Haircut til Heart-Shaped Faces

Haircut til Heart-Shaped Faces
Haircut til Heart-Shaped Faces
Anonim

Kurver definerer en hjerteform, som begynder bredt på panden og kinderne og derefter rundes ned i en spids hake. Med opmærksomhed koncentreret øverst, er det bedst at afbalancere proportioner ved at fange og flytte betragterens øje længere ned i ansigtet. Da pungene automatisk trækker dig ind i øjnene og midten af ansigtet, er de det perfekte tilbehør til dine kærestekurver.

"Bangs virker særligt godt på hjerteformede ansigter, og der er så mange forskellige slags smør at vælge imellem, afhængigt af hvilken slags humør og karakter du er ude efter", siger Guido, YouBeauty Hair Advisor. Glem ikke at tage højde for hvor meget eller hvor lidt du ønsker at style dit smil hver dag, da smør er som regel en sektion af hår, der kræver en daglig opfriskning for at se bedst ud, selvom du hopper over en vask og trækker resten af dit hår tilbage i en hestehale eller improviseret bun.

Getty ImagesAudrey Tautou

Hvis du har lige eller bølget hår Enhver udskæring, der rammer ved eller under hagen og strømmer ud fyldigere i bunden, gør det muligt for håret at strømme ned på en måde, der supplerer den naturlige topbredde af dit ansigtsform. Vælg konkave lag, som tilføjer bevægelse, samtidig med at tykkelsen forbliver i bunden ved at opretholde en ende perimeter linje, der er lige og stump. Hold dig væk fra lag, der er korte og top-heavy, hvilket vil tilføje bulk til en ansigtsform, der allerede er fuld i dette område.

Du kan have meget sjov med sprudlende brag, der ramte på området mellem øje og øjenbryn, hvilket bringer en super feminin følelse og følelse af lethed i ansigtet. Klipper knaphullerne, så spidserne varierer lige så lidt som du arbejder dig over panden, ser ikke bare sexet og lidt mystisk ud, men tilføjer bevægelse og bringer opmærksomheden direkte på øjnene.

Getty ImagesReese Witherspoon

Hvis du har krøllet hårDen naturlige fylde af dine krøller giver den perfekte modvægt til bredden øverst på dit hoved, især hvis dine krøller slutter i en stump perimeterlinie. Men det betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt med lag - du skal bare vælge konkav lag, der skaber bevægelse i håret uden at forstyrre bundfuldheden, som en lige kant bevarer. Hvis dine krøller er særligt tykke, og du er bekymret for, at en stump kant vil gøre hårets krop til at se for blødt, kan du teksturere enderne med en punktskærende saks teknik, der adskiller hver krølle for mere bevægelse og definition.

Bangs tilføjer en anden tekstur til ansigtet, men hvis de er den traditionelle slags, der hviler på panden, skal du overveje, at de måske kræver en hurtig, daglig styling for at se deres bedste ud i betragtning af, hvorvidt dit hår er til krølle. Hvis man går på denne rute, kan skarpe knæskår med lettere teksturerende saks spotlight dine øjne smukt. Hvis du ikke ønsker at stå op med styling bangs, gør en længere side-fejet stil ofte krøller forsigtigt på plads med lidt eller ingen hjælp fra dig. Mål for en længde, der rammer sikkert under kindbenet, så du ikke stabler mere bredde til toppen af dit ansigt.

Getty ImagesHalle Berry

Hvis du har stærkt tekstureret hårEn almindelig klage fra stærkt strukturerede hårtyper er, at tråde af en hvilken som helst længde ramte den bredeste del af ansigtet-kinderne og derefter flare ud i en uflatterende, trekantform, der mangler bevægelse og stil. For at få siderne af dit hår til at falde mere glat, vil skære trekantede lag i kronen skifte volumen opad og lade håret hænge straks. Denne slags lag skærer direkte på tværs af tråde, der holdes stramt og lige fra kronen, og skærer stykker, der holdes lige ud fra siderne i en nedadgående vinkel. De øverste krone lag udfører dobbelt opgave for at forhindre toppunktet at falde fladt.

Hvis du elsker kort hår, vil en haklængde bob fremhæve øjne og fulde kinder ved at skabe fylde omkring hagen. Hvis du er dristig og ønsker at flaunt din knogle struktur, vil en pixie cut fremhæve kindben og øjne ved at tillade det naturlige konturer af det hjerteformede ansigt til at tage det centrale stadium.

Populært emne.