Hårtips for at få dig til at se slankere ud

Hårtips for at få dig til at se slankere ud
Hårtips for at få dig til at se slankere ud
Anonim

Du har nået din målvægt (eller du kommer tæt på), og du spiser godt, sover godt og træner. Men det gør du stadig ikke se som tynd, ansigtet, som du føler. Nå har vi nogle frisurer information her, der kan bare hjælpe dig med at barbere de ekstra få visuelle pund.

Lange lag

Lange lag, der er lodretformet, ikke vandret, kan forlænge din ansigtsform. Lagene bør ikke være for korte eller for store. Krøller kan krympe en betydelig mængde, når der skæres i lag, så pas på længden. Håret bør ideelt set falde et sted mellem bunden af øret og skulderens top. Ligesom tøj kan strukturen og længden af din frisure fungere til din fordel.

Ændring er god

Hvis du ikke har ændret din frisyre i et stykke tid, find et billede af en ny stil og få dit hår skåret. En dårlig frisure kan få dig til at se 10 år ældre ud.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Kan jeg blande og matche hårprodukter?

Når det kommer til at forbedre vores udseende, søger vi altid den hurtigste måde at nå vores mål på. Selvom hurtige rettelser ofte fejler, kan selv den mindste ændring i din frisure producere mærkbart positive effekter. Find en salon i dit område ved hjælp af NaturallyCurly.coms handy dandy Salon Finder.

No-No til Traditionel Bob Style

Visse bob frisurer vil tilføje et par pounds i stedet for visuelt at trække pounds. Hvis du vil have dit ansigt til at se slankere, iført en bob frisyre, der rammer dit ansigt, vil være mere opmærksom på den runde. Også, hvis du har en dobbelt hage, som du hellere vil skjule, vil en hæklængde bøje øjet rigtigt til dit problemområde.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Sådan appliceres produkter på vådt hår

Chin-længde bobs tendens også til at tilføje volumen på siderne af hovedet, hvilket vil gøre dit ansigt ser endnu bredere ud. I stedet bringe din bob over hageniveau for at trække øjnene opad eller overveje en asymmetrisk bob skåret med ryggen kort og fronten længere end din hage. Når håret er en længde, har det tendens til at gøre ansigtets udseende mere fyldt.

Bangs og Side Parts er slankende

Lange sidebevægede bragte er gode til at gemme en høj pande. Ryd af blunt-cut bangs. Fuldt, lige tværs bangs vil reducere ansigtets overordnede længde. Hold dig til skarpe, sidebevægede bånd til at forkæle din stil uden at gå på kompromis med din indsats. Svæv dit knæk eller lange lag diagonalt til siden bryder op og blødgør et rundt ansigt og accentuerer dine kindben.

En sidedel vil også bidrage til at understrege dit ansigt's cirkulære symmetri. Den dybe side del er en stilfuld måde at bære dit hår op eller ned, og kan hjælpe med at forlænge dit ansigt.

Undgå pyramidhoved

Tilføj volumen øverst på hovedet. Det vil trække fokuset for dine øjne såvel som din pande. Fladt hår på toppen af dit hoved eller "pyramidehoved" har ingen ansigtsdyndende kvaliteter.

Brug duck bill clips sammen med en diffuser til at tørre dit hår. Dette vil løfte håret ved rødderne og tilføj det nødvendige volumen til kronen på dit hoved.

Hårtilbehør

Hår tilbehør kan også hjælpe en frisyre skille sig ud og få dig til at se slankere ud. Placering er hemmeligheden når det kommer til at bruge tilbehør til håret til din fordel. Hvis du placerer hårtilbehøret nær bunden af en updo eller så tæt på kronen af dit hoved som muligt, vil du opnå et mere langstrakt look.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Begynder's Guide to Jaw Clips for Added Lift

Populært emne.