Emma Stone Talks Skønhedshemmeligheder i "The Help"

Emma Stone Talks Skønhedshemmeligheder i "The Help"
Emma Stone Talks Skønhedshemmeligheder i "The Help"
Anonim

Eugenia "Skeeter" Phelan fra den anerkendte romanfilm, "The Help", gør ukonventionel skønhed virkelig fantastisk. Emma Stone kan være stjernen i filmen, men hendes hår kan betragtes som sin co-star. Og ligesom mange kvinder, elsker Skeeter ikke håret. I filmen symboliserer forholdet mellem Skeeter og hendes hår, hvordan hun finder styrken for at være sandt for sig selv, en rejse, som skuespillerinden Emma Stone bringer til live. Stone, hvem du kender fra film som "Easy A" og "Crazy, Dumb, Love" (og som netop blev tappet for at være et ansigt af Revlon, som blev medlem af Halle Berry og Jessica Alba), giver et eksklusivt interview til YouBeauty og forklarer hvordan hendes karakter udvikler tillid med hjælp fra stærke kvinder i hendes liv. Disse kvinder antænder Skeeters passion for at skrive, modig delte deres historier om at være housemaids for hvide familier i 1960'erne Mississippi.

Vejen til skønhed er ikke altid en glat

Skeeter er hængt på sin mors billede af perfektion, nemlig glat hår og en forlovelsesring - to ting, som Skeeter mangler. "Jeg tror i begyndelsen forståeligt nok, at hun er dybt påvirket af hendes udseende og hendes mors misbilligelse af det," Emma Stone fortalte os om Skeeter.

Skeeter vender tilbage til Jackson som en håbende forfatter, idet hun tror, at hun har vokset sin hjemby hurtigere end hendes barndoms tøj. (Faktisk føles hun akavet om hendes højde og forsøger at nedbryde det ved at bære fladt sko.) Hun føler dog hurtigt presset fra sin kokkens fræsningsstandarder. Indtast "Magic Soft and Silky Shinalator", en to-timers hårrettingsproces, der involverer cremer, og en plastdæksel fastgjort til en slange.

MERE: Hårets psykologi

Hendes overbærende mor forsøger at styre Skeeters frizz (og fremtid) gennem Shinalatoren, og Skeeter er øjeblikkeligt fascineret af sit flygtige løfte om en tam mane. Men snarere end at vende sig til sin mor som hendes skønhedsp inspiration, husker Skeeter sin husmorske Konstantin."

Skeeter var heldig nok til at have Constantine, der mindede hende om, at hun var smuk og smart og kunne vælge sit liv, siger Stone. Skeeter begynder at følge sin egen ambition, som ingen choker-involverer at snagge en mand. Med sin ånd og Skeeter åbner øjnene for, hvad housemaids som Aibileen og Minny oplever for kvinder som Skeeters mor. Skeeter begynder at indsamle deres historier til en bog.

Stone mener, at "Skeeter virkelig begynder at skinne og føle sig smuk, når hun laver det, hun elsker - skriver."

KOLONNE: Hver kvinde har potentialet til at være smuk

Skeeter "fordybet i de modige kvindes tillid omkring hende" indser den sande natur af sin skønhed - vild, fri, anderledes end de andre piger - og utrolig speciel ", siger Stone. "Jeg kan ikke tænke på en bedre repræsentation af skønhed end nogen, der er ubange for at være sig selv."

En indvendig kig på Skeeters skønhedstransformation

Skeeter er ikke den eneste kvinde, der har problemer med at acceptere hendes hår. "Så mange af os vokser op og siger, at vores hår er for krøllet eller for lige. Vi fortælles konstant i vores liv, at vi ikke er gode nok på grund af vores hår … Skeeter er den samme pige, "siger Camille Friend, Hair Department leder for" The Help."

Camille Friend hjalp med at skabe Skeeters forskellige udseende med to parykker. Skeeter's naturlige hår er "helten" krøllet perle. Hårafdelingen blæste ud og satte "The Shinalator" parykken for at vise Skeeter efter de-frizzing behandling. Forsøg på at få håret super glat er høj vedligeholdelse, selv for de mest dygtige fagfolk. "Da Skeeter blev mere selvsikker, forlængede vi håret," siger Friend. "Hun bar naturligt på hendes hår og hendes tøj blev lidt bedre. Hun havde på hæl og begyndte at lægge lidt mere makeup, "tilføjer ven. Skeeter kommer ind i hende og omfavner hendes naturlige hår og højde. Hun afviser samfundets skønhedspleje og begynder at definere sin egen følelse af det.

KOLONNE: Hvorfor er det dårligt at bekymre sig om skønhed?

Omfavn din bølge

Disse dage arbejder kvinder mod deres naturlige udseende på høje omkostninger. Dagens brasilianske udblæsning er en kedelig straightening-metode, der ligner Skeeters Shinalator-behandling (og sandsynligvis lige så farlig, da den indeholder formaldehyd).

Folk forbinder stadig silkeagtige tråde med succes og skønhed. Forfatteren Judith Newman taler om "Straight Hair Envy" i New York Times. Hun fortæller, hvordan Bravos "Millionaire Matchmaker" fortalte sine kunder, at "… at være en drømpige, du har brug for lige, langt, silkeagtigt fugtighedsbestandigt hår." Men hvis du straightener dit hår med risiko for din sans og sundhed dit hår, du vil ikke gøre din skønhed nogen favoriserer. "Elsk dit hår og det vil elske dig tilbage," ven lover.

MERE: Haircutter til krøllet hår

I slutningen af dagen, uanset hvilken besked der er programmeret ind i dit hoved om, hvilket smukt hår der er (det er det mor eller Millionaire Matchmaker), kan du ændre det. "Tillid er den eneste nøgle. Jeg kender mange mennesker, der ikke traditionelt er 'smukke' - ikke symmetriske eller perfekt-fyldte eller perfekt-skinnede.Men det er ikke noget, fordi alt det, der skinner igennem, er deres selvtillid, humor og trøst med sig selv, "siger Stone. Skuespiller lærer os, at det er OK at primpe dig selv, men du vil ikke kunne opnå dit fulde skønhedspotentiale, før du find hvad der får dig til at udstråle.

GALLERI: Berømtheder, der omfavner deres krøllede frisurer "Hvis du kender dig selv og hvad du skal gøre, og du finder en lidenskab og et formål i livet, det er sandt skønhed," siger Stone.

Populært emne.