Babylights: Den nye hårfarve tendens til at prøve

Babylights: Den nye hårfarve tendens til at prøve
Babylights: Den nye hårfarve tendens til at prøve
Anonim

Fra ombrede summer understreger vi hårfarveudviklingene konstant, og tager sædvanligvis pragtfulde navne. Men et mønster i dem alle har været deres gradvise stigning i subtilitet. Borte er dagene med enkelt procesfarve og (heldigvis) stripey, skunky højdepunkter. Og nu er de mest subtile af dem alle blevet populære nok til at tjene sig selv et navn: babylights.

Set på celebs som model Karlie Kloss og Gone Girl stjerne Rosamund Pike, babylights er delikate hvide blonde højdepunkter, der strategisk vævet ind i håret, så de forbliver ekstremt naturlige flotte - i bund og grund, hvordan et barns hår ser ud, når det er tændt efter en lang sommer tilbragt udendørs.

Indlæser

Første dag tilbage til arbejde med denne smukke fella @harryjoshhair à ¢ ¤¯¸Â

Vis på Instagram

"Mine kunder bringer ofte billeder af deres børn til inspiration og beder mig om at få deres farve til at se frisk og naturlig" noterede Joel Warren, Master Colorist og medstifter af Warren-Tricomi Salon. "Ansøgningsprocessen ligner meget højdepunkter, forskellen er mængden af hår i hver folie og adskillelsen mellem", forklarer Warren. â € œFor babylights, bruger du bare en lille smule hår og skaber mindre adskillelser mellem folier, så højderne blender med basisfarven. â € Resultatet er en meget naturligt smuk, smuk blond farve, der stadig tilføjer dimension duâ € ™ d Forvent fra enhver god farve job.

Og brunetter, skal du ikke bekymre dig - du kan også komme ind på trenden. Warren forklarede, at din colorist kan bruge det samme mønster og teknik, men med en mørkere nuance. "I stedet for en meget alvorlig blond skaber vi meget subtile, naturligt kendte højdepunkter."

Til optegnelsen havde jeg babylys, før der var et navn til det - hver gang jeg går for at få mit hår fremhævet, understreger jeg hvor subtilt jeg vil have min farve og forklarer, at det skal se ud som om, jeg lige kom tilbage fra en tre måneders tur til Bermuda. Men nu ser jeg ud til at jeg kan gå ind i salonen og forklare, hvad jeg vil med blot et ord.

Populært emne.