Sådan skæres håret for at holde det pooffrit

Sådan skæres håret for at holde det pooffrit
Sådan skæres håret for at holde det pooffrit
Anonim

Krøllet hår er berygtet for det poofy, frizzy rod, at det nogle gange kan være. Således er det vigtigt at finde effektive måder at skære krøllet hår på for at tæmme vores krøllede låse. Selvfølgelig er frizz og poof aren bare om udskæringen, men også om plejen. Så her bryder vi det ned for dig, fra hvorfor bag den store del, til strategierne bag tammen. MERE FRA NATURLIGT KURSEL: 4 Almindelige allergiske stoffer i hårprodukter Hvorfor bliver krøllet hår skævt?Krøllet hår poker generelt på grund af dets tekstur og i sidste ende dens masse. Specifikke haircuts kan også øge eller formindske dit poof, da de øger eller formindsker din masse. For eksempel skaber en stump snit mere volumen og efterlader en pyramide eller trekantformet, Æòdo for curlies. Denne haircut er tilbøjelig til det berygtede poof, da hovedparten af dit hår er placeret i et lille rum. På den anden side kan lagene ofte skære ned på mængden af masse, hvilket reducerer et poofy look. Ved at fortrænge tråde i forskellige sektioner af håret, sprer du i det væsentlige poofet ud og giver det udseende, at du har mindre af det. MERE FRA NATURLIGT KURSEL: 3 tricks til at behandle dine krøller Husk dog, at for mange lag vil skabe volumen, som ofte oversætter til poof. Vær sikker på at du forklarer dit mål til din stylist for at sikre, at han eller hun forstår dine forventninger.

  1. Våd aldrig dit krøllede hår, før det er skåret. Dette har tendens til at øge mængden af krympning, når den tørrer. Krøllede tråde er bedst klippede tørre, hvilket hjælper med at sikre, at længden af dine låse forbliver på plads, selv efter den første vask.
  2. Trim håret til ønsket længde. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at skære hver krølle en ad gangen og lige over. Brug et spejl, træk trimmet krøller ud lige og dobbeltkig deres længde. Vær sikker på at dit hår er trimmet jævnt. Det er ok, hvis det ikke er perfekt, vil din krølle tekstur skjule mindre ufuldkommenheder.
  3. Tilføj tekstur! Brug enten teksturiserende eller udtynding saks, skille håret i 1-tommers stykker. Hold hvert stykke væk fra dit hoved og brug saksene i bunden af dit hår. Dette vil bidrage til at reducere bulk. Det er vigtigt, at du arbejder fra bagsiden af hovedet mod kronen. Når du er færdig med teksturering, skal du ryste dine krøller ud for at sikre, at der ikke er ujævne pletter på hovedet. Berør nogen af disse pletter op med saksene.

4. Tame poof og frizz.Brug shampoo uden natriumlaureth eller natriumlauryl, da disse ingredienser ofte stripper håret af dets naturlige olier. Naturlige olier er ansvarlige for låsning i fugt, så når de er væk, tørrer dit hår hurtigt ud. Tørre håret er, jo mere poof det skaber. Ved hjælp af en shampoo som Carols Daughter Hair Milk vil både rense håret uden skadelige kemikalier og hydrere dine tråde. To fugle, en sten! 5. Tilstand ofte.Brug fugtighedscreme og dybe konditionsmasker til at hjælpe med at hydrere dit hår. Hydration vil øge mængden af tilbageholdt fugt og mindske poof på hovedet. For ekstreme tilfælde af hårdehydrering, behandl dine tresses til en reparativ behandling som Curl Junkie Curl Rehab. På ingen tid vil dine krøller være ude af ørkenen og slappe af i oasen. Husk, når du styler, brug hårplejeprodukter som voks eller pomader for at hjælpe glat poof ned. Dette er en hurtig hurtig løsning, hvis du har travlt, men husk altid, at der for naturligt glatte og fugtige tresses, conditioning og conditioning ofte er et must. MERE FRA NATURLIGT KURSEL: Overgang til Fall Hair Products

Populært emne.