Haircut til Round Face Shapes

Haircut til Round Face Shapes
Haircut til Round Face Shapes
Anonim

Med fuld kinder og en rund hage, der går sammen til en cirkel, definerer en sød cherublignende kvalitet udseendet af en rund faconform. Den bedste måde at gøre dine ansigtskurver til din fordel er at være i kontrast med vinkelskæringer og lag, der skinner ansigtet.

"Lag er den bedste ven af en rund ansigtsform. Der er så meget, du kan gøre med lag for at tilpasse et kig, der virker perfekt for dig, for at understrege konturerne i dit ansigt, som ellers kunne gå tabt i et hav af hår, "siger Guido, YouBeauty Hair Advisor.

Hvis du har lige eller bølget hår Da lige og bølgede tråde har tendens til at falde lige imod ansigtet, vil dit hår naturligvis tage den runde form på hovedet, hvis du ikke skærer lag i akslen. Ideelt set bør et sidebevægt knæk eller kortere stykker slå på kindbenet for at definere knoglestrukturen her og derefter fortsætte ned i graduerede lag for at skabe struktur og forbedre bevægelse. Det ene område, hvor lag ikke skal ramme, er ved hagen, da tråde hviler i en stilling, der gør ansigtet til at se distraktivt ud.

Den nemmeste længde at trække af er et længere udseende, da tyngdekraft vil trække håret til at falde i en fyldigere position i bunden, der afbalancerer dine funktioner. Men hvis du elsker kort hår, fisker en bob fra kort i ryggen til længere foran, så tråde rammer længere nede på halsen, vil der blive et slank fald. En anden sjov mulighed for at spille med vinkler er din del, som kan bæres i en dyb eller lige så asymmetrisk linje for kontrast.

Hvis du har krøllet hår Det tykke volumen krøllet hår kan skræmme dig til at tro, at teksturet kun gør dit ansigt ser rounder, men hemmeligheden for at opnå en smuk balance ligger i brugen af lag og den måde, hvorpå du deler dit hår.

"Det gode ved krøller er, at når længden er længere end hagen, opnår du en naturlig vægt, der gør noget af arbejdet for dig ved at trække håret ned i et mere langsomt udseende," siger Guido.

Hvis dit hår er særlig krøllet, kan du fjerne noget af den masse, der sidder ved siden af ansigtet, ved hjælp af trekantede lag. Dette kræver skæring på tværs af stykker holdt op fra kronen, og derefter skære hår, der holdes lige ud på siderne og tilbage i en nedadgående vinkel. Hvis du gør det, forhindrer du krøller i at overvældende siderne på dit ansigt.

Spil rundt med en dyb eller asymmetrisk sidedel for at kontrastere dine runds rundhed med vinkler, og sørg for at bruge en plukkamme til at definere delelinjer i, hvad der ofte er en urolig krøllestruktur. Hvis du har en dybere del som denne, skal du sørge for at håret er skilt som sådan, før du skærer, ellers kan du ende med for korte stykker på den ene side.

Hvis du har stærkt tekstureret hår Hvis du elsker at spille med forlængelser, trækker ingen form lange, fejende lag helt ligesom konturerne af et rundt ansigt. For at afbalancere vægten af en længere længde, skal korte lag skæres i kronen for at tilføje en basisbase og volumen øverst. En dyb, sidedel og lag, der krøller nedad fra kindbenene, kan tilføje en spændende vinkel, der bringer ud af knoglesystemet i dit ansigt.

For et kort blik med naturlig tekstur skal kronens øverste sider have lidt længere tråde end siderne af hovedet for at strømline ansigtets udseende, så den runde form ikke tilsidesætter dine funktioner. Mellemlængder ser bedst ud med slankende lag på siderne af ansigtet, så dine øjne og læber er i rampelyset, i stedet for hovedparten af dit hår. Undgå at afslutte din længde lige ved hagen, hvilket vil få dine tråde til at miste sit naturlige bølgemønster og i stedet overholde den runde form af dit ansigt.

Populært emne.