Brunetter er mere attraktive, studere viser

Brunetter er mere attraktive, studere viser
Brunetter er mere attraktive, studere viser
Anonim

Tilføj dette til den lange liste over årsager til, at blondiner kan have mere sjov: En ny undersøgelse, der offentliggøres senere i år, viser, at de er mere tilbøjelige til at blive hentet i en bar (men ikke fordi de er varmere). Vi gætter du har hørt alle hype om blondiner. Ofte viser undersøgelser af hårfarve, at de er klassificeret mere attraktive, yngre og sundere end mørkhårede damsels (selv om 90 procent af verdens befolkning er brunette). De er også mere tilbøjelige til at rake i en højere løn og har tendens til at gifte sig rigere. Men hvis du allerede nåer til blegemiddel, hold af.

UNDERSØGELSE: Blondiner tjen mere, gift dig mere

En studie fra 2011 i den skandinaviske journal of psychology ledet af YouBeauty Attraction Expert, Viren Swami, Ph.D., satte hårfarve på prøve i den virkelige verden og fandt ud af at brunetter kan få det sidste grin. I første del af studere, en retfærdig kvinde ramte tre forskellige natklubber i tre separate lejligheder - som en brunette, en blondine og en rødhårede. (Hendes hår var professionelt farvet for at se så naturligt som muligt ud.) Forskerne fandt ud af, at når hun kom med blonde låse, var mænd mere tilbøjelige til at nærme sig hende.

UNDERSØGELSE: Redheads føles mere smerte

Men anden del af undersøgelsen var mere afslørende om, hvordan mænd tolker hårfarve, hvilket tyder på, hvorfor de måske har sad sammen ved blonde i baren. Forskerne spurgte mænd fra de samme natklubber at bedømme fotografier af den samme kvinde med blondine, brunt eller rødt hår. Som en brunette vurderede mændene hende mere attraktivt, intelligent, tilgængelig, kompetent og arrogant (på grund af disse overordnede hjerner, måske?). Som rødhårede blev hun bedømt mere temperamentsfuld (gamle stereotyper dør hårdt), men som en blondine fik hun den korte ende af stokken: Mændene troede, hun var brug for.

MERE: Den bedste hårfarve til din skintone

Så hvorfor er mændene mere tilbøjelige til at henvende sig til den blonde, hvis de tror, at hun er mindre attraktiv, mindre intelligent og nødlidende? Vi vil ikke hakke ord her: Forskerne har mistanke om, at mændene måske tror, at blondiner er lettere. Stadig nå for blegemiddelet?

Populært emne.