Balayage Highlights: Teknikken at vide

Balayage Highlights: Teknikken at vide
Balayage Highlights: Teknikken at vide
Anonim

Hvis du ønsker at oplyse dit hår med nogle lyse højdepunkter, skal du sørge for, at du kender forskellen mellem den traditionelle folie fremhævet teknik og den stadig mere populære balayage højdepunkt teknik. I New York City og Los Angeles saloner bliver balayage højdepunkter lige populær, hvis ikke engang mere end foliehøjpunkter. "Balayage plejede at blive betragtet som en specialitetsteknik, men fordi det er i en sådan efterspørgsel, tilbyder flere saloner det," forklarer Donna Tripodi fra NYCs Eva Scrivo Salon. Berømtheder som Drew Barrymore, Rachel Bilson og Jessica Biel har alle for nylig udvist misundelig sexede, naturskønne balayage-højdepunkter.

Prøv på Jessica Biels højdepunkter i Makeover Studio

Balayage, som også kaldes "hårmaleri", skaber de mest naturlige udseende resultater, fordi farvelæggen maler på højdepunkterne og kan sprede dem gennem hele dit hår i et mere ægte solskinnet og tilfældigt mønster. "Når du bruger folier, arbejder du række for række, hvilket gør højdepunktsmønsteret ser meget lineært og grid ud, men med balayage har du mere fleksibilitet på hvor du vil placere højderne, så det resulterende mønster kan se mere naturligt ud," siger Tripodi.

Balayage skaber også en mere naturlig udseende farve. Med balayage begynder jeg at male farven på midtakslen, hvor solen naturligt rammer dit hår mest. Så maler jeg forsigtigt op til rødderne, hvilket gør væksten i hovedbunden mere gradvis. Når du bruger folier, er hele sektionen overtrukket jævnt med farve, derefter indpakket i folien, og varmen fra folien gør det stykke ensartet i farve fra rødder til spidser.

Også fordi du arbejder i rækker, ser afgrænsningen ved rødderne ud som en lige linje, "forklarer Tripodi. Balayage er også den teknik, som en farvelist ville bruge til at skabe den voksne ombre-højdepunktseffekt. En anden ekstra fordel ved balayage: længerevarende resultater. "Da voksen ud ved rødderne ikke er så indlysende, kan du vente et kuld længere, før du får et tryk op," siger hun. Folier kræver normalt et besøg i salonen hver sjette uge, men med balayage kan en kunde gå otte uger eller endda lidt længere.

Top 10 Ombre Frisurer

Balayage er måske ikke den bedste mulighed for kvinder med mørkebrunt eller sort hår. "For at oplyse mørkt hår, har du brug for varmen fra folierne for at opnå en meget lys effekt," advarer Tripodi. "Jeg kan undertiden gerne bruge begge teknikker på en klient til at skabe en blanding af dristige og naturlige flotte højdepunkter.

Det er vigtigt at finde en colorist, der ved, hvordan man gør begge teknikker. De er virkelig forskellige, og det drejer sig om at vælge hvilket som er godt for dig, i modsætning til at finde en colorist, der bare gør en teknik eller den anden, "rådgiver Tripodi. Et sidste ord, uanset hvilken teknik du får: "Det tager 72 timer for at hårets nagel skal lukke, når det er åbnet under en farvningsproces, så prøv at vente så længe før shampooing. Du kan skylle og betingelse dit hår, men vask det ikke med shampoo. Brug en tør shampoo, hvis det er nødvendigt. Dette er vigtigst for redheads, "advarer Tripodi.

Min favorit tør shampoo: $ 18, tilføjer volumen og tekstur og lugter super frisk.

De mest populære højdepunkter tendenser til at prøve lige nu!

Populært emne.