Haircutter til afrundede hjerte ansigtsformer

Haircutter til afrundede hjerte ansigtsformer
Haircutter til afrundede hjerte ansigtsformer
Anonim

Fuld kinder, en rund hage og hjertelignende kindben er varemærkerne for denne cherublignende ansigtsform. Da du er alle sexede kurver, er din bedste strategi at tilføje lagernes vinkelbevægelse for at afbalancere dine funktioner.

"Lag er den bedste ven af en rund ansigtsform," siger Guido, YouBeauty Hair Advisor. "Der er så meget, du kan gøre med lag for at tilpasse et kig, der virker perfekt til dig, for at understrege konturerne i dit ansigt, som ellers kunne gå tabt i et hav af hår," tilføjer han.

Getty ImagesAshley Olsen

Hvis du har lige eller bølget hårRigtige og bølgede tråde har tendens til at falde imod ansigtet, hvilket betyder, at dit hår vil tage den runde hjerteform af dit ansigt, hvis der ikke findes lag. Et sidebevægt knæk eller kortere lagdelte stykker, der kærtegner kindbenet, hjælper med at frembringe din naturlige knogledannelse. Det ene område, hvor lag skal afstå fra at ramme, er ved hagen, hvor tråde falder på en måde, der kan gøre dit ansigt til at se udflatterende rounder.

Længere hårlængder, der falder under hagen, er nemmest at trække af med stil, da tyngdekraft vil gøre arbejdet med at trække håret i en fyldig bundposition, der balancerer funktioner. Men det betyder ikke, at du skal opgive kort hår, hvis du elsker det; bare gå til en bob, der er vinklet fra kort i ryggen til længere foran, så ansigtsrammerne ikke rammer ved hagen.

Getty ImagesZooey Deschanel

Hvis du har krøllet hårSelvom mange fejlagtigt tror, at det tykkere volumen krøllet hår kun understreger bredden af et rundt ansigt, er sandheden, at tekstur kan virke til din styling fordel. "Det gode ved krøller er, at når længden er længere end hagen, opnår du en naturlig vægt, der gør noget af arbejdet for dig ved at trække håret ned i et mere langsomt udseende," siger Guido.

Til specielt krøllede hårtyper kan du omdanne en del af massen til en mere svelte finish med brug af trekantede lag. Teknikken skærer direkte på tværs af stykker holdt op fra kronen, og derefter skæres tråde holdes lige ud på siderne og tilbage i en nedadgående vinkel, hvilket får håret til at lægge fladere. Parret med en dyb eller symmetrisk del, og du har endnu mere kontrast til din runde form.

Getty ImagesAshanti

Hvis du har stærkt tekstureret hårMeget teksturerede typer klager ofte på, at tråde kan hvile mod den bredeste del af den runde hjerteform - kinderne og puffer ud i en formløs trekant, der mangler gnist og bevægelse. Løsningen er faktisk at skære trekantede lag omkring kronen, så håret hænger slankere. Triangle lag skæres lige over tråde, der holdes lige op fra kronen, og ved at skære stykker holdt lige fra siderne i en nedadgående vinkel. En ekstra bonus er, at denne teknik gør det muligt for de øverste lag at holde kronen fra at falde fladt.

Hvis du nyder at eksperimentere med udvidelser, er dette den perfekte form til at fjerne lange, fejende lag, der fremhæves af en dyb sidedel og cascading lag, som alle arbejder for at fremhæve din knoglestruktur.

MERE: Berømtheder med hjerte ansigtsformer

Populært emne.