Post-Workout Hair Tips fra nogen, der altid sveder

Post-Workout Hair Tips fra nogen, der altid sveder
Post-Workout Hair Tips fra nogen, der altid sveder
Anonim

For dem, der er forfærdet over den opdrættede magt på afgrødepladen til foråret, er træner Katia Pryce både svar og inspiration. Hendes vanedannende metode, KP DanceBody, i New York City opfordrer deltagere til at lade håret falde ned, mens de danner vej til en slankere trimmerfysik. Du kan svede sammen med hengivne modetyper, arty freelancere og tonede Tribeca moms på hendes pop-up dance parties hver uge. Katia er den sjældne race af træner, der virkelig gør tiden flyve forbi, mens du planker dig til fladere abs, mens Beyoncé og Solange synger sammen. Hun giver også motivation med ren eksempel - hendes misundelsesværdige abs er de ting, der normalt produceres kun via Photoshop.

Måske endnu mere imponerende, på en eller anden måde formår hun at se altid svedtendens. Udover sine populære klasser uddanner hun private kunder over hele byen, og det er ikke nogen fremmed, at man skal se godt ud på farten efter træningen. Vi pressede fitness-guruen til efterspørgsel efter at have spildt på hendes hårbehov og strategier. Læs videre for hendes yndlingsprodukter og -teknikker. Mange er forfriskende klassikere, du kan hente på dit lokale apotek!

Da du arbejder en sved hver dag, skal du ofte vaske dit hår. Har du nogle "hellige gral" produkter for at holde det tørret ud?

jeg kærlighed Aussie 3 Minute Miracle conditioner. Det fugter og fjerner mit hår i sekunder. Mit hår bliver så tangly efter klassen, og denne balsam røber ikke rundt og er ikke alt for dyrt!

Tag os gennem resten af din hårpleje rutine.

Når jeg kommer ud af brusebadet, bruger jeg konditionsolie Shu Uemura Essence Absolue Oil på fugtigt hår. Det giver en vis kontrol, men er meget lys. Når jeg begynder at svede, skaber det faktisk en rigtig smuk bølge. Mine ender kan blive tørre og frizzy, fordi jeg er nødt til at brusebad så ofte, så at glatte det ned og holde det under kontrol Jeg bruger Alterna Bamboo Glat Kendi Olietørre Olietåge. Det er som en øjeblikkelig keratinbehandling!

Hår kan blive helt frizzy efter og imellem træning-jeg elsker at trække den i en slicked-back bun (ser altid chic!) Og bruge John Friedas hemmelige våben til at glatte ned flyvevejen. Jeg har brugt det i årevis, og det vejer ikke dit hår overhovedet. Jeg elsker også at bruge Oscar Blandi Dry Shampoo, hvis jeg ikke sveder for meget og vil redde min frisure for at gå ud.

Jeg elsker din høj energi metode, men det indebærer helt sikkert en masse bevægelser, der kan føre til hestehale dishevelment. Jeg ved nogle gange, at du bare går med det og lad håret flyve, men for dem der har brug for at få deres hår ud af deres ansigter, er der nogle særlige elastiske mærker, som du føler er den sikreste, når du danser?

Med hensyn til hår i løbet af klassen er det virkelig svært at holde det kontrolleret, og jeg har brugt alt! Det er jo nogle gange, det er nemmere at bare forlade det og blive vild! Hårbåndene med gummien er sammenflettet, er ikke gode til dit hår, fordi de potentielt kan rive det ud. Jeg bruger den gamle skole Goody klassiske sorte hårbånd og dobbelt op med to, når jeg ponyer den tilbage.

Sweaty Betty gør dette super unikke hårbånd, der ligner telefon cording. Det ser ud til, at det ville skade dit hår, men faktisk glider let ud, da der ikke er nogen kanter. Det har et godt godt greb også-ikke værd at tjekke ud, da de gør et sødt armbånd i mellemtiden.

Enhver stil tips til ikke ligner en slob fra træning til at gå ud?

Jeg har måttet gøre det til stort set hver middag jeg nogensinde har været på! Hvis du ikke har tid eller glemmer skift af tøj, skal du bære Michi leggings. Disse leggings har alle forskellige stilarter med sexet plader, der ligner, at de er beregnet til at blive slidt. Par det med et sødt sæt hæle, og du er indstillet. Jeg vil foreslå at ændre din top dog.

For hud, slippe af med skinnet! Obvi du skal vaske dit ansigt, men hvis du ikke har tid, sælger Clean and Clear fantastiske olieblottende plader, der tager skinnet med det samme. Jeg elsker L'Oreal's Double Extend Mascara i vandtæt - det gør smukt lange vipper og sveder ikke. En mindre ting at skulle røre ved. Jeg elsker også Kai deodorant - Kai har en delikat let duft, der er lidt mere speciel end din gennemsnitlige deodorant, og det er fantastisk, hvis du glemmer at pakke en parfume i din sportsveske.

Jeg ved, du følger Paleo diæten - fortæl mig hvorfor. Det er en høj protein kost, så har du bemærket en ændring i dit hår, da du har overholdt sine principper?

Jeg elsker Paleo-stilen ved at spise fordi jeg aldrig føler mig berøvet, og jeg føler mig altid lys og læner. Det sletter al mulig opblæsning fra billedet. Jeg har helt sikkert bemærket en ændring i mit hår, hud og negle ved at spise Paleo-vejen.

Mit hår er skinnere og vokser hurtigere. Mine negle vokser også hurtigere og er stærkere. Min hud er meget klarere uden mælk og korn! Acne har altid været et stort problem for mig med det beløb, jeg træner ud, nu er det meget mindre af et problem. Især cystisk acne blev det bogstaveligt talt forsvundet, efter at jeg begyndte min 80/20 Paleo-stil at spise (80 procent Paleo, 20 procent snyd … fordi du ikke kan leve uden dem).

Populært emne.