Stilte politikere dominerer Boob Tube

Stilte politikere dominerer Boob Tube
Stilte politikere dominerer Boob Tube
Anonim
Chip Somodevilla / Getty Images

Uddannelse, skattereform, national sikkerhed - hvilket problem der blæser dit hår tilbage, er du sandsynligvis svækket af en, som du ikke engang klar over. Din politiker er udseende!

En ny undersøgelse offentliggjort i Politisk Kommunikation rapporterer, at jo bedre en kongresmedlem er, jo mere tv-dækning, han eller hun modtager i resultat.

Studiet stillede over 400 studerende til at spille "hot or not" med medlemmer af 110th USA-kongres baseret på deres officielle regeringsbilleder, og derefter målte de svar mod mediedækning.

MERE: Hvordan skønhed påvirker afstemningen

Den store åbenbaring: For hvert punkt på "fysisk attraktivitetsindeks" (en 1-10 skala) sprang tv-eksponeringen med 11,6 procent. Fysisk udseende vejede ind som den tredje stærkeste forudsigelse for mediedækning, efterfølgende lige bag kongresaktivitet og statsstørrelse.

Yikes-how s at til en kampagnestrategi?

Forskerne opregner tre mulige årsager til dette fænomen: Seerne ønsker at se attraktive mennesker (ja), godt udseende antyder respektability (hmm, måske), og godt udseende øger selvtillid og ønske om medieaktivitet (OK, giver mening).

På nogen måde ser det ud til, at godt udseende ikke kan gøre ondt i politikken - i disse dage kan vi ikke lade være med at se et mega-watt smil og perfekt afskårne låse, når vi hører ordet "politiker".

(Dårlig ærlig Abe ville ikke have stået en chance i dag.)

Bare kig på Mitt Romney's entrancing 'do, som inspirerede en mediefenzy helt! Hans frisør, Leon deMagistris, siger, at det hele er en del af hans omhyggeligt udformede billede: "Mitt Romney hår gør ham så tiltrækkende for seerne, fordi han tager sig af sig selv. Han er en smuk mand med en stor frisør, og hans image passer til hans personlighed. "

QUIZ: Hvor godt ser dit hår ud?

Spørgsmålet er, hvad vil disse polerede politikker gøre med alt dette eftertragtede ansigtstid? Sikkert er der mere til [politik] end at være latterligt, latterligt godt udseende … ah godt, indtil da har vi i det mindste nogle attraktive ansigter at se på. Glad stemme!

Populært emne.