Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere

Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Anonim

Hvis du nogensinde har stået foran spejlet, slog i håret og villet det, vovede det, at vokse, så forstår du den frustration, der kommer med hår, der bare ikke længere kommer.

Uanset om du beklager den dristige pixie cut eller bare ønsker at du kan ændre dit udseende uden splurging på extensions, hvilket gør dit hår vokse hurtigere er vanskelig. Men det er ikke en fortabt årsag: Forbedring af hårets sundhed og fodring af din krop er de rigtige næringsstoffer til sundt hår på vej til længere stærkere tråde. Alle har en specifik hårcyklus for hvert hår på kroppen, bemærker Dr. Francesca Fusco, CLEAR Scalp og Hair Dermatologist, så nogle kvinder vil have hår, der vokser hurtigt, mens andre kan have en langt længere cyklus. Et produkt, Latisse, virker ved at udvide vækstcyklusen for øjenvipper. Men desværre er der ikke noget derude, der gør det samme på din hovedbund.

"Der er ingen dokumenteret pille, som jeg ved, som vil dramatisk øge hårvæksten; Men med hård hudbund og hårpleje bliver dit hår stærkt, elastisk og sundt ", siger Dr. Fusco. I modsætning til den populære tro vil det ikke påvirke, hvor hurtigt dit hår vokser enten (undskyld!). Selv om der ikke er nogen magisk pille, kan du pop eller serum du kan anvende, der vil omdanne dig til Rapunzel, der er andre måder at påvirke din hastighed for hårvækst. Det er muligt, at du har et underliggende problem: du får ikke de rigtige næringsstoffer, dit hår er svagt og bryder derfor på et bestemt tidspunkt, eller måske er dine stressniveauer så høje, at det forstyrrer din hårvækst.

Ved at hænge ind på disse faktorer kan du øge hårets sundhed og give dine låse lidt ekstra opmuntring.

Sund hovedbund, sundt hår

"Hovedbunden er den hud, hårsækkene sidder i," siger Fusco, og det er her hvor hver follikel modtager blodforsyningen, så den bliver stærk. Hvis du viser din hovedbund en lille TLC og sørg for at den er næret og sund, så bliver dit hår til gengæld sundt, stærkere og mere modstandsdygtigt over for brud, så det kan nå nye længder. (Se hovedbundsspørgsmål nedenfor.)

Bolster imod brud

Vurder dit hårs sundhed. Hvis det er tørt eller beskadiget, betyder det, at det sandsynligvis går i stykker, før det kan nå en vis længde, hvilket giver den illusion, at den vokser langsomt. "Daglige varmeværktøjer, kemikalier, konstant trækkraft fra forlængelser - kan alle lægge for meget stress på håret, der får det til at bryde," siger Dr. Fusco. Check for split ends eller endda små knuder midshaft, som også kan indikere svage punkter i fare for brud. For at give dine tråde et bedre skud i voksende lang og stærk, skære ned på den hensynsløse styling, der kan føre til brud. Varmestil oftere, børst forsigtigt og brug en fugtighedsbevarende og reparativ hårmaske til at hydrere håret og nære hovedbunden, hvor håret får størstedelen af sin styrke.

Læg op på næringsstoffer

Hvis du er lav i specifikke næringsstoffer, der er afgørende for hårets sundhed, kan supplerende hjælpe. Se efter et multivitamin, der er formuleret specielt til hår, negle og hud (det vil sige på etiketten) for at sikre, at det har disse vigtige næringsstoffer til hårets sundhed: B-vitaminer, biotin, cystein, vitamin C. "Protein er hårets bedste ven, "Siger Dr. Fusco, ligesom omega-3 fedtsyrer. Reach for sunde proteiner som æg og fisk og undgå fasting eller yoyo slankekure. Disse kan fratage din krop af disse vigtige byggesten til en sund hovedbund og hår.

Stop stress

Vi ved allerede for meget stress er dårligt for sundhed og skønhed, men vidste du, at der også er en kendt sammenhæng mellem stress og hårtab? "Når det er konstant, kan det forårsage spiking af cortisolniveauer, og dette kan bidrage til øget hårfjerning," siger Dr. Fusco. For at lindre stress og dets skadelige virkninger på dit hår, prøv meditation, regelmæssig motion, holde en regelmæssig søvnplan eller enhver anden aktivitet, som du ved, hjælper med at lette dine stressniveauer.

Populært emne.