Lad ikke dit hår lide solskader!

Lad ikke dit hår lide solskader!
Lad ikke dit hår lide solskader!
Anonim

Sommeren vil være her, før du ved det - alvorligt, det er maj! Og med sommeren opstår der en hel del af nye problemer for hår, især tekstureret hår. Den ekstra fugtighed er generelt en god ting krøller og hjælper med at øge deres forår og hoppe, men da varmen stiger og dagene bliver længere, kan dit hår få alvorlig skade fra solen. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have SPF på vores hud, især i det lange løb. Det betyder mindre rynker, mindre mørke pletter og mindre risiko for kræft. Men når det kommer til at beskytte hår mod solskader, er vi ikke sikre på, hvad vi skal gøre. MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Krøllet hårpleje til solbeskadigede låse Ikke bekymre dig. Vi har en hurtig og nem løsning i dage, hvor du er i et haste, eller når du bare ikke vil donere en hat. Sommer, tørklæder og stilSommeren 2012s store trend er farve- og farveblokerende. Sæt dine lyse tørklæder til god brug og skab en stil, der fungerer godt for bølger, krøller og spoler. Det er perfekt til anden dag hår, da det kan hjælpe med at dække områder, der kan have frizzed ud, eller endda til første dag hår, som du vil beholde beskyttet. Denne stil er ikke bare perfekt til de solrige sommerdage. Når fugtigheden bliver for høj og regnen begynder at hælde, vil denne stil redde dit 'gør fra uventet frizz også! MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Hvad er din Frizz type?

  1. Udfold et langt tørklæde og læg det på hovedet og efterlader stykker rundt om dit ansigt for at ramme det. Sørg for at placere den kortere ende på dit hoved. Tørklædet skal hænge langt ned på ryggen.
  2. Drej let om de to ender af tørklædet sammen i nakkenes nakke og træk de to sider ned foran dig.
  3. Placer topdeleni en stil, som du kan lide, og træk de to ender af tørklædet for at stramme den øverste del og hold din stil.
  4. For ekstra effekt,Flyt knuden i nakkenes nakke fra midten til en asymmetrisk stilling på din hals. Dette vil få tørklædet til at draperes på den ene side af nakken.
  5. For at øge holdet på tørklæde og stil, Brug et stærkt hold hårspray, som Moroccanoil Hairspray, hvor dit hår og dit tørklæde mødes.

Gennem dagen vil tørklædet blive lidt løs, så træk det bare ved at trække på enderne, på samme måde som for skoene. Sørg for ikke at bære denne stil, når den er ekstremt blæsende. Det vil ikke blive på plads! MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Cool Curly Hairstyles til SummerHappy styling!

Populært emne.