Sådan styrer du dine krøller på regnfulde dage

Sådan styrer du dine krøller på regnfulde dage
Sådan styrer du dine krøller på regnfulde dage
Anonim

De fleste krøllede piger tænker på regn som deres fjende med en lille stemme inden i deres hoved og siger: "Det regner og jeg forlader ikke huset, før det stopper!" Vi frygter, at de dråber vand, der er tilbage af Mother Nature, vil gøre vores hår til et frosset rod. Heldigvis vil disse let krøllede hårpleje tips give dig det udseende, du vil have, selv i de vådeste dage.

MERE: 15 Essential No-Frizz Tips

Rainy Day Tips

1. Begynd med et godt stykke. Lag er altid et godt forslag når det kommer til krøller. Lange lag fungerer bedst og holder ikke krøller for korte. Besøg din salon hver sjette til otte uger for en trim for at holde dine krøller så deres bedste. Hyppige besøg hjælper også med splittede ender. Hvis du forsøger at dyrke dine krøller lidt, kan du bare have en hurtig trim for at holde krøllene sunde.

2. Brug en god efterladt balsam. Efter at have tøjet dit hår, skal du sørge for at bruge et godt efterladt balsam, især til regnfulde dage fremover. En leave-in hjælper med at glatte krybdyret og definere hver krølle for at reducere frizz. Ethvert produkt, der lover fugt for dit hår, vil imidlertid også tiltrække fugt fra elementerne, som regn og fugtighed. Derfor skal du også bruge en god, hård holdegel, når du styler dine krøller på regnfulde dage.

MERE: Krøllet hårpleje til koldt vejr

3. Brug dine fingre til at forme dine krøller. Efter påføring af en generøs mængde gel, brug fingrene til at forme dine krøller på plads. Dette vil medvirke til at holde dem mere definerede, når du leder udendørs. Når du er færdig styling, lad dine krøller tørre naturligt. Hvis du planlægger at sove med fugtigt hår, skal du bruge en satin pudebetræk for at holde krøllens mønster og definition. Det vigtigste er ikke at røre ved dit hår mere! Arbejde dine fingre gennem dine krøller bør holdes på et minimum. Hvis du har mindre tid til at prep, skal du bruge en hårdiffusor til at holde dine krøller defineret. Prøv at bruge en kølerindstilling og tørk dine krøller ikke over.

4. Afslut med en pomade! Når krøller er tørre, skal du også bruge pomade til regnfulde dage. Pomader hjælper med at fungere som et skjold for krøller og beskytter dem mod regnen. Du kan bruge enhver pomade sparsomt og bedst af alt, det hjælper med at tilføje skinne til dine krøller også! Nogle curlies bruger endda lidt kokosolie eller ekstra jomfruolie som en del af deres krøllede hårpleje for at holde deres låse skinnende og glatte, når regnen begynder at falde.

MERE: Nemme frisurer til problemfri morgen

Populært emne.