Skønhedshemmeligheder fra det amerikanske olympiske kunstskøjtelag (eksklusivt!)

Skønhedshemmeligheder fra det amerikanske olympiske kunstskøjtelag (eksklusivt!)
Skønhedshemmeligheder fra det amerikanske olympiske kunstskøjtelag (eksklusivt!)
Anonim

Hvert fjerde år er verden fascineret, mens kunstskøjtere, der i hvert fald i det mindste er atleter, fanger med en glimrende følelse af kunstneri, mens de udfører fysiske præstationer af nåde på is. Og det er alt sammen gjort på 4 mm millimeter stålklinger, mens du har flere paljetter end Liberace. Damerne i det amerikanske olympiske skøjteløb har skønhedstips, der virkelig er slagmarketestet under lyse lys og høje kardiokrav. Her afslører de for os trickene bag at ramme twizzles og triple lutzes med nary et hår ude af sted. Lad spillene begynde!

Image
Image

Ashley Wagner - Damer

"Når du træder på isen, går det første indtryk langt, og hår og makeup kan hjælpe med at tegne publikum ved at forbedre karakteren du skildrer," forklarer Ashley Wagner, 22, som skal skate til "Samson & Delilah "I Sochi. "Jeg elsker at spille en stærk personlighed som Delilah, hun er en spøgnende temptress, så mit udseende bliver et mellemøstlig inspireret katteøje, kindben i miles og en stærk bærelæbe," tilføjer hun spændende.

Tricks of the trade:

 • Sort ser hårdt ud mod sine lyseblå øjne, så Wagner i stedet favoriserer røgbrunt i krøllen og guldskyggen på låget til dybde.
 • Hun skiver tips fra CoverGirl læbestifter i en gammel øjenskyggepotte for at skabe skræddersyet læbestift, der supplerer hendes kjoleundertoner.
 • Sunkissed højdepunkter er et must for denne Cali pige, og Champions Hair Salon (vi kunne ikke gøre det op, folk) i Lake Forest, Californien, er hendes go-to til en lysende blanding af bronde.
 • For en slank bun, der ikke ligner afvejet "hjelmhoved", plager hun først rødderne til en volumenbase. Derefter snojer hun en høj bolle og sikrer sig ved at spænde ned med et nær-usynligt Conair hårnet. En spritzing af Pantene hairspray holder alt på plads.
Image
Image

Meryl Davis - Isdans

Overvejet det stærkeste håb for amerikansk guld i skøjteløb, Meryl Davis, 27, vil udføre til "Scheherazade" med partner Charlie White, 26. "Den persiske indflydelse betyder, at jeg kan spille ud af normen med eksotiske makeupfarver!" Siger hun om det modige udseende, hun planlægger at bære. Se efter pandebåndet, hun blev olympisk værdig med smykkepynt, og den matchende lavendel midriff-kjole kjole, som skøjter sømstress duo Stephanie Miller og Luanne Williams skabt for at bringe dekadent fortællingen til liv.

Tricks of the trade:

 • "Sund hud er smuk hud, og jeg bærer solcreme hver dag, selvom jeg går lige til en skøjtebane!" Siger hun og tilføjer, at hun blev opmærksom på beskyttelse efter hendes mors kamp med hudkræft for nogle år siden.
 • Davis holder håret på plads med Goody Spin Pins, der ligner små skruer. "De er samlede livreddere, når jeg kaster rundt, fordi de holder håret fra at glide ud," siger hun. (Varemærket hævder, at kun to spin-pins gør arbejdet med 20 bobby pins.)
 • For at holde dyb farve på læber og tænder, primerer primærprinsen sin pud med fundament, så påfører læbestift, og til sidst blår med et Puffs væv lige før træning på isen.
Image
Image

Gracie Gold - Ladies

"Jo større bolle, jo bedre!" Siger Gracie Gold, 18, den nykronede amerikanske nationale mester. Skating til Tchaikovsky's "Sleeping Beauty", hun planlægger at parre en erklæring bun med en brændende rød læbe, der sætter den brilliant blå skøjteløfte hendes mor hjulpet med at designe. Hendes signaturskygge er CoverGirl Lip Perfection i Hot # 305, påført med en læbe børste til skarp præcision. "Jeg holder altid mine læber matte, ellers er du nødt til at bekymre dig om udtværning, mens du laver en sport, og du har brug for din koncentration koncentreret om dit program," forklarer hun.

Tricks of the trade:

 • "Det kræver træning at få en skøjtebunke," indrømmer guld. Hun præparer hår med tør shampoo på rødder og ender for at skabe "fluffy" hårtekstur, der gør det lettere at bygge en voluminøs bolle. Hun spoler derefter bunken og krydser bobby pins i "x" formation for hold.
 • Guld holder huden klar ved altid at rense sminke ud før sengetid med Olay Fresh Effects klud. "De lugter godt, arbejder hurtigt og hjælper min hud ånde!" Siger hun.
 • Falske lash strips har været i vejen i fortiden. Hun foretrækker at starte med en lash-building base frakke, og derefter topping med en volumizing formel for no-hassle drama.
Image
Image

Marissa Castelli - Par

James Bond fans er med til en godbid, når Marissa Castelli, 23, og partner Simon Shnapir, 26, tager til isen med "Skyfall" i deres gratis skate. "Det handler om en slank bun, røde læber og masser af konturer for at hjælpe med at fortolke den sexede følelse af koreografi!" Siger Castelli. Håret holdes perfekt på plads med "ginormous" bobby pins, hun finder på hendes lokale Rhode Island LaBrie Dance boutique (de fleste dansebutikker bærer dem) og med generøse mængder marokkanskOil hårspray.

Tricks of the trade:

 • For den perfekte frie frie læbe lægger Castelli altid ud og fylder med sin yndlings Chanel Rosewood liner, der popper og klæber til enhver farve at følge. Bobbi Brown Burnt Red læbestift er hendes nuværende topper af valg.
 • For at konturere, laver hun et "and-ansigt" og fejer NARS Bronzing Powder i Laguna under kindben, omkring hårlinjen, kæbenet, næsens sider og over hendes øverste læbe.
 • En fan af eyeliner, siger hun, at Tarte vandtæt Amazonas Clay gel varer gennem de lyse lys og sved af konkurrence.
 • "Jeg plejede at bruge dyre makeup børster, men jeg tilfældigt fik en Sonia Kashuk børste på Target for nogle år siden, og kan ikke tro, hvor fantastisk det er!" Hun deler.
Image
Image

Madison Chock - Isdans

Skating som Cosette fra Les Miserables, Madison Chock, 21, håber at indhente den tragiske kærlighedshistorie med partner Evan Bates, 24. Som mange isdansere har Chock glæde af, at håret løsner for at udføre. "Langt hår, der flyder med dit nederdel, er smukt og kan give en følelse af drama til dine danselinjer," forklarer hun. "Men det betyder ikke, at det ikke blæser overalt! Jeg hårspray, så krølle med et jern, så hårspray det igen, og håber på det bedste, "tilføjer hun.

Tricks of the trade:

 • Makeup indstilling spray er hendes must. Hvis huden føles normal, afslutter hun sminke med en sprøjtning af Urban Decay's All Nighter. Når det er koldt, og hendes ansigt er tørt, bruger hun den mere fugtgivende MAC Fix + til en hydreret finish.
 • For at fange Cosette's bløde elegance, vil Chock bruge en palette af brune skygger og en lyserød læbe. "En japansk fan gav mig Shisiedos læbestift i PK705-det er den mest perfekte lyserøde farve og vil være på mine læber!" (Vi er ked af at rapportere, at den er ophørt.)
 • For at behandle rødme, der forværres af den kølige skøjtebane, bruger Chock Rodan + Fields til at berolige en række følsomme hudprodukter. "Det hjælper rødheden meget!" Siger hun.

Populært emne.