5 frisurer, der får dig til at se yngre ud

5 frisurer, der får dig til at se yngre ud
5 frisurer, der får dig til at se yngre ud
Anonim
Thinkstock
Image
Image

Dit hår er som regel de første ting, folk bemærker om dig, så brug det til din fordel! Den forkerte hårfarve kan få dig til at blive skyllet ud, og et dårligt hårklipp kan få dig til at se dateret, selv når du er parret med den mest up-to-date makeup og modetrends.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: The Sweep: Curly Bangs

Som en krøllet pige har du allerede en start. Kvinder med krøllet, tekstureret hår har tendens til at se yngre ud end ligehårede modstykker, når de bliver ældre. På grund af det naturlige volumen, der følger med at have krøllet hår, er udtynding mindre mærkbar. Overvej din frizz og volumen for at være en velsignelse i forklædning!

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Top 5 Back to School Tips til Curlies

Er du på udkig efter et nyt, ungt, friskt kig efter efterår? Før du går til salonen, skal du læse følgende tips. Og som altid, husk at tale med din stylist inden du foretager nogen ændringer!

  1. Forlad den skrå, asymmetriske bob til Rihanna. Dette udseende er svært at trække af i første omgang, og de ekstreme vinkler vil kun fremhæve eventuelle fine linjer på dit ansigt. Hvis du vil gå kort og understrege din store knoglestruktur, læner du mod en stil med ansigtsrammer og blødere kanter.
  2. Spring det stumme knæk over. De ser ofte for alvorlige ud. I stedet skal du prøve et side-fejet, stykke smal, der rammer lige under din pande. Resultatet? Et blødere udseende, der vil gøre opmærksom på dine øjne.
  3. Hold det tabt. Stramme opdateringer, mens poleret, har tendens til at se stive ud og få dig til at se ældre ud. Udskift ballerina bolle til en lav chignon og ret din rødder eller lad et par tråde omkring dit ansigt. Hold det strategisk rodet.
  4. Prøv nogle få strategisk placeret højdepunkter. Hvis du er træt af din monotone farve, skal du tilføje lidt dybde med højdepunkter rundt om dit ansigt. Du kan opretholde en solskinnet, ungdommelig glød hele året rundt!
  5. Eksperiment med en ny del. Nogle gange er det bare så simpelt.

Hvis du sidder fast i en rulle, træder du ud af din komfortzone og prøver et nyt udseende! Der er masser af nye trends derude - bare husk at holde fast ved en, der passer til din livsstil og alder.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Sindssyge Hair Straightening Behandlinger

Populært emne.