Vi prøvede det: Body Shop Color Crush neglelak

Vi prøvede det: Body Shop Color Crush neglelak
Vi prøvede det: Body Shop Color Crush neglelak
Anonim

Body Shop kommer ind på det "fem-frie" og veganske neglelaksspil. Produkt: Body Shop Color Crush neglelak Pris: $8 Vi tænker:

Image
Image

Hvordan det ser ud, hvordan det lugter: Farveknusker kommer i temmelig runde flasker med flade toppe - hvilket gør dem let stabile på en måde, så OPI og Essie polerer aldrig bliver. Den polske tørrede hurtigt og havde en glædelig finish. Brugsvejledning: Det er ret simpelt! Jeg forsøgte en dejlig cornflower blå skygge kaldet Got The Blues og to frakker (plus en top og nederste frakke) var alt, hvad jeg havde brug for.

Image
Image

Resultater: De 24 nye Colour Crushes-polerer er veganer og "fem-frie", men i så fald har Body Shop ikke ofret kvalitet: mine negle så perfekt ud i en hel uge efter en hjemme-manicure, før min polsk fik den mindste bit flået. Selv min mand, der ikke var kendt for at være opmærksom på skønhedsprodukter, bemærkede mig et par dage, fordi min manicure var mirakuløst stadig intakt. Selvfølgelig kunne lang levetiden krediteres ved at bruge top og bund frakker - som begge var fra Julep, selvom Body Shop gør en kombination top og base frakke, også $ 8. Men jeg blev alligevel imponeret af The Body Shop neglelak, og jeg fik mange komplimenter på min søde negle farve. Jeg er begejstret for at prøve flere farver hurtigt, især The Body Shop Green (en skovgrøn) og Crazy For Blue (en mørk marineblå)! Jeg prøvede The Body Shop Color Crush som en prøve, men jeg ville gerne købe det på min egen.

Populært emne.