Brug sommer hårprodukter til overgang til fald

Brug sommer hårprodukter til overgang til fald
Brug sommer hårprodukter til overgang til fald
Anonim
Thinkstock
Image
Image

De køligere temperaturer er over os, og efteråret er nu officielt. Selv om vi kan se et par uger af unikke vejrmønstre som efteråret går i ind, vil vores hud, kroppe og hår også se nogle ændringer.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Curl til Toe Makeover

Virkningerne af køligere vejr og mindre luftfugtighed er normalt velkomne af krøller, men de kan også tage lidt tid at overgå til et nyt mønster. I dette tilfælde er det bedst at holde nogle produkter fra din sommerrutine i dit skab, mens du introducerer nogle nye hårhårsprodukter til ændringerne.

Prøv disse tips for at overføre dine produkter til efteråret, og se hvordan de virker på dit hår, efterhånden som sæsonen skrider frem, og skift derefter til en ny "normal" rutine, når du ser dit hår tilpasse sig ændringerne.

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Har du brug for en Mini Chop?

  1. Rens dit hår med et godt stykke eller trim. Spørg din stylist til forslag, hvis du har brug for hjælp med farve eller en stil til efteråret.
  2. Brug en dyb balsambehandling en gang om ugen eller to gange for tykkere krøller (3b / c og 4 typer). Brug som anvist. Du kan også gøre en olivenolie maske ved blot at forlade varm olivenolie i dit hår i 40 minutter med en dåse eller plastikpose og derefter vaske det grundigt.
  3. Forlad lidt i balsam på dine ender, når du er ude af brusebadet eller tilføj en ferie til hele dit hår og koncentrér lidt mere på enderne. Nogle gode permitter for efteråret kan findes i sprayer, da du måske vil stoppe med at bruge tyngere / creamier leave ins fra din sommer rutine. Curlier og mere coily teksturer vil måske gøre det modsatte og bruge en lidt tungere ferie ind for at bevare fugt.
  4. Tilføj din favorit gel eller styling produkt i moderation. Prøv lidt mindre, end du normalt ville bruge, da der kan være mindre luftfugtighed og mindre behov for at bruge tungere produkter eller flere produkter.
  5. Eksperiment med nye produkter til efteråret eller noget, du brugte i efteråret, for at se, at det stadig virker på dine krøller. Ja, der er tidspunkter, hvor "det plejede at" arbejde og et år senere, kan det ikke.

Hav tålmodighed. Overgange er en periode, hvor tålmodigheden er velprøvet. Se hvad der virker for dig og hvad der ikke gør. En del af overgangen kan være en periode med forsøg og fejl, men inden for få korte uger har du en rutine, der virker for dig og dine krøller!

MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Tre tips til efteråret bryllupshår

Populært emne.