7 Top Hair Pros deler deres bedste Anti-Frizz Styling Tips

7 Top Hair Pros deler deres bedste Anti-Frizz Styling Tips
7 Top Hair Pros deler deres bedste Anti-Frizz Styling Tips
Anonim

Hundens sommerdage er endelig her. Oversættelse: Vi går alle fra at klage over, hvor forfærdeligt denne vinter var med sin polar hvirvel og alt for at beklage, hvordan fugtigheden ødelægger vores hår. Vi har alle varierende grader af frizz-problemer, selv de af os med typisk lige fint hår. Så vi spurgte nogle af vores yndlingsstileister at veje ind med deres bedste tips til at holde flyvevande til et minimum, når temperaturen svækker. Harry Josh, celebrity stylist og international kreativ konsulent for John Frieda

 • Må ikke håndklæde tørt hår! Påfør et frizz-kampprodukt (som John Frieda Frizz Ease Expert Finish Polering Serum, $ 10) straks til vådt hår, så snart du træder ud af bruser. Så snart håret begynder at tørre, vil det begynde at frizz.
 • Blødtør hår i sektioner, og sørg for, at de er helt tørre. Fugt vil blive til frizz. Og invester i en god tørretumbler (som Harry Josh Pro Tools Pro Dryer 2000, $ 300). Det vil ikke kun spare dig tid, men vil redde håret fra skade, da du ikke vil gå igen og igen de samme hårstykker for at få dem til at tørre.
 • Brug en rund børste til at give dig selv den bedste udblæsning. Piger med mere tekstur til deres hår bør bruge en mindre tønde til mere kontrol for at trække håret undervist. Piger med lige hår skal bruge en større tønde for volumen og form.
 • Sørg for, at dit hår er helt tørt, før du anvender et varmeværktøj!
 • Blæse ud onde områder først, så de har mindre tid til frizz. Det betyder pande eller dele af din krone, der kan have tendens til at blive ekstra uklar.

Mylo, Stylist på Rita Hazan Salon i New York City

 • Jeg kan godt lide at bruge en rettegel, før du tørrer håret og derefter bruger en lille smule olie i enden. En af mine yndlingsgeler er Phyto Sculpting Gel, og min yndlingsolie er Oribe Gold Lust.

Woody Michelb, kreativ direktør ved Elizabeth Arden Red Door Spa

 • Hold hårdysens dyse peget på børsten, men ikke ved at røre håret, mens du styler med penslen. Med fint hår skal du vælge tykkere sektioner (2-3 inches dyb) for at sikre dig kontrol. Hvis din dyse er bred, er det fantastisk at skabe volumen, mens en slankere åbning på enden af en dyse er bedre til at gøre håret glat og lige. Sørg også for at følge hårets retning nedad med penslen. Ved at målrette din dyse og luftstrømmen overalt vil der skabes flydende hår og frizzy cuticles.
 • For en hurtig hurtigopklemning i hjemmet skal du bruge Kerastase Nutri-thermique-systemet. Systemet indeholder en shampoo, dyb maske og efterlader i balsam, der virker sammen for at give hårblødhed og glans, glatte og polerede ender og UV-beskyttelse til den ultimative antioxidantbarriere, som bevarer ernæring!

Steve Waldman, Matrix Artist

 • Nogle råd om anvendelse af frizz serum: Hvis det er en spray (som Biolage Hydrasource Hydra-Seal Spray, $ 16), emulgerer den først i dine hænder. Hvis du sprøjter det direkte på dit hår, vil produktet sive ind i de beskadigede pletter i stedet for at blive jævnt fordelt.

Jen Atkin, celebrity stylist

 • For hår, der skal nix frizz og forbedre den naturlige krølle, skal du starte med fugtigt hår og anvende marokkansk oliekrøldefinerende creme. Brug et par pumper og arbejde gennem hår. Tag 1-tommers sektioner og drej dem over hele dit hoved. Tag derefter en diffusor og begynd at tørre. Da rødderne har den længste tørring, og krøllet hår har tendens til at være naturligt frizzy, forhindrer enderne i at tørre ud ved at starte ved rødderne. Når det er tørt, definer krøllerne ved at klemme enderne og ruche fra midten opad.
 • For dem med lige hår, der ønsker en blød bølge uden frizz, spray Sacha Juan Ocean Mist i håndklædetørret hår. Start på toppen, fastgør en duck bill klip på plads. Gentag, mens du lader 1 til 2 tommer hævede sektioner mellem hvert klip. (Pas på ikke præcision, da variationen vil øge den naturlige bølgeffekt.) Hold blæserøret 6 inches væk fra din hovedbund og begynd at tørre. Når du er tør, fjern klipperne for at afsløre bølgerne. Afslut udseendet med Osmo Clay Wax pieced gennem enderne.

Gina Guercia, Oscar Blandi Brand Ambassadør & Produktudviklingschef

 • Påfør Oscar Blandi Polish Blow Out Creme til fugtigt hår, der arbejder fra bunden op, før det tørres med en naturlig børste. Dette vil medvirke til at minimere tørretiden og modstå fugtighed.
 • Når du er færdig med at tørre, fastgør håret i en bolle øverst på hovedet og lad håret køle i mindst en time. Dette låses i din stil og forhindrer også rødder i at blive fladt.

Jon Reyman, Master Hairstylist, Grundlægger af LA's Spoke & Weal og Jon Reyman Pro

 • Brug en lys shampoo, så det ikke overstiger dit hårfrit hår kommer ofte fra, at håret er tørt. En lys shampoo betyder ikke ultra rensning, snarere en højkvalitets fugtgivende shampoo som Aveda Dry Remedy eller udglatning shampoo som Aveda's Smooth Infusion-værker.
 • Brug et medium til rige balsam for at hjælpe med at glatte krybdyr ned. Rige balsamere giver vægt og fugt til hårstrenge, som hjælper med at holde tråde sammen og afgjort.

Nye anti-frizz-produkter kræver dage med glat hår:

JavaScript er for øjeblikket deaktiveret i denne browser. Genaktiver den for at se dette indhold.
JavaScript er for øjeblikket deaktiveret i denne browser. Genaktiver den for at se dette indhold.

Tresemmé Keratin Smooth Illuminating Shine Spray, $ 5, tames frizz i 48 timer (når den bruges sammen med Keratin Smooth Hair Care System). Aussie 3 Minute Miracle Smooth, $ 4, hævder 24-timers frizz kontrol. L'Oréal Paris Avanceret Frisure Frizz Vanisher Cream, $ 5, glatter håret i tre dage. L'Oréal Professionnel Liss Ubegrænset udglatning Dual Serum, $ 26, giver fire dages glathed selv i 80 procent fugtighed (når den bruges med Liss Unlimited haircare system).

Populært emne.