Sådan trimmer du dit eget hår

Sådan trimmer du dit eget hår
Sådan trimmer du dit eget hår
Anonim

Hvis split eller raggedy ender kører dig op ad muren, og du ikke kan komme ind i salonen til en trim, er der en måde, du kan gøre det alene - selvom vores ekspert fremhæver forsigtighed overhovedet. "At trimme dit eget hår bør kun ske i nødsituationer - noget mere, og det har alle mulige katastrofer", siger New York City salon ejer og stylist Mark Garrison.

Med den nødvendige advarsel bemærket, her er nogle vigtige regler for trimning af dit eget hår.

Har de rigtige værktøjer

En brede tandkamme giver dig mulighed for at børste håret, så det ligger fladt uden statisk tilstand. Garrison anbefaler at bruge Fiskars-saks derhjemme for en skarp, skarp snit; de er typisk omkring $ 10 for et billigt par.

Skær tørt hår med en lige kant

"Du får mere kontrol og vil reducere mindre, når håret er tørt", råder Garrison. Forlad fancy layering til fagfolk, og hold bare til en straight-across trim når du går alene.

Lad det være længere, end du vil have

Af indlysende grunde, der måske ikke virker så indlysende, når du samler saksene, skal du klippe håret lidt mindre end det du forestiller dig, siger Garrison. Det er altid lettere at gå tilbage og endda tingene ud, end det er at skulle bære en hestehale i de næste seks uger.

Prøv afskedsmetoden

Sektion to sider lige bag begge ører væk fra en tredje bagside. Træk derefter en forreste del foran skulderen, drej den, og samtidig holde den snoet med finger og tommelfinger, der fastgør den nederst, trim over enderne. Gentag processen på den anden side. Træk begge sektioner ned lige for at møde i midten under dit ansigt, hvis længden tillader det, for at se om de er ens. Juster efter behov. Derefter deles rygsektionen i to kamme i forkantene på hver side og derefter trimme på tværs, så bagsiden løber op med forsiden.

Blødgør kanten

Hvis du efter trimning på tværs af dig har fundet ud af, at du ikke vil have en blunt kant, skal du gå tilbage og "chip" til enderne på tværs med saksen for et feathery udseende. Dette skal gøres, mens sektionen stadig er snoet, og du holder den.

Split slut strategi

For at trimme splits, drej en 1-tommers snit hår rundt og hold den med en hånd. Med pegefingeren og tommelfingeren på den anden side skal du forsigtigt klemme sektionen og glide fingrene op mod hovedbunden. "De splittede ender spredes væk fra strengen - hent dine saks og trim enderne, hvor de stikker ud," siger Garrison.

Bølger og krøller tilgive

Endelig får den bølgede og krøllede blandt os en styling pause; en lille selv-trimme kan se godt ud på disse hårtyper. "Det er let at bemærke et slyngelagtigt stykke - stræk den lille sektion lidt ud med fingerspidserne og snip med saks," instruerer Garrison.

Ret og fint Pas på

Rigtigt og fint hår vil vise hvert træk, du laver, så Garrison siger, at denne hårtype skal være af højeste grad af selvdrejning og holde den kun til akutte split-snaps.

Brug et andet par øjne

Hvis det er muligt, våg ikke helt alene. Spørg en kompis eller en ven at se på dit hår bagfra, og sørg for, at det hele ser kosher ud.

MERE: Korte frisurer, der gjorde folk berømte

Populært emne.