Er det søvnløshed?

Er det søvnløshed?
Er det søvnløshed?
Anonim

Ud over bløde øjne, under øjne cirkler, der fortsætter i flere dage, og at "Se ikke engang på mig, medmindre du har kaffe" -emoranor, kan søvnløshed øge din risiko for mere alvorlige sundhedsforhold, som et hjerteanfald.

  • Har du svært ved at falde i søvn? Du har en 45 procent større risiko for hjerteanfald end dem, der konkret ud med lethed.
  • Find det umuligt at blive i søvn? Du er 30 procent mere tilbøjelige til at få et hjerteanfald end folk, der sover gennem natten.
  • Og endelig, hvis du vågner at føle dig træt og uhæmmet, har du en 27 procent højere risiko for hjerteanfald end folk, der begynder dagen at føle sig forfrisket.

QUIZ: Får du nok søvn? Disse resultater, der er rapporteret i en nylig norsk undersøgelse, er bare de seneste i en masse forskning, der har vist de negative virkninger, søvnløshed har på kroppens kardiovaskulære system. Fra højt blodtryk og betændelse mod slagtilfælde og hjertesygdom er det klart, at fange nok z'er er vigtigt for en sund krop, men hvad der ikke er så klart er definitionen på søvnløshed og hvorvidt de en eller to søvnløse nætter passer til regningen. Hvordan man fortæller om det er søvnløshed"Teknisk er søvnløshed defineret som enten ikke at kunne komme i seng i første omgang eller ikke være i stand til at komme i seng igen efter at have vågnet", ifølge YouDocs, Dr. Oz og Dr. Roizen. Mens akutte episoder af søvnløshed kan vare i et par dage varer kronisk søvnløshed i mindst en måned og kan fortsætte med at forekomme i årevis. MERE: Søvn påvirker din hud Hvad er vigtigt, er at kunne identificere søvnproblemer tidligt før de udvikler sig til en kronisk tilstand. Uanset om du har problemer med at falde i søvn, opholder sig i søvn, eller du vågner dig, føler dig træt og uopretet, er sårbarhedskendetegnene forskellige for hver person. Stress, visse medicin, kost og motion er alle faktorer, som kan påvirke din søvncyklus. Tag denne quiz for at finde ud af, om du får nok lukkede øjne om natten og derefter check med din læge for at finde ud af de bedste metoder til at regulere dine sovemønstre. Dit hjerte vil takke dig. MERE: Tabe sig, mens du sover

Populært emne.