Haircut til Long Heart Face Shapes

Haircut til Long Heart Face Shapes
Haircut til Long Heart Face Shapes
Anonim

Lange hjerteflader vinker med smukke kurver. Denne form begynder bredt på panden og kinderne og suger derefter ned i afrundet mode til en spids, lang hæk. Da proportionerne er både øverste og nederste tunge, er den bedste frisørstrategi at style en variation af et bang for at gøre opmærksom på øjnene og midten af ansigtet.

"De forskellige måder at skære lag og pande på kan have særdeles dramatiske resultater på et langt ansigt," siger Guido, YouBeauty Hair Advisor.

Sørg for at tage højde for hvor meget tid du vil tildele til styling om morgenen, da smør er den ene sektion af hår, der kræver en hurtig daglig forfriskning for at se bedst ud - selvom du hopper over en vask og trækker resten af dit hår tilbage.

Quiz: Hvad er dit ansigtsform? (Redaktørens Bemærk: Denne quiz er midlertidigt nede for vedligeholdelse. Vi beklager ulejligheden! I mellemtiden skal du tjekke mere af vores fantastiske Face Shape-indhold.)

Getty ImagesScarlett Johansson

Hvis du har lige eller bølget hår

En ideel længde er skulderlængde, med flydende lag, der overgår gennem hår. Vælg konkave lag, der skaber bevægelse, mens du opretholder tykkelsen i bundens perimeter af tråde ved at bevare en stump og lige linje. Afstå fra lag af den korte og top-heavy slags, da de vil tilføje bulk til et ansigt, der allerede er rigeligt fyldt i dette område.

Skarpe smør, der rører området mellem øjen og øjenbryn, vil blødgøre dit udseende. Når du spørger din stylist om at skære pander, så tipene er subtile, når du arbejder dig over panden, vil du ikke blot fremhæve dine øjne, men også skabe en vibe, der er lige dele sexet og mystisk.

Getty ImagesJennifer Love Hewitt

Hvis du har krøllet hår

Krøllet tekstur er ideel til en lang hjerteform, da det naturligt afbalancerer fyld og længde med rig tekstur. Du kan stadig tilføje interesse med lag, selvom du skal holde dig væk fra korte lag, der yderligere vil understrege allerede en allerede fuld pande og kindben.

Gå i stedet for længere lag skåret i en konkav stil, som opbygger bevægelse uden at bryde den nederste fylde af en lige endekant. En erfaren stylist kan også teksturere enderne af dine tråde med punktskærende saks teknik, der målretter og adskiller hver krølle til individuel definition.

Getty ImagesAngela Bassett

Hvis du har stærkt tekstureret hår

Uanset om du bærer dit hår med naturlig tekstur eller stryger det i glatte tråde, er et stand-out trick for at gøre dit hår til at fungere bedst med dit ansigt form på en eller anden måde at skære et knæk eller en del af håret, så det fejer over en del af din pande, der effektivt afbalancerer dine proportioner.

Lange låse kan gå til et sidebevægt bangsveje, der flirter vinkler over en øje-tænk Veronica-søen - mens kortere længder kan prøve et knækt knus, der letter ansigtet med sin alderstridende ungdom. Superkornede låse kan skære stykker til lidt bølge på panden for en lignende effekt.

MERE: Berømtheder med hjerte ansigtsformer

Populært emne.