Tekstureret hår: Videnskaben

Tekstureret hår: Videnskaben
Tekstureret hår: Videnskaben
Anonim

Enhver med struktureret hår slidt naturligt og tekstureret hår, der er afslappet, ved hvor svært det er at styre deres sarte tresses. Men med meget fugt og lidt TLC kan du have et smukt og sundt hår.

Tekstureret hår egenskaber: Meget tekstureret hår kan være naturligt og afslappet. I sin naturlige form kan denne hårtype køre spalten fra tykke og grove tråde til kinky og meget tæt krøllet. Tekstureret hår, der er afslappet, har en tendens til at være flad og skinnende.

Den nitty gritty: Forskere ved ikke, hvorfor forskellige hårtyper udvikler sig, men hårfollikelets form (din er stærkt tekstureret), ligesom hårets proteiner (keratin) er klynget i hårstangen. Alt hår - uanset hvilken hårtype du er -twister som den vokser. Antallet af vendinger påvirker, hvor krøllet dine låse er: Jo flere vendinger, jo mere krøller. Med afslappet stærkt tekstureret hår bryder den kemiske afslappende behandling mikroskopiske bindinger i håret, så strengene kan manipuleres til en lige stil.

Tekstureret hår udfordringer: "Mangel på fugt er det mest almindelige problem," siger berømthed stylist og salon ejer, Ted Gibson. For naturligt stærkt tekstureret hår, de områder, hvor håret faktisk vrider, forårsager svage pletter, hvilket gør denne hårtype modtagelig for brud. For afslappet, tekstureret hår svækker straighteningprocessen hårets hårstruktur, så brud og opdeling er almindelige.

Afroamerikansk hår kan være sværere at rette og mere tilbøjelige til at lide skade. Størstedelen af problemerne opstår, når løsningen anvendes på allerede rette områder. Selvom din stylist kun anvender en løsning på dine rødder, er det svært at undgå i det mindste nogen overlapning. At presse med en varm kam er en anden måde at rette højt tekstureret hår på. Kammerne opvarmes generelt til mindst 150 grader, hvilket kan forårsage boblehår, en tilstand, hvor vandet i håret faktisk koger og danner bobler inde i hårstangen. Boblerne gør håret udsat for alvorlig brud.

Udfordring accepteret: Dybbehandlingsbehandlinger en gang om ugen hjælper med at hydrere udtrukne tråde. Indpakning dit hår om natten med et silketørklæde kan beskytte sarte tråde og skygge væk fra alkoholfyldte hårspray og stylingprodukter hjælper med at holde dit hår tørret ud, ifølge Gibson. Stick med produkter, der har ingredienser som silikone og olie, som genopfylder dit hårs fugt. Efter styling, følg en hands-off politik med dit hår, da jo mere du spiller med det, desto mere bliver det frizz.

Brud sker normalt ikke, medmindre der har været overlappende med kemiske tjenester, så prøv at afstille behandlingerne, hvis du får dit hår kemisk afslappet. Hvis du foretrækker at trykke på kemisk retting, er det bedst at overlade det til en professionel, der har erfaring med at kontrollere opvarmede kamme. For at minimere skade skal du undgå at trykke håret mere end en gang om ugen.

Bedste struktureret hårpleje ingredienser:

* Silikone at glatte tråde.

* Olie til hydrering.

* En kombination af protein og fugtgivende balsam at styrke og hydrere hår.

Populært emne.