Find din Frizz Type

Find din Frizz Type
Find din Frizz Type
Anonim

Nu hvor du har oplysninger om din hårtype, hvad med at diagnosticere de slags frizz du har? Forskellige produkter og teknikker arbejder for at styre forskellige typer frizz, så det første er at finde ud af din frizz type. Typer af Frizz

 • Overflade Frizz: Denne type frizz forekommer kun på overfladen af håret. Det er, det er på ydersiden af dit hår, men ikke på lagene nedenunder. Næsten enhver krøllet har behandlet denne slags frizz. Hvis du lever i et fugtigt klima, har du sikkert det hele med tiden, da luftfugtigheden helt sikkert kan "aktivere" overfladisk frizz.
 • Poof bold frizz: Som navnet antyder, ser poofballen frizz ud som en kæmpe poofball. Krøller er næsten uigenkendelige, når de har nået denne tilstand. For at være stump, ser det ud som et varmt rod.
 • Ansøgning Frizz: Denne type frizz skyldes overapplicerende produkter, og berører derfor dit hår for meget.
 • Fly-a-way Frizz: Denne type frizz ser lidt som en spindelvæv og strækker sig normalt for hele længden af håret. Straighties får fly-a-måder også, så det er bestemt ikke bestemt til krøller. Men mens straighties kan bare børste det ned, har det tendens til at stikke ud fra hårets overflade på krøller.
 • Spider Web Frizz: Denne type er meget ligesom Fly-a-way Frizz, bortset fra at den har tendens til at sulte rundt om toppen af håret. Forskellige hårstrenge adskilt fra hinanden, hvilket skaber et "web" udseende på hårets overflade. Årsager til denne type frizz spænder fra vinden til ikke nok hold. Derudover kan Spider Web Frizz være resultatet af en dårlig reaktion på hårprodukter.
 • Halo Frizz: Frizz der centrerer på hovedets krone.
 • In-The-Curls Frizz: Ligesom det lyder, forekommer denne type krus indenfor krøllerne. In-The-Curls Frizz tager væk fra det glatte udseende på dine krøller. Nogle af dit hår vil se godt ud, mens andre dele er krusede.
 • Frizzy Tubes: Disse typer krøller er både gode og dårlige. Det gode: De har en tendens til at forhindre resten af håret fra at fryse. Den dårlige: de forhindrer også resten af håret til at se godt ud. Normalt har curlies med spiral "tubes" (ofte vores Type 3s) dette problem.
 • Frizz i slutningen: Lige modsat af Halo Frizz, forekommer denne slags frizz i enderne af håret.
 • Produkt Frizz: Denne type frizz er det direkte resultat af produktet. Du kan normalt se dette på krøller, der har masser af misundelsesfremkaldende glans. Ikke alle krøller med perfekt glans har dette problem, men for dem der gør det forringer den behagelige glans. Desværre gør produkterne, der bruges til at skabe skinne, ofte Product Frizz mere tydeligt.
 • Crimped Frizz: Denne type frizz sker, når de enkelte stykker hår har en slags "krympet" look til dem. Det er generelt et resultat af kvælning, varme og fugtighed kombineret.
 • Tør Frizz: Denne type kruset hår er i det væsentlige knogletørre. Det både føles og ser ekstremt tørt ud.
 • Fluffy Frizz: Dette ligner meget Poof ball Frizz. Forskellen er, at hvor Poof ball Frizzy hår er sammen i et massivt poof, betyder Fluffy Frizz at dit hår er adskilt i individuelle poofs. Det er generelt resultatet af mangel på fugt.

LøsningerNu hvor du har fundet ud af typen / typerne af frizz du oplever, hvad kan du gøre ved det? Da alle typer krøller utvivlsomt har oplevet en eller flere af de forskellige typer frizz, er det svært at sige, hvilke produkter der passer bedst til bestemte typer frizz. Der er for mange variabler at overveje. Er du en type 2 med Poof ball Frizz? Måske er du en type 3 med en blanding af Fly-a-way Frizz og In-The-Ends Frizz? Eller måske er du en type 4 med In-The-Ends Frizz? Heldigvis er der produkter, der har tendens til at fungere bedst for bestemte hårtyper. Type 2Curl Junkie Curls i en flaske får ALDRIG fantastiske anmeldelser fra alle typer curlies, hvoraf mange er 2'er og 2/3 combos. Kaffe-Coco's Curl Creme Lite er et andet godt valg til type 2'er, som har tendens til at have finere hår, der ikke kan tolerere noget, der vil veje det ned. Ud over at tilføje fugt (en væsentlig årsag til frizz), vil dette produkt dræbe frizzerne og give dit hår nogle definitioner. Type 3Blended Beauty's Curly Frizz Pudding får rave anmeldelser fra vores 3b og 3c krøller. Det er en aloe-baseret krøllet budding, der hjælper med at definere og forme krøller, mens du styrer kransen. Curlies rapporterer også at få fantastiske resultater fra AG Hair Cosmetics 'Curl Trigger Curl Defining Spray. Denne spray hjælper med at eliminere frizz, mens du fanger i fugt og glans. Type 4Carols Datters Hair Milk Curl Perfecting Shampoo er et godt valg for type 4'er, der ofte har en masse produktopbygning. Denne shampoo får fantastiske anmeldelser fra vores type 4'er, der har brug for noget at bryde igennem snavs og produkt, samtidig med at du kontrollerer frizz. Du kan kombinere dette med deres Macadamia Heat Protection Gloss, som vil styrke håret og lade det blødt, mens du holder frizzerne under kontrol.

Populært emne.