Sådan skærer du dine egne bangs af Bang Type

Sådan skærer du dine egne bangs af Bang Type
Sådan skærer du dine egne bangs af Bang Type
Anonim
Image
Image

OK, vi ved alle, at du ikke er formodede at skære dit eget pande. Men sommetider kan en skør plan, et stramt budget og andre livskomplikationer komme i vejen for et salonbesøg. Så vi spurgte nogle af de øverste fordele for at få tips om, hvordan man gør det selv uden at se ud som om du har gennemgået noget forfærdeligt hjemmeforsøg.

For første gang bang cut, er det altid bedst at gå til en professionel, men imellem udnævnelser (de vokser så darn hurtigt!) Sommetider må man selv tage sig af sig selv.

Først skal du sørge for at bruge det rigtige værktøj. Cuticle saks arbejde godt, eller køb hår skære saks fra en lokal handel butik som Sally Beauty Supply, rådgiver stylist Alissa Smith, der er kaldt "dronningen af bangs" på Mèche Salon i Beverly Hills. Du behøver ikke bruge mere end $ 50 for et kvalitetspar.

Arbejd på tørt hår og vink altid dine skære lodret til "chip" i håret langsomt med saksespidserne. "Skær aldrig som om du ville have et stykke papir - det staver engagement!" Advarer L'Oréal Professionnel Artist Pepper Pastor, der spritzes mytisk olieforstærkende mælk på bånd til at tæmme flyvebaner og holde tråde fra at skifte før trimning.

Den trimmetode, du skal bruge, afhænger af hvilken slags bang du har (find ud af, hvilke smørfarver der er bedst til dit ansigtsform her). En bonus er, at alle typer frynser barberer årene fra ansigtet og får det til at virke mere svelte. "Bangs naturligt konturer ansigtet og åbner det for at vise frem kindbenet og funktionerne", siger Red Door Spa National Training Director Woody Michleb, af den ungdomsdrivelige stil. Her kan man spile den rigtige trimningsteknik afhængigt af dit ansigt stil.

Image
Image

Side-fejet bangs"Sidekanten er meget smigrende på alle," siger Michleb af kom-hither look. Øjenbryn spiller en central rolle for at bestemme hvilken side der er mest smigrende for feje find ud af hvilken pande der er højere, og det kortere bang skal falde på den anden side for det bedste supplement. Tag den fulde trekantformede bang sektion og led den til modsat side, som du vil have det til at falde på, skære ind i det med dine saks punkter. Lad derefter gå, og brug fingerspidserne til at skubbe tråde tilbage til den foretrukne side.

Image
Image

Korte stumperFor det første en advarsel: Det er de vanskeligste smirkler at skære dig selv, så fortsæt med forsigtighed ved at skære længere end du tror først. Brug en kam til at holde dine tråde stramt (men ikke for stramt!) Og skær derefter lige på tværs, mens du stadig holder pande på plads med en kam, råder Smith. "Et godt trick for en ret linje er at skære fra center til venstre hjørne og derefter fra højre hjørne til center hvis du er højrehåndet - og hvis du er lefty, gå modsat, fra center til højre og venstre hjørne at centrere, "tilføjer hun.

Image
Image

U-formede bangs"Brigitte Bardot satte virkelig baren højt på 60'erne med disse skønheder!" Siger Smith. Tag et centerafsnit så bredt som mellemrummet mellem dine bryn og skær med en saks, der peger opad for at bestemme midterlængden, der vil lede de to andre sektioner. Så tag en side sektion og over-direkte det ved at trække det over den første sektion, du lige skærer, og pege op med saks til trim, instruerer Smith. Gentag på den anden side. Du får en moderne version, der er kortere i midten og længere ved templerne.

Image
Image

Long fringe bangs "Dette er en sikker længde for en person, der ikke har haft en frynse før, og hvem vil tage det første skridt," siger Michleb. Smith giver disse instruktioner, som hun siger er det enkleste af alt at gøre hjemme: Tag hele bangsektionen fra tempel til tempel og drej det hele sammen mod midten som et reb. Med din saks pegede ned, skåret i håret i en "tygge" bevægelse ned i det snoede afsnit for at skabe bløde, lange pand. Prøv at splitte pande ned i midten for en midtparti variation, som Adele ofte rocker.

Image
Image

Hakkede Bangs"Disse smil er ganske tilgivende, så det er sjovt med dette!" Siger Smith, af den stil vi ofte ser parret med en pixie cut. Tag tilfældige underafsnit fra bang sektionen, og drej dem lige ned. I stedet for at skære ned vinker du din saks til venstre eller højre og åbner og lukker saksen, mens du flytter ned strengene. "Skub dem ud for at se, hvad du har, og følg derefter trinene, indtil du har oprettet den perfekte Winona Ryder circa 1994-frynse", siger Smith .

En sidste advarsel … Medmindre du er meget dygtig, kan det være skræmmende og skævt efter et par runder, gentagne gange at skære dit eget smør, så hvis en ekspert tager den perfekte frynse til dig, skal du tjekke disse bang-saloner, som vores eksperter henter fra. Til steder i nærheden af dig: Red Door Spa, L'Oréal Professionnel saloner og Mèche Salon.

Populært emne.