Din Kombination Hair Shopping Guide

Din Kombination Hair Shopping Guide
Din Kombination Hair Shopping Guide
Anonim

Der er ingen ende på de tilgængelige oplysninger, når det kommer til at passe på en hudflade, der ikke er ensartet perfekt. Men dit hår er ikke immune over for egne problemer, uanset hvor dejligt du behandler det. Så hvad er en pige at gøre, når hendes hoved har at gøre med en blanding af problemer, der synes umulige at håndtere samtidig? Hvilket problem behandler du, når du har mere end et problem? Læs videre for svarene på dine hårplejemidler. (Og hvis du farve dit hår, skal du sørge for at tjekke vores indkøbsvejledning til farvebehandlet hår.)

Image
Image

Hvis dit hår er fint / limp + beskadiget

Problemet her er, at dybe konditioneringsbehandlinger generelt er super tunge og tykke, så finehårede mennesker har tendens til at se bort fra dem. Salon ejer Rodney Cutler siger, at fokus bør være på at befæste og styrke håret gennem forebyggelse og vedligeholdelse. Kig efter proteinbaserede produkter som Redken Extreme Anti-Snap, en let indladningsbehandling, der behandler og forhindrer skade, eller Redken Extreme CAT, en ugentlig proteinkompleks behandling, der hjælper med at rekonstruere hår uden at veje det ned.

"Hyppige haircuts, der skærer over splittede ender, vil også hjælpe med at genoprette håret tilbage til helbred og slippe af med dødt hår, der kan veje dig ned", anbefaler Cutler. "Prøv at undgå at bruge varme styling værktøjer, såsom straightening strygejern, hvilket kan være meget skadeligt for fint hår." Clayton Lee, Bumble & Bumble Creative Lead for Color, siger, at tykke, reparative behandlinger og balsam (som denne Klorane Mask With Desert Date) kan være passende selv for fint hår, men advarer om ansøgningsmetoder. "Sæt dem kun på beskadigede områder, ikke hvor som helst i nærheden af hovedbunden, så du kan klare et problem uden at gøre den anden værre," siger hun og henviser til det uhensigtsbestemte rotvolumen, som det hårde hår ofte mangler.

Hvis dit hår er fint + frizzy

Det sædvanlige forsvar mod frizz (udjævning af serum og cremer) virker ikke her, da læggeprodukter kun vil gøre fint hår ser lunt og fedtet ud. L'Oréal Professionnel-kunstner Drew Schaefering siger, at denne hårkombination har tendens til at være forårsaget af mangel på glathed, ikke fugt, så undgå at skrubbe det op. "Når du kommer ud af brusebadet, blød og tryk fugt ud, i stedet for at gnide det, hvilket vil skabe statisk elektricitet," siger han. Vi elsker microfiber håndklæder for deres evne til at opsuge vand uden at skrubbe hårets kutikula-gnidende gnidning frem og tilbage med et almindeligt håndklædefluffer op i hårets yderste "helvedesild".

Prøv at bruge en fintandekam til at blæse tør rundt hårlinjen; de tætspændte tænder i kammen hjælper med at glatte håret rundt i dit ansigt før resten af din styling. YouBeauty Cosmetic Chemistry Expert Ni'Kita Wilson siger, at en shampoo og balsam med en kort ingrediensliste er bedst, da ekstra blødgøringsmidler vil veje dig ned. "Det kan måske virke forkert, men silikonebaserede produkter er faktisk gode til denne hårkombinationstype, så længe du vælger den rigtige," siger hun. "Det er nemt at bruge for meget, når det kommer til cremer eller serum, der er beregnet til groft hår. I stedet vælger du en lyssprøjte eller tåge, der giver mulighed for mere kontrol. "Vi kan lide Ouidad Climate Control Frizz og Flyaway Fighter Taming Shine Spray.

Hvis du har krøller + flaky hovedbund

Først op arbejder en lille detektiv for at bestemme flake type, da tilstanden af din hovedbund spiller en stor rolle i hårets helbred. En varm oliebehandling, der masseres i hovedbunden, tager sig af enkel tørhed, siger Wilson. Hun foreslår at blande et par dråber pebermynteolie i en base af argan eller opvarmet kokosolie; det vil være stimulerende og nærende på samme tid. Hvis det ikke tager sig af forretninger, gå videre til de store kanoner. "Anti-skælvshampoo er kommet langt, men de kan stadig være helt tørre," siger Wilson. "Du skal være sikker på at følge med en udjævning, fugtgivende balsam til at genoplive og beskytte krøller." Prøv den hydratiserende TKO Ultimate Moisture Conditioner af Andre Walker Hair.Everyday Care kan også spille en vigtig rolle, ifølge Schaefering. "Shampoo dit hår ikke mere end to eller tre gange om ugen, og på ikke-vaskedage kan du bare skylle, anvende balsam til enderne og tage tid til at massere hovedbunden for at hjælpe med at fordele naturlige olier gennem hårets længde. "(Han kan lide L'Oréal Professionnel Mytisk Olie Nourishing Shampoo og Conditioner.)

Hvis du har olieagtig hovedbund + tørre ender

Denne ene udgør en smule udfordring, siger Wilson. Hun siger at håndtere oiliness med en vaske shampoo (se efter ordene "rense" eller "klare" på etiketten), og tag dig tid til at massere hovedbunden og skylle godt, for at fjerne overskydende talg og produktopbygning. Pantene's Damage Detox Deep Cleanse Purifying Shampoo er en god ugentlig dyb rengøringsmiddel. Vær opmærksom på, hvor dit hår skifter fra oliet til tørt, og anvend kun balsam til de udtrukne biter - ikke i nærheden af rødderne, tak! Styling er en anden mulighed for at bekæmpe begge problemer. Wilson foreslår en tør shampoo, som Alterna Cleanse Extend Translucent Dry Shampoo i Blå Blomst eller Mango Kokos, til at absorbere olie i hovedbunden og en fin olietåge, som det er en 10 Miracle Dry Oil Spray Plus Keratin med Argan Oil på ender (sørg for, at håret er lidt fugtigt, så olien absorberer let og hjælper med at låse eksisterende fugt).Så sørg for, at dine vaner ikke saboterer din bedste indsats.

Schaefering siger først at udelukke den mest oplagte sandsynlige årsag til ratty ender: varme styling. Det er en absolut nødvendighed at bruge et termisk beskyttelsesmiddel, som Style Sexy Hair 450 Degree Protect Heat Defence Hot Tool Spray, inden du når frem til din tørretumbler eller fladjern. Tilslut lidt videnskab til din dag med såkaldt split-ende mending produkter (der er muligheder fra Nexxus og Tresemmé). Wilson siger, at de i det væsentlige kun er båndhjælpemidler til det underliggende problem - kun et par saks vil virkelig slippe af med splitte ender - men hun sværger, at de rent faktisk arbejder. "De er lavet med et bestemt forhold af polymerer, der holder sammen takket være ionisk binding. De forbliver forbundet selv på håret og glider de splitte ender, "siger hun.

Populært emne.