Haircut til Long Square Face Shapes

Haircut til Long Square Face Shapes
Haircut til Long Square Face Shapes
Anonim

En stærk kæbe, hævet pande og elegante kindben er grundene til, at længere ansigter historisk set er betragtet som den mest kongelige form af alle. Da kæben løber med lige bredde til siderne af din pande, vil dit hår hænge med mere fylde rundt om ansigtet.

"Uanset hvordan du skærer en firkantet ansigtsform, du vil fokusere på en blødere følelse," siger Guido, YouBeauty Hair Advisor. "Det vil tage væk fra dig, hvis du gør alt for stump eller hård." Og hvis der er en kobling, der flytter til et blødere blik, er det den sidebevægte bang; Det er ikke kun lokkende, men det skitserer næsten knoglestruktur i dine kindben.

QUIZ: Hvad er dit ansigtsform?

Getty ImagesKristen Wiig

Hvis du har lige eller bølget hårMed en sådan geometrisk slående ansigtsform vil du være væk fra ekstreme snit, der går for langt i enten kort eller lang retning, da de overdriver længden af dit ansigt. En sikker indsats er klassisk skulderlængde, ledsaget af masser af flydende lag, der starter ikke meget højere end hagen, for at tilføje fylde til de tråde, der falder under.

Mens pande sædvanligvis slutter ved det punkt, hvor dine øjenbryn slutter, kan du ramme balance på en lang ansigtsform ved at skære pande lidt længere ud over det punkt og fordybe nogle lag i den ydre del af panden for en fejlfri overgang.

Getty ImagesOlivia Wilde

Hvis du har krøllet hårDen gode nyhed er, at du har ramt det genetiske lotteri. "Krøllet hår er fantastisk til lange ansigter, fordi det giver bredde, før du selv gør noget for det!" Siger Guido. Som med alle med en firkantet kæbe, anbefales det at holde bulk væk fra hagen, for ikke at overvældes ansigtet. I stedet ser du lange, afrundede lag for en særlig dramatisk effekt. Hvis dit hår er kort, kaskade lag over hagen, så de bevæger sig indad mod ansigtet og fremhæver knoglestruktur.

Hvis du gerne vil smække uden den ekstra indsats, at du skal rette dem, så prøv en sidedel lidt væk fra midten for at fremhæve kortere sidefejet stykker. Husk at siden krøller ligger med mere volumen, behøver delen kun at være subtil for at være effektiv.

Getty ImagesRaven Simone

Hvis du har stærkt tekstureret hår

Brug dit hårs naturlige tilbøjelighed til volumen til din fordel ved at spille det op for at afbalancere længden af dit ansigt. Da de fremtrædende linjer i en firkantet kæbe kan overvurdere en snapshots kortslutning, er det bedst at gå med en længde, der rammer midt på halsen eller længere.

For at gøre opmærksom på dine øjne, forsøger du at stable graduerede lag af kortere tråde under længere, som du arbejder fra nakken til kronen. Dette skaber smuk fylde øverst på hovedet. Bangs kan også åbne øjnene, hvis de slutter på pandenes område, der kun handler om øjenbrynene.

MERE: Berømtheder med firkantede ansigtsformer

Populært emne.