Hårvækst og alder: Hvad foregår der?

Hårvækst og alder: Hvad foregår der?
Hårvækst og alder: Hvad foregår der?
Anonim

Du har bedt, du har bedt om, spekuleret på, hvilken slags voodoo magi Demi Moore er op til og endelig givet op. Men der er ingen tvivl om, at utallige middelalderlige kvinder deler det samme klagepunkt: "Hvorfor - virkelig, hvorfor? - vokser mit hår ikke hurtigere? Og er det bare mig, eller synes det at blive langsommere hvert år? "

I en verden af Blake Livelys og Giseles (for ikke at nævne masser af mere modne førende damer), kan det virke som om alle er sportslige sindssygt lange låse. Men husk på to ting. En naturlig, midterbaks hårvækst er ikke så almindelig, som Hollywood ville have dig til at tænke. Mens der ikke er nogen statistik, der måler den samlede befolkning varierende hårlængder, overveje en Los Angeles hårekspertes meget uddannede gæt. "Åh, det er så sjældent! Så mange kvinder har udvidelser. Det er meget, meget usædvanligt at se naturligt langt hår. Jeg vurderer stort set, at det ikke engang er 10 procent af kvinderne, "siger Christophe Belkacemi, en topstileist ved Serge Normant på John Frieda Salon i LA.

For det andet er hårets anagenfase (aka vækststadiet, der er afgørende for at opnå store længder) ligesom alt andet i skønhedens verden tilsyneladende spildt på de unge. En P & G (beslutningstagere af sådan hårpleje som Pantene og Herbal Essences) rapporterer om hårvækstcyklusen fandt følgende: "Når folk bliver ældre, forkortes anagen-perioden. For eksempel kan håret hos en person med en femårig anagen vokse til en længde på 60 centimeter, inden den går ind i afskedsfasen. Hvis deres anagentid falder til tre år, når de bliver ældre, vokser deres hår kun til skulderlængde, før det falder ud eller bliver børstet ud. "Ikke ligefrem Demi område.

Der er endnu et nyt, semi-deprimerende fund om korrelationen mellem hårvækst og aldring. Biologisk finder forskerne, at håret simpelthen ændres. En anden dybtgående undersøgelse udført af P & G fandt, at talgproduktionen (olie) generelt, men her, specielt i hovedbunden, falder hurtigt fra og med 45 år. Når håret bliver mindre i stand til at holde sig selv hydreret, kan det blive grovere og mere modtagelige til brud. Igen, ikke ligefrem befordrende for væksten.

Og det fører os til TLC-faktoren. I sidstnævnte undersøgelse hjælper nogle få resultater med at forklare, hvorfor hår i det mindste bare giver en slags opgave i protest. Først og fremmest mindsker den faktiske diameter af individuelle hårstrenger, hvilket simpelthen betyder, at dit hår kan se skimpier-næppe tilføjer til illusionen af lange, kaskende låse. Desuden overveje en nylig undersøgt Unilever Nordamerika, som sprudte følgende statistik: Langt hår (det vil sige 24 centimeter lang, for at være eksakt), vil have 19122 split-ender. Manglende konditionering og brud fra børstning betyder, at dit hår ikke vil give en chance, når det kommer til længden. Tal om voksende smerter.

Derefter kan forskellen mellem dig og nogle af de røde tæppes fineste simpelthen være en ændring i din behandling. Varme styling narkomaner Bemærk: Gå væk fra hårtørrer. Jo mindre du beskadiger strenge med høje temps (varme svækker cuticles), jo mere du opmuntrer væksten af lange hår-sundere tresses lettere at modstå brud. Derudover udgør Tresemmé en ny overkommelig rækkevidde kaldet Platinum Strength, der indeholder konditioneringsmidler, der er beregnet til at efterligne de naturlige smørebånd, der taber med alder, og selv flade jernskrotter har ingen undskyldning for ikke at forberede -træt håret, før der opvarmes. "Enhver form for nærende base vil hjælpe med at beskytte dit hår," siger Belkacemi. "Jeg anbefaler at lave en dyb konditioneringsmaske (Serge Normants Meta Velor er god) en gang hver 10 dage. Du ville gøre en maske til dit ansigt, så hvorfor ikke dit hår? "Tænk på det som at anvende fugtighedscreme eller primer, før du anvender din makeup. Det skal være så grundlæggende.

Og krøllede piger tager også mærke til, fordi P & G-undersøgelser finder, at dit hår er endnu mere modtageligt for skade. Sørg for at inkorporere hyper-fugtighedsgivende konditioneringsprodukter i din daglige rutine og pop-biotinpiller, som kan hjælpe med at befæste tråde.

Selvfølgelig kan det i slutningen af dagen være uundgåeligt. Du har måske gjort alt, hvad du kan, men det står stadig, at der ikke sker noget i dine skuldre. Mens udvidelser måske begynder at se fristende, tænk to gange. Udover de astronomiske omkostninger har de en tendens til at forværre problemet. Siger Belkacemi, "Extensions giver dig i det mindste en ungdommelig følelse, psykologisk. Men de er også kontraproduktive, fordi de trækker på hovedbunden og kan forårsage udtynding og brud. "

En endnu enklere, billigere og uendelig køligere løsning? Du kan stadig skabe illusionen af længden med et stort snit og den rette tekstur. Belkacemi siger en all-one-længde, stump og lige stil vises længst, i modsætning til lag, der hugger op silhuetten og trækker øjet op.

Og hvis du tilfældigvis er velsignet med det ultra lange hår, voksede du ud i din ungdom, så glem ikke at kigge nærmere. Mens vi kunne passe mindre om de gammeldags forestillinger, der siger, at kvinder i en vis alder burde bære kortere stilarter (og vi håber, at du føler det samme!), Er der ingen benægtelse, at når du beskæftiger dig med store svinede ender takket være årene af misbrug og en øget frizz faktor - ja, hår bliver også frizzier med alder - det kan betyde, at du ville være bedre med en smuk, "lang" bob.Det er bedre at rocke en stil, der ser frisk ud end bare lang.

Demi være forbandet: Du vil have dine længder, uanset hvad måling, for at være stor.

Image
Image

Populært emne.