Haircut for meget struktureret hår

Haircut for meget struktureret hår
Haircut for meget struktureret hår
Anonim

Meget tekstureret hår er velsignet med masser og masser af tæt spoler. Et hoved af gorgeously kinky krøller er misundelse af mange en limp-locked kvinder, men de der med det ofte klager over, at det har et sind af sig selv. Normalt fint, undertiden kursus og altid skrøbeligt, stærkt tekstureret hår skal trimmes hyppigere end andre hårtyper. Hver fjerde til seks uger er et must.

Mekanik i et stærkt struktureret hårsnit

Ligesom enhver hårtype er den rigtige snit afgørende. Men for stærkt tekstureret hår er det uden betydning. Den rigtige snit giver naturligt struktureret hårform og håndterbarhed. "Du skal være meget mere forsigtig, når du skærer denne hårtype, fordi formen skiller sig ud mere, når du skærer det," siger kendte stilist David Babaii. Oversættelse: Der er absolut ikke plads til fejl. Ifølge eksperterne er et lagdelt snit bedst for denne hårtype, fordi det fjerner bulk, skaber bevægelse og noterer kendis stylist og salon ejer Ted Gibson, "det giver form til ellers formløst hår." Det hjælper også med curl placering lag skaber en cascading effekt, hvor krøllerne falder ind i hinanden, hvilket skaber bedre flow, balance og som tidligere nævnt form.

MERE: Den bedste frisør til din ansigtsform

En lagdelt stil er universel i alle længder - kort, mellemlang eller lang, med mindre justeringer af lagene. Hvis håret er langt (under skuldrene), skal din stylist skære lange lag gennem hele håret. Mellemlængder (ved eller lige over skulderen) kan også gå længere, men for længe kan der opstå en sløv effekt, som siger Motions celebrity stylist Ursula Stephens, "vil gøre håret sidde ud i modsætning til fladt." Kortere hår eller derover) kan håndtere kortere lag, men pas på eksperterne: Din stylist skal tegne foråret, når der skæres mindre lag. Stephens siger også at undgå bangs for denne præcise grund.

QUIZ: Mål, hvor sundt dit hår ser ud

At klippe stærkt tekstureret hår, mens det er tørt, er absolut. "Jeg sørger altid for at mine klients hår blæser ud før skæring, så du kan se den ægte længde og derfor opnå en præcis udskæring," siger Stephens. Saks er det bedste værktøj, fordi de giver stylisten mere kontrol og skaber en mere ensartet form end andre typer saks, som f.eks. En barbermaskine, som får enderne til at se frayed (en eksisterende bekymring med denne hårtype).

Meget struktureret, afslappet hår

Nogle kvinder med stærkt tekstureret hår vælger at slappe af deres låse. "Jo grovere tekstur, desto mindre styling fleksibilitet er der så mange kvinder vender sig til at slappe af håret for at skabe et fundament for mere alsidige stilarter," siger Stephens. Udjævningsbehandlinger varer, indtil håret er skåret eller vokset, og giver mulighed for flere muligheder med udskæringen. "Reglerne ændres, når håret er afslappet, for nu arbejder du med en helt ny tekstur," tilføjer Stephens. Men det er bedst at klæbe med et snit designet til denne hårtype, hvis du genbruger din naturlige tekstur.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

Updos for stærkt struktureret hår

Uanset om det er glat eller struktureret, er en hestehale blandt de mest smigrende opdateringer. Øverste knuder, hvor du vælter over og trækker alt håret til toppen af hovedet og knytter det, er også en nem stil. Hvad er din yndlingsfrisure, der gør dig til at føle sig smuk? Send et billede til skønhed @ vores portal og vis det af.

Populært emne.