Haircutter til afrundede firkantede former

Haircutter til afrundede firkantede former
Haircutter til afrundede firkantede former
Anonim

Runde og firkantede kan virke som uensartede former, men de kan ofte komme sammen i et ansigt, der er afrundet på toppen og siderne, men slutter i en tydelig firkantet kæbe. Tænk på det som værende velsignet med det bedste fra begge verdener.

Der er en skærestil, der kan sammenføje styrken af begge former: lag. Ifølge YouBeauty Hair Advisor Guido vil lagene blødgøre kæbens kantede konturer, samtidig med at dybden og strukturen tilføjes til toppen og mellemsnittet.

QUIZ: Hvad er dit ansigtsform?

Getty ImagesLucy Liu

Hvis du har lige eller bølget hår

Da lige og bølgete hårtyper typisk falder imod ansigtet, er der en tilbøjelighed til den afrundede firkantede form for at gøre håret i en trekantform. Nøglen er at skære mange fine lag i hovedparten af håret til bevægelse over hagen, der berører forskellige punkter i ansigtet og fremhæver strukturen nær toppen af dit ansigt, der ellers kan blive overvældet.

En sexet, sidebevægt bang er en anden måde at tilføre bevægelse mod den øverste halvdel af hovedet, ligesom det er spidsfulde smør, der strækker sig lidt længere end øjenbrynens ende, for at bringe øjnene og vippene i rampelyset.

Getty ImagesLeighton Meester

Hvis du har krøllet hår

Lagen gør mest ud af din naturligt krøllede tekstur ved at forstyrre volumen og balance i hele håret. Hvis du vil have en længere længde, skal du starte lag under hagen, så hårets vægt trækker krøller mere lodret og understreger dine kindben. Hvis dit snit er kortere, skære lag, så de græsser kindbenene, hvilket giver en følelse af blødhed i ansigtet.

MERE: Berømtheder med firkantede ansigtsformer

Lagene skal skæres i en cirkulær stil for at kontrast til den stærke vinkel på din kæbeben. Cirkulære lag giver også krøller mere bevægelse, og bringe balanceringsvolumen til hovedets krone. Prøv også at eksperimentere med en dyb eller asymmetrisk sidedel for at tilføje flere vinkler til de afrundede kanter af din form. Hvis du er fan af udseendet, skal du sørge for, at det er adskilt, når du bærer det, når du får et snit, eller ellers risikerer du for korte flyvebukninger på siderne.

Getty ImagesMo'Nique

Hvis du har stærkt tekstureret hår

Afrundede firkantede former er bedst suppleret med volumen ved og lige under kronen, så at skære silkeagtige lag, der skaber bevægelse i dette område, vil fremhæve dine bedste aktiver. Til korte stykker skal kronens øverste sider have lidt længere tråde end siderne af hovedet, for at hjælpe med at afbalancere din stærke kæbe og for at sikre, at de runde kurver i dit ansigt ikke tilsidesætter dine funktioner.

I mellemtiden lyser mellemlang og længere længder lyseste med slankende lag på siderne af ansigtet, så øjnene og læberne tager det centrale stadium. Der er kun en længde til at afstå fra at skære en blunt kant ved hagen - da dette vil få dine tråde til at tabe sit naturlige bølgemønster og i stedet klamre sig til den runde møntfirkantede form af dit ansigt.

MERE: Den bedste makeup til dit ansigtsform

Populært emne.