Ingen mere frygt, Frizz er væk

Ingen mere frygt, Frizz er væk
Ingen mere frygt, Frizz er væk
Anonim

Fighting frizz er altid et problem for krøllede piger. Men når vejret er opvarmet, kan kampen blive hårdere takket være høj luftfugtighed og sommertemperatur. Men frizz behøver ikke at være din nemese. MERE FRA NATURLIGT KURSEL: 7 Værktøjer til No-Frizz Summer Hair "Frizz er bare en krøl venter på at ske", forklarer Lorraine Massey, medforfatter af Curly Girl: The Handbook. Og de smukke krøller kan ske om sommeren, så længe du kender et par frizz fakta. 3 Hurtige No-Frizz Fakta

  1. Dit håndklæde spørgsmål:"Hårets krybdyr ligner en pinecone med små skalaer, der overlapper hinanden," siger Massey. Håret ser glat og skinnende ud, når disse skalaer ligger fladt. Det ser koldt ud, når de er åbne. Fibrene på frottéklud håndklæder ruffle hårets krybdyr forårsager frizz. Brug kun et microfiber håndklæde eller en gammel bomuldst-shirt på dine krøller.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Valg af Styling Mousse

  1. Der er ikke noget som for meget fugtighed: "Frizz sker, når små tråde af dit hår løfter op af dit hoved og udad for at slukke deres tørst for fugt i luften," siger Massey. Om sommeren, når luften er fugtig, sker det lettere. Løsningen er balsam, som fugter håret, mens vægten holder disse små hår ned.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Hårfarve Tips til livlige sommer krøller

  1. Gå væk fra alkoholen:Ja, du kan stadig nyde den sommerlige mojito eller margarita. Bare fjern det hårprodukter, der indeholder alkohol, som tørrer håret. Som Massey siger, styler produkter med alkohol "bor i en krøllet pige lås for en dag eller mere og vil tilbringe de dage suger op dit hår fugt og forhindre ny hydrering fra at komme ind."

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Summer Frizzy Hair Remedies

Populært emne.