Haircut for Long Face Shapes

Haircut for Long Face Shapes
Haircut for Long Face Shapes
Anonim

Med fejede kindben, en stærk kæbe og hævet pande har en lang ansigtsform historisk været betragtet som den mest kongelige af alle. Og da den gør den stærkeste geometriske sætning fra gruppen af ansigtsformer, er den rigtige frisør afgørende.

"De forskellige måder at skære lag og pande på kan have særligt dramatiske resultater på et langt ansigt. Sørg for at du gør din forskning og find den mest talentfulde stylist i dit område for at skære dit hår, "rådgiver kendte frisør Guido Palau, YouBeauty Hair Advisor.

Uanset hvad du vælger at klippe, anbefales det stærkt, at du ikke tillader hår at hænge i en fast længde. Hvis du gør det, vil ansigtet blive trukket ud og stjæle bevægelsesstrækninger, som kan forøge ansigtet og gøre låse ser livløse ud. "At lave noget med bang er afgørende for et langt ansigt. Selv voksede smør, der ramte rundt på kindbenet giver stor definition, "siger Guido.

Hvis du har lige eller bølget hår Mens korte og lange stilarter kan se lige så godt ud på et langt ansigt, vil du blive væk fra de overdrevne versioner af hver side. "Undgå ekstremt lange eller ekstremt korte nedskæringer, da de har tendens til at forøge dit ansigt endnu mere", råder Guido. En ikke-fejlagtig mulighed er skulderlængde, med masser af flydende lag skåret ind i håret. De korteste lag skal begynde ved hagen for en fladrende kaskade af bevægelse.

Bangs kan afbalancere de smalle proportioner af din form ved at skabe bredde, der åbner op og bringer opmærksomheden på dit ansigt. Klassiske bangs slutter typisk ved det punkt, hvor dine øjenbryn slutter, men du kan skære pande længere ud over dette punkt på en lang ansigtsform, og endda blødgøre nogle lag i den yderste del af halsen for en problemfri overgang. Med center tips, der ramte ved øjenbryn, bragter bringe en blød og flirtende touch til dit udseende. Hvis du ønsker at skubbe konvolutten eller gøre mere af en erklæring, kan et tykt og stumpt bang vise sig særligt transformativt.

Hvis du har krøllet hår Store nyheder: Den rige tekstur af dit hår er det perfekte supplement til din lange ansigtsform. "Krøllet hår er fantastisk til lange ansigter, fordi det giver bredde, før du selv gør noget for det!" Siger Guido. Da der allerede er volumen på kronen af et langt ansigt, vil du være væk fra korte lag, og i stedet se til længere lag for at give den ideelle sidebalance. En krøllet længde, der rammer lige over brystet eller under kravebenet, ser særligt fantastisk ud på lange ansigter.

Ved at bruge en barberhugger til at teksturere, giver enderne en krølle på et moderne udseende, selvom det er vigtigt at søge en ekspert med erfaring og specialuddannelse i barberknivskæring, hvis du går denne rute. Razoring enderne, hvilket resulterer i en fragmenteret i stedet for lige linje, giver krøller mulighed for at hoppe ud fra frigivelsen af deres tungere masse og vægt. Dårlig razoring teknik kan forværre frizz, mens en kyndig stylist med færdigheder kan definere dine krøller i individualiseret perfektion. Et advarselsord: razorering er ikke noget, du vil forsøge at gøre for dig selv.

Hvis du har stærkt tekstureret hår Når det er parret med et langt ansigt, kan tekstureret hår se lige så fantastisk i sin naturlige tilstand eller stryges i slanke, lige låse. Det eneste afgørende trick er, at en del af dit hår på en eller anden måde skal skæres for at kærtræne eller feje over panden for at balancere proportionerne i dit ansigt.

Den enkleste strategi er at gå til et bang, og der er flere muligheder at vælge imellem. Hvis du har længden til at arbejde med, vil et langt sidebevægt bang, der vælter over til den ene side af ansigtet à la Veronica Lake, overføre fokus fra panden til fulde læber og sultrige øjne. Et stumt bang, der er stryges lige over panden, kan injicere en ungdommelig og alderstridende virkning med sin skinn og fylde. Og hvis dine låse er korte, skærer stykker til at bølge på panden, har en tilsvarende forfriskende effekt.

Med bangs på plads, bør du opmuntre den naturlige pouf tekstur af hår til at rocke ud, da det rammer den perfekte tone i harmoni med slankere proportioner i dit ansigt. I modsætning til hvad du sikkert har hørt andre steder, er varme og fugt virkelig to af dine bedste styling venner.

Populært emne.