6 enkle tips til at reducere din tørretid i halvdelen

6 enkle tips til at reducere din tørretid i halvdelen
6 enkle tips til at reducere din tørretid i halvdelen
Anonim

Med tiden at blæse tørre dit hår er en enorm tid suger. Og på en travl hverdag, hvem har den luksus- eller energi-at bruge 20+ minutter tørring og styling til perfektion? Vi gør det bestemt ikke. For at tilføje skændsel til skade, hver gang du tager et varmt værktøj til dine tråde - hvad enten det er tørretumbler, krøllejern, varmtvalser eller fladt jern - beskadiger du dem lidt mere.

"Varmen fra en tørretumbler bryder keratinproteinerne ned i håret, hvilket får håret til at tabe styrke og elasticitet," forklarer Joseph J. Cincotta, Ph.D., produktudvikler for Color Wow, "og bliver mere tilbøjelige til at bryde. "Det er også ekstremt dehydrering, en anden faktor, der fører til brud. Og hvis du farve dit hår, kan varmen få det til at falme hurtigere.

Fint hår, på grund af dets mindre diameter og mangel på cortex, er mere tilbøjelige til at beskadige varme, siger Dr. Cincotta, hvilket gør en hurtigere tørtørrering endnu vigtigere. Tykkere hår kan tåle mere varme, da det holder længere på fugt, men det tager også længere tid at tørre, noterer frisør Nicole Pascual fra Sally Hershberger LA. "Faktor mere tid, tålmodighed, og træk i virkelig tørring og styling disse hårtyper."

Især for damer med krøllet hår eller uhyggelig frizz, er en tørretumbler et vigtigt redskab til dodging en dårlig hårdag. På toppen af at forsøge at sprænge dit slag tørrer og gøre din stil længere, bruger et par tricks til at fremskynde hele processen, hjælper du med at forhindre skade på håret og give dig nogle dyrebare tid tilbage.

1. Håndklæde-tør med et microfiber håndklæde. Så snart du træder ud af brusebadet, så skub så meget fugt ud af dit hår som du kan. "Dette giver dig allerede en start og sikrer, at du ikke tørrer dit hår for evigt," siger Pascual. Mikrofiberhåndklæder er superabsorberende, så det tager mere fugt end bomuld, og det tørrer hurtigt. Og altid presse; gnid aldrig! Det vil rive op på din cuticle (hårets overflade, som ligner helvedesild på taget), hvilket gør dine tråde mere "porøse", forklarer Cincotta. Dette betyder at kutiklen er hævet, så vandet let kan leech eller fordampe, hvilket gør håret mere modtageligt for dehydrering og varmetab.

2. Styr varmen. Peg dysen på din tørretumbler ned i hårets aksel, fra rod til ende. "Dette vil skubbe vandet ud af håret hurtigere end inkonsekvente, sporadiske bevægelser," siger Pascual. Det hjælper også med at eliminere frizz og holde kutiklet liggende fladt, da du arbejder med hårets retning i stedet for mod det.

3. Tør i sektioner. Brug et hår elastik eller klip, opdele hår i mindre sektioner. Derefter tørres hver af dem ad gangen, indtil hele hovedet er færdigt. Dette giver dig mulighed for at tørre hver hurtigere og mere effektivt, så du vil skære ned på tørretiden generelt.

4. Hold varmen i bevægelse. "Lad aldrig varmen forblive stagnerende," siger Pascual, da dette kan være yderst skadeligt og føre til overdreven tørring. I stedet skal du fortsætte med at flytte varmen ned over hårakslen igen og igen for at holde tingene flydende.

5. Køb en bedre tørretumbler. Investering i en højkvalitets tørretumbler kommer med nogle store fordele, hvis du bruger det korrekt. En top-notch slagtørrer vil kunne opvarme hurtigere og fremskynde din tørretid. "Men jo højere varmekapacitet er jo mere plads til fejl og ulykker," siger Pascual. Så lær altid at bruge det nye varme værktøj, du vælger at investere i. De nyeste højteknologiske tørreapparater, som Bio Ionic 10X, hævder at tørre hår i 10 minutter eller mindre. Derudover er denne ekstremt let (vejer mindre end 1 pund!) Og bruger 75 procent mindre energi end gennemsnits tørretumbler takket være teknologi tilpasset NASA's rumfærdseprogram. Ja, NASA-frisurer er seriøs forretning.

6. Brug hurtigtørrede produkter. Der er nogle nye imponerende produkter, der nu ikke kun beskytter dit hår mod varme skader, men hjælper også dig med at skære ned på tørretiden. Color Wow Speed Dry Blow Dry Spray er en klar spray, du spritz i vådt hår, før du starter styling. Cockerien af keratin, silkeproteiner og en syntetisk polymer skaber en matrix på overfladen af håret, som forsegler kutiklet, eliminerer porøsitet og beskytter hår mod varme skader. "En anden faktor, vi kan tildele vores produkt, er, at det svækker den stærke binding mellem de overskydende vandmolekyler på hårfladen", siger Cincotta, så de let kan fortrænges og i sidste ende holde tørretiden til et minimum.

Tjek vores yndlings nye produkter, der forsegler håret, reducerer porøsiteten, beskytter mod skader og fremskynder tørretiden.

Populært emne.