selvfølgelig vil vi altid have, hvad vi ikke kan have, men du skal slippe af med det på et tidspunkt, ligesom du skal slippe stilarter, der ikke længere fungerer for dig. Vær ærlig og spørg dig selv: "Skal mit hår trække mig ned?" Hvis svaret er ja, er det tid til at gå videre, "siger Guido.

En ekstra note at overveje: Hvis du har behandlet dit hår med en relaxer, perm eller anden proces, der har ændret sin tekstur og afslutning, skal du sørge for at følge retningslinjen for den nye følelse af dit hår som den faktiske sammensætning af dine tråde har ændret sig på et cellulært niveau.

Og som med ethvert råd, tag denne vejledning med et saltkorn. "Disse regler er grundlæggende og har til formål at hjælpe dig med at lede i den rigtige retning, men ingenting er nogensinde samlet," siger Guido. Hvis du er i tvivl, søg en lokal hårekspert, der har erfaring, uddannelse og klientens anbefalinger til at tilpasse det bedste hårklipp til dig.

Populært emne.