Hvad Beyoncé's Haircut kan gøre for dig

Hvad Beyoncé's Haircut kan gøre for dig
Hvad Beyoncé's Haircut kan gøre for dig
Anonim

Beyoncé ved sikkert, hvordan man fanger et publikum, hvad enten det er på Super Bowl, White House eller på koncertsteder rundt omkring i verden. Så det er ikke overraskende, at dronning Beys nye frisyre - en kort pixie cut og blond farve - har alle at tale. Allerede siden hendes Destiny's Child-dage har sangeren altid lang, voluminøs hår. Hun har brugt sin rimelige andel af tiden som en blondine (og hun havde faktisk kort blondt hår til sin rolle som Etta James i 2008's Cadillac Records, men det var bare en paryk), men det nye korte udseende er ret drastisk. MERE: Bedste Bangs For Your Face Shape

Image
Image

Så naturligvis undrer vi os: Hvorfor gjorde hun det? Desværre er det lidt svært at få penciled ind i fru Carters plan, så vi kan ikke spørge hende selv. Men vi fik et indblik i, hvordan en drastisk haircut kunne give dig lidt ekstra selvtillid og få dig til at føle dig godt godt. Sasha Fierce.YouBeauty Psychology Advisor Art Markman, Ph.D., siger at gøre en stor ændring som Beyoncés kan hjælpe du forstår bedre din indflydelse på andre og giver dig en stærkere følelse af selv.

Image
Image

"Når du får en stor forandring i dit udseende (frisyre eller farve, nye briller, ny modeudseende), bliver du mere opmærksom på det indtryk du laver på andre mennesker i et stykke tid. Du er lidt selvbevidst om forandringen, "tilføjer han," og derfor bruger du mere tid på at lægge vægt på, hvordan du påvirker andre mennesker. Det kan være forfriskende, fordi det hjælper dig med at se de positive måder, som du påvirker de mennesker omkring dig, "siger Markman. MERE: Psykologi af hår Selvfølgelig ved nogen som Beyoncé hendes indflydelse på sine fans, bemærker han, "så hendes radikale modeændringer er generelt en måde at provokere andre på at skrive om hende og få hende tilbage i offentligheden." Men hej, Vi vil ikke begrudge nogen (selv en berømthed) en lille ekstra tillid boost.Rita Hazan, frisør, der gav Beyonce hendes smukke gyldne farve, tilføjer, at en fed skønhed forandring kan være meget empowering. "Jeg elsker en dramatisk ændring. Det viser, at en kvinde er frygtløs og selvsikker - det er et meget stærkt udsagn, "siger hun. "En stor forandring ændrer en person fuldstændigt - de skal ændre deres måde at klæde sig og makeup på. Det er en komplet pakke. "For lidt mere kort hår inspiration, tjek nogle andre berømtheder, hvis dristige nedskæringer virkelig har lavet et indtryk.

Populært emne.