Hår som træningshindring: Hvor pasformede kvinder gør det til at virke

Hår som træningshindring: Hvor pasformede kvinder gør det til at virke
Hår som træningshindring: Hvor pasformede kvinder gør det til at virke
Anonim

Sig, at du lige har stryget dit hårslanke eller har en frisk, springende blowout. Skal du springe over efterfølgende? Det er alt for almindeligt tilfældet, hævder US Surgeon General, Regina M. Benjamin, MD. På det nylige Bronner Bros International Hair Show i Atlanta benyttede Benjamin sin mobbe prædikestol til at påtage sig "undskyldningen" mange kvinder har at prioritere en glat frisure over at bryde en sved i en hjerte-sund træning.

Benjamin siger især, at tendensen er særlig udbredt blandt mindretalskvinder. Citing en undersøgelse fra Wake Forest Baptist Medical Center, hvor 103 afroamerikanske kvinder i den omkringliggende North Carolina-region blev pollet af grunde, der forhindrede dem i at træne, en tredje børsnoteret vedligeholdelse som nummer én grund til, at de ikke ville udøve.

MERE: Haircut for meget struktureret hår

"Mange afroamerikanske kvinder med grovere hår bruger enten varmejustere eller kemiske produkter til at rette deres hår", siger dermatologen Amy J. McMichael, M.D., den læge, der ledte undersøgelsen. "Afhængigt af hvor grov eller skrøbeligt deres hår er, kan de ikke bare vaske deres hår efter træning uden at skulle gennemgå hele processen igen, og det kan tage timer."

Undersøgelsen fortsætter med at sige, at 77 procent af afroamerikanske kvinder i USA kan klassificeres som enten overvægtige eller overvægtige. I mellemtiden anbefaler kirurgen 150 minutter om ugen (ca. 20 minutter om dagen) moderat til intens fysisk træning, men ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse får 31,6 procent af afroamerikanske kvinder ikke nogen fysisk aktivitet i en given måned. Benjamin siger, at hun har til formål at få flere kvinder til at flytte ved at fjerne hår som en acceptabel grund til ikke at fungere. Det kan reducere fedme og vægtproblemer som høje blodtryk og diabetes.

Kirurgen generelt erkender imidlertid, at det ikke er svært at forstå, hvorfor der er så travlt med hår og træning blandt kvinder i første omgang. "Hvis du går ud og bruger $ 40 til $ 50 for at få dit hår gjort, vil du ikke gå ud og få det alle svedige og våde den eftermiddag, før du skal vise, hvis du er ude, "sagde Benjamin til CNN. "Andre etniske grupper ville komme op og sige det samme. Jeg tror ikke, det er begrænset til afroamerikanske kvinder. "Mens Benjamin siger, at hendes løsning er at træne om natten, så hun er hjemme og færdig for dagen da hun er færdig, andre aktive og velegnede kvinder, der har karrierer, der kræver høj vedligeholdelse hårbehov har lært at finde balancen mellem at føle sig godt og se godt ud.

Som Miss America 2009 har Katie Stam ofte jongleret intense træningsprogrammer med et pakket skema med glimrende offentlige udseende. At overgå fra sved og reps til fuld-on-side-dronning-regalia, vil stamme afhænge af to ting: et kludhovedbånd og klip-in forlængelser. For traditionelle træningstræning fandt Stam at et tykt kludhovedbånd gennemblødt sved og beskytter hendes fine hår fra at glatte tilbage fladt. Drikke masser af koldt vand og holde et håndklæde ved hånden var også vigtige bevægelser. Det var de hårforlængelser, der fik det til at blive smukke efterfølgende.

QUIZ: Hvor meget Fitness får du?

"Du kan have dem stylet, før du træner. Når du er færdig med din session, skal du indklare allerede fabelagtigt hår, der ligner at du har brugt de sidste flere timer på en salon, "siger Stam. "De er en investering, men de varer evigt, og ingen kan fortælle forskellen!" For de fulde resultater holder Stam to slags klip-in: et fyldigere tykkere hårark og derefter mindre 1-tommers stykker. Udvidelser kan styles ligesom naturlige hår, med værktøjer som flade jern og curling stænger. Faktisk holder de stil bedre og længere end naturligt hår.

High-kicking op til 16 viser en uge som Radio City Rockette, siger Kandice Pelletier, at sved har været et faktum i sit daglige liv i årevis. Den tidligere Frøken New York sværger ved tør shampoo og citerer Ojon som sit yndlingsmærke. Produktet kan komme som enten et olieabsorberende pulver, du tapper på hovedbunden eller i en aerosol, der sprøjter en alkoholiseret version. Både apotek og stormagasiner sælger en lang række brand valgmuligheder i dag. Men Pelletier mener, at det er nemt at holde den største erklæring. "Jeg synes der er noget rigtig sexet om en selvsikker kvinde, der sætter håret tilbage i en ren hestehale," siger Pelletier.

MERE: Tæm dine hårproblemer

I mellemtiden, der løber 20 til 25 miles om ugen og opretholder en regelmæssig rutine med sit-ups, pushups, spin class og tredemølle holder Montclair, New Jersey dermatologen Jeanine Downie, MD på hendes tæer, samtidig med at balancere kravene til et poleret, professionelt billede. "Mange af mine afroamerikanske patienter siger til mig," Hvad med dit hår? "Jeg kæmper med det samme problem som dem, som jeg tillader mit hår hver tredje måned," siger hun. "Men jeg vil helst have en fit krop og trække mit hår tilbage, hvis jeg har brug for det," deler Downie, der tilføjer, at hun bruger en scrunchie i stedet for en elastik til at holde bukser ud af hendes tråde. (Hvem vidste 90'erne kunne komme tilbage på en sådan nyttig måde?)

Efter at have arbejdet ud vælger Downie til en diffusor i stedet for en tørretumbler til at absorbere fugt og samtidig opretholde stil.Hun sommetider sætter hendes hår i pin krøller om natten, så stylingstiden absorberes i snooze time. Og hvad af kvinder for hvem fitness er en 24/7 livsstil? Braids er den nydende nåde til Micaela Butcher, som er en senior Core Fusionslærer ved New Yorks Exhale Mind Body Spa. Hendes dage kan bestå af flere svedfremkaldende træningstræninger, men hun tillader det ikke for hende at sætte hende ned. "Min hårtekstur er kinky-krøllet, så nogle gange vil jeg flette det i en sjov stil, så når jeg ' Jeg er allerede god til at gå."

QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

Populært emne.